.1.The Miracle (Of Joey Ramone)
2.Gloria / Van Morrison's Gloria (snippet)
3.Vertigo
4.I Will Follow
5.Iris (Hold Me Close)
6.Cedarwood Road
7.Song For Someone
8.Sunday Bloody Sunday / When Johnny Comes Marching Home (snippet)
9.Raised By Wolves / Psalm 23 (snippet)
10.Until The End Of The World / She's A Rainbow (snippet) / A Clockwork Orange (snippet)
(Intermission)
11.Invisible
12.Even Better Than The Real Thing
13.Mysterious Ways / Young Americans (snippet)
14.Desire / La Bamba (snippet) / Julia (snippet)
15.Lucifer's Hands
16.Every Breaking Wave
17.Bullet The Blue Sky / 19 (snippet)
18.The Hands That Built America (snippet) / Pride (In The Name Of Love)
19.Beautiful Day / Two Hearts Beat As One (snippet)
20.All I Want Is You
21.With Or Without You / Love Will Tear Us Apart (snippet)
encore(s):
22.City Of Blinding Lights
23.Mother And Child Reunion (snippet) / Where The Streets Have No Name / California (There Is No End To Love) (snippet)
24.One
2015-06-28 - Chicago, IL, United Center
Napisano 03 lutego 2015 - 16:39
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 26 czerwca 2015 - 21:45
Sąd Najwyższy w USA uznał właśnie, że żaden ze stanów nie może zakazywać małżeństw homo. Już wiadomo o czym będzie jedna z gadek Bono na tym koncercie
Napisano 28 czerwca 2015 - 22:54
Soundcheck:
Zespół wysłał pączki dla ludzi stojących w kolejce
ciuch ciuch!
Napisano 28 czerwca 2015 - 22:57
A i tak usłyszymy dopiero w EU
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Napisano 28 czerwca 2015 - 23:27
Ah myślałem że kawałek nie grany od 1989 i Glorie
Pomyłka a już się napaliłem na naszą biedną Glorię która tak cudnie wyszła w San Diego !
Napisano 28 czerwca 2015 - 23:27
Autor przecieku nie mógł po prostu powiedzieć o jaki kawałek chodzi?
Chyba, że chodziło o podgrzanie atmosfery. To się udało. Exit zamiast Elevation czeka nas tej nocy
Napisano 28 czerwca 2015 - 23:38
Ah myślałem że kawałek nie grany od 1989 i Glorie
Pomyłka a już się napaliłem na naszą biedną Glorię która tak cudnie wyszła w San Diego !
Tak, oba te utwory zostały zagrane
ciuch ciuch!
Napisano 29 czerwca 2015 - 02:58
Panie i panowie ! GLORIA Tak tak , zagrali ją!
Napisano 29 czerwca 2015 - 04:37
I jednak Gloria, DŻI EL OŁ OR AJ EJ! Tak nie wierzyłem że aż zagrali. Modle się do Bonia świętego żeby mi to zagrali kiedyś live.
Plus w końcu snippet w WOWY, no. Dobrze. Lucyferek też miły ale poza Glorią (tak naprawdę nic innego nie zasługuje ale powiem z grzeczności ) warto zwrócić uwagę na próbę. 'Soundchecked: Gloria, Two Hearts Beat As One, Lucifer's Hands, The Crystal Ballroom"
I dla powinności skoro i tak mnie D. obudził i siedzę i patrzę, macie seciwo:
- The Miracle (Of Joey Ramone)
- Gloria / Van Morrison's Gloria (snippet)
- Vertigo
- I Will Follow
- Iris (Hold Me Close)
- Cedarwood Road
- Song For Someone
- Sunday Bloody Sunday / When Johnny Comes Marching Home (snippet)
- Raised By Wolves / Psalm 23 (snippet)
- Until The End Of The World / She's A Rainbow (snippet) / A Clockwork Orange (snippet)
- (Intermission)
- Invisible
- Even Better Than The Real Thing
- Mysterious Ways / Young Americans (snippet)
- Desire / La Bamba (snippet) / Julia (snippet)
- Lucifer's Hands
- Every Breaking Wave
- Bullet The Blue Sky / 19 (snippet)
- The Hands That Built America (snippet) / Pride (In The Name Of Love)
- Beautiful Day / Two Hearts Beat As One (snippet)
- All I Want Is You
- With Or Without You / Love Will Tear Us Apart (snippet)
- encore(s):
- City Of Blinding Lights
- Mother And Child Reunion (snippet) / Where The Streets Have No Name / California (There Is No End To Love) (snippet)
- One / Invisible (snippet)
Napisano 29 czerwca 2015 - 04:45
Jeden z najlepszych setów do tej pory. Wreszcie wowy z snippetem , La Bamba w Desire prawie Popmart Mexico , no i Gloria !
Soundcheck: Gloria , Two Heart Beat As One ( skonczylo sie na snippecie) , The Crystal Ballroom.
