Rattle And Hum
Survivor Okładkowy [Dyskografia U2]
Posted 09 stycznia 2015 - 14:45
Posted 09 stycznia 2015 - 15:38
Drzewko, bo... nie ma drzewka. Swoją drogą dopiero teraz zwróciłem na to uwagę (OMG )
Posted 09 stycznia 2015 - 16:00
Boy, bo:
a ) nie lubię tej "manipulacji" przy jego ramionach
b ) nie rozumiem, czemu nie ma na okładce nazwy zespołu i tytułu, te oczy nie są aż tak hypnotajzyn, żeby zrobić kompozycję
c ) okładka Boy to takie gorsze War. Chociaż relacja między nimi jest bardzo dobrym pomysłem, pokazuje co wojna i przemoc robi z niewinnością dziecka, to IMO najlepsza okładka U2 uwydatnia braki we froncie pierwszego albumu
Posted 09 stycznia 2015 - 16:02
Boy
Posted 09 stycznia 2015 - 16:09
Posted 09 stycznia 2015 - 16:23
Boy, bo:
a ) nie lubię tej "manipulacji" przy jego ramionach
b ) nie rozumiem, czemu nie ma na okładce nazwy zespołu i tytułu, te oczy nie są aż tak hypnotajzyn, żeby zrobić kompozycję
Ależ nazwa zespołu jest, przy górnej krawędzi okładki, na samym środku. Prawie niewidoczna, ale jest
Boy
- Ilu członków U2 potrzeba, by zmienić żarówkę?
- Jednego - Bono trzyma żarówkę, a świat kręci się wokół jego tyłka.
Posted 09 stycznia 2015 - 17:01
Achtung Baby
See through in the sunlight
Posted 09 stycznia 2015 - 17:01
Boy
Posted 09 stycznia 2015 - 18:30
The Joshua Tree
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 09 stycznia 2015 - 18:54
No i już pozbyliście się najfajniejszej okładki
o to to
Boy
Posted 09 stycznia 2015 - 19:13
Boy
Zdjęcie jednakże jest cyfrową kopią zdjęcia z okładki wydanej w 1980 roku książki In Ruins: The Once Great Houses of Ireland - Simona Mardsena - któremu zespół musiał zapłacić odszkodowanie. Okładkę tej książki możecie podziwiać poniżej. Zdjęcie zostało zrobione z tego samego miejsca i w tej samej technice fotografowania w podczerwieni, ale z tą różnicą, że znalazło się na nim miejsce dla czterech członków zespołu.
ja wiem, że niedowidzę, ale gdzie oni wszyscy tu są? Bono to wiadomo, z przodu w tej białej piżamce i tam za nim po lewej chyba Edek. a gdzie jest reszta? ktoś mnie oświeci?
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 09 stycznia 2015 - 19:15
Ależ nazwa zespołu jest, przy górnej krawędzi okładki, na samym środku. Prawie niewidoczna, ale jest
d) wtf umieszczenie nazwy zespołu
Posted 09 stycznia 2015 - 19:59
Duchy Adama i Larry'ego unoszą się w tych dziwnych chmurach u góry Co odpowiadało by słowom z Sort Of Homecoming - Life in the distance Rozwiązane
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 09 stycznia 2015 - 20:12
Zawsze mi się zdawało, że ktoś jeszcze stoi w głównym wejściu, nie wiem czy Adam czy Larry, czy inna zjawa ale... teraz to już nie wiem czy w ogóle tam ktoś jest, skoro Wy tego nie widzicie
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Posted 09 stycznia 2015 - 20:43
Boy
ja wiem, że niedowidzę, ale gdzie oni wszyscy tu są? Bono to wiadomo, z przodu w tej białej piżamce i tam za nim po lewej chyba Edek. a gdzie jest reszta? ktoś mnie oświeci?
Zawsze mi się zdawało, że ktoś jeszcze stoi w głównym wejściu, nie wiem czy Adam czy Larry, czy inna zjawa ale... teraz to już nie wiem czy w ogóle tam ktoś jest, skoro Wy tego nie widzicie
Dobre pytanie - ja myślę, tak jak stokrotka, że ktoś tam w tym wejściu głównym stoi ze skrzyżowaną nogą opiera się o zamek - plus jakaś czarna postać z ledwo widzialną głową przy stole, jeśli to złe typy to już nie wiem
http://cdn.u2.com/rm..._VinylCover.jpg
Posted 09 stycznia 2015 - 20:57
Dobre pytanie - ja myślę, tak jak stokrotka, że ktoś tam w tym wejściu głównym stoi ze skrzyżowaną nogą opiera się o zamek - plus jakaś czarna postać z ledwo widzialną głową przy stole, jeśli to złe typy to już nie wiem
dzięki za to zdjęcie można dojrzeć trochę więcej szczegółów. w głównym wejściu faktycznie ktoś może być (chyba że to jakiś cień ). szkoda, że chłopcy poubierali się na czarno (oprócz Bono) i są słabo widoczni.
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
Posted 09 stycznia 2015 - 22:03
Boy
Posted 10 stycznia 2015 - 08:52
Boy
Posted 10 stycznia 2015 - 09:01
Posted 10 stycznia 2015 - 12:20
Boy
Days off are great...
"Kiedy intelektualna część gry przeważa nad duchową, nigdy nie osiąga się sukcesów, nigdy nie dochodzi się do czegoś wielkiego" John Frusciante
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users