Ah już acr u góry a ja sie mecze na telefonie No trudno zostanie
Napisano 29 czerwca 2015 - 04:51
Wyciąłem setliste u Ciebie, niech nie ma zbędnych dubli i chaosu, za to wkleiłem ją, tą Twoją, do pierwszego postu w wątku
I fakt, nie zwróciłem uwagi na snippet Two Hearts. Szkoda że te piosenki nie mogą się zmieniać też z I WIll Follow, no ale nie mogą, nie przed Iris. Damn. Aha, jeszcze co do podmianek, miałbym życzenie żeby M.Ways było wymienne i grane tylko opcjonalnie.
Napisano 29 czerwca 2015 - 06:42
No proszę, jak chcą, to potrafią, tylko niech im się częściej chce
Glooooria:
http://www.youtube.com/watch?v=JBmrPlSUZUs
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Napisano 29 czerwca 2015 - 06:45
To aż się prosi by jutro zagrali 11 O'Clock Tick Tock Fajnie że jest Gloria!
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 29 czerwca 2015 - 08:10
Aaa! Czy ktoś przypadkiem w wątku zatytułowanym 'Wishlist' nie napisał ostatnio, że marzy mu się Two Hearts Beat As One? Tak, tak Może i było grane tylko na próbie, może i na samym koncercie był tylko snippet, ale i tak cały czas mam nadzieję, że usłyszę niedługo ten utwór w całości To teraz poproszę jeszcze Lemon
I super, że zagrali Glorię Dzięki temu naprawdę mam nadzieję na kolejne niespodzianki
(A w radiowej Trójce leci właśnie SFS )
Midnight is where the day begins.
Napisano 29 czerwca 2015 - 08:26
Fajnie, że Adam poświęcił chwilę na przypomnienie sobie solówki - na VT mu się nie chciało
Aha, jeszcze co do podmianek, miałbym życzenie żeby M.Ways było wymienne i grane tylko opcjonalnie.
Chyba na razie nie ma takiej opcji - dokładnie przeciwnie przedtrasowym deklaracjom, wyszedł im w sumie w większości betonowy set, z jasno określonymi miejscami, w których podmianki są dopuszczalne (1. nr 2, 2. dwa kawałki po MWays, 3. ewentualny dodatkowy po BDay). To niby lepiej niż choćby na 1st legu 360, ale z drugiej strony tam potrafili np. już w Amsterdamie walnąć One w samym środku (to był dziesiąty koncert), tutaj wszelkie dalsze alteracje w akcie pierwszym trudno sobie wyobrazić, bo rozwalą NARRACJĘ. W akcie drugim sekwencję Invisible - Even Better - MWays też wymusza oprawa, Bullet i WOWY również są nie do ruszenia (to akurat dobrze), ale w reszcie by można było namieszać - tylko że znowu: Pride musi być, bo Bono wykorzystuje go do przemówień, BDay musi być, bo publika reaguje, jakby głównie na to czekała itp. Dlatego pewnie mają poważny problem z taką Californią - nie ma gdzie tego wepchnąć, a kawałek jest tego rodzaju, że formuła luźnego grania na e-scenie nie bardzo oddaje mu honor. Podejrzewam, że podobnie jest z Crystal Ballroom - najlepiej by było to wrzucić w miejsce MWays, ale niech ktoś ich do tego przekona (to przecież TYLKO BONUS i co z tego, że fani od początku trasy się tego domagają - niezorientowani też muszą być zadowoleni)..
Napisano 29 czerwca 2015 - 08:27
Napisano 29 czerwca 2015 - 08:45
Fajnie, że Adam poświęcił chwilę na przypomnienie sobie solówki - na VT mu się nie chciało
Chyba na razie nie ma takiej opcji - dokładnie przeciwnie przedtrasowym deklaracjom, wyszedł im w sumie w większości betonowy set, z jasno określonymi miejscami, w których podmianki są dopuszczalne (1. nr 2, 2. dwa kawałki po MWays, 3. ewentualny dodatkowy po BDay). To niby lepiej niż choćby na 1st legu 360, ale z drugiej strony tam potrafili np. już w Amsterdamie walnąć One w samym środku (to był dziesiąty koncert), tutaj wszelkie dalsze alteracje w akcie pierwszym trudno sobie wyobrazić, bo rozwalą NARRACJĘ. W akcie drugim sekwencję Invisible - Even Better - MWays też wymusza oprawa, Bullet i WOWY również są nie do ruszenia (to akurat dobrze), ale w reszcie by można było namieszać - tylko że znowu: Pride musi być, bo Bono wykorzystuje go do przemówień, BDay musi być, bo publika reaguje, jakby głównie na to czekała itp. Dlatego pewnie mają poważny problem z taką Californią - nie ma gdzie tego wepchnąć, a kawałek jest tego rodzaju, że formuła luźnego grania na e-scenie nie bardzo oddaje mu honor. Podejrzewam, że podobnie jest z Crystal Ballroom - najlepiej by było to wrzucić w miejsce MWays, ale niech ktoś ich do tego przekona (to przecież TYLKO BONUS i co z tego, że fani od początku trasy się tego domagają - niezorientowani też muszą być zadowoleni)..
Co za problem dorzucić piosenkę nie wyrzucając innej, 5 min dłuższy koncert
Takie myślenie ułatwiło by im sprawę już wieki temu.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych