Proszę bardzo (link do nagrania z kina):
http://www.u2eastlin...6#msg-100788206
Napisano 20 listopada 2013 - 20:23
Napisano 20 listopada 2013 - 20:33
This should surprise no one: U2's "Ordinary Love" has leaked online in advance of its official premiere. From what we understand, it was recorded while the song played over the credits of Mandela: Long Walk To Freedom. I don't know if this is the original source, but you can hear it (amidst talking movie goers) via this Soundcloud upload.
UPDATE: That link no longer works, but the song is still available here.
UPDATE #2: It looks like there's a game of Whac-A-Mole going on, as now that second link is also dead. Soundcloud's easy "repost" feature makes it easy for other users to keep spreading files from account to account, so this could get ridiculous if U2 and/or the label keep getting these removed. In any case, two more here andhere.
Coś wyciekło, ale nawet jeśli ktoś to ściągnął, to nie chce się specjalnie tym dzielić. Co ciekawe na U2start zupełna cisza w tej kwestii
Edit: Dobra, nie doczytałem. Nie wiem na jakie info powoływali się poprzednicy, tu natomiast jest tylko wspomnienie o tej wersji z kina. Moje przeoczenie.
ciuch ciuch!
Napisano 20 listopada 2013 - 21:15
Wygląda na to, że wyciek oryginalnej wersji to fake.
Gdyby utwór choć na chwilę trafił do sieci już byśmy go mieli w 10 remixach od gospel po feat Jay-Z
Napisano 20 listopada 2013 - 21:30
1. hehe, gdyby nie wokal, na pierwszy rzut ucha można by sądzić, że to singiel z ostatnio wydanej składanki Keane
2. kolejny etap prób powrotu do stacji radiowych, najdalej jak dotąd posunięty,
3. najlepszym elementem jest Bono (i wokal, i linia) - to też ostatnio nietypowe,
4. Larry porzucił już wszelkie ambicje, jest nieodróżnialny od automatu perkusyjnego,
5. za słaba jakość, ale już słychać, że w bridge'u musi się dziać coś ciekawego,
6. ogólnie, Crazy Tonight to przy tym niszowy art-rock. Jeżeli tym razem nie będzie hitu radiowego, to już nigdy nie będzie.
7. czekam z niecierpliwością na normalną wersję, zwłaszcza na ten bridge.
Napisano 21 listopada 2013 - 08:16
Piosenka jest bardzo przeciętna, słaba miejscami. Coś w stylu Glastonbury, Window In The Skies. Był jakiś tam pomysł, ale tylko na chwilę. Jako całość słabo to wypada. Melodia w ogóle nie chwytliwa, bezpłciowa. Get On Yours Boots lepsze o wiele.
Napisano 21 listopada 2013 - 17:29
U2start podaje informacje za newsletterem Universala - premiera lyrics video dziś wieczorem, 5GMT. 2 godziny później premiera na facebooku U2
ciuch ciuch!
Napisano 21 listopada 2013 - 17:44
U2start podaje informacje za newsletterem Universala - premiera lyrics video dziś wieczorem, 5GMT. 2 godziny później premiera na facebooku U2
Czyli jednocześnie jest szansa na audio dobrej jakości.
Swoją drogą te lyrics video są ostatnio bardzo popularne i zamiast wydać normalny teledysk, albo singla to rzuca się ludziom takie coś.
Napisano 21 listopada 2013 - 17:44
Napisano 21 listopada 2013 - 18:01
5GMT? Czyli... teraz. Podnieta, oby się potwierdziły te info
Napisano 21 listopada 2013 - 18:19
Wideo jest już dostępne dla subskrybentów. Jest to film z napisami np. na kartce papieru itp. Zatem nietypowy lyrics video, bo np. z występem bono A przede wszystkim super jakość audio
Napisano 21 listopada 2013 - 18:39
Dajcie posłuchać
Napisano 21 listopada 2013 - 18:45
ciuch ciuch!
Napisano 21 listopada 2013 - 19:01
jaram się
przyznam, że do tego kinowego nagrania nie byłam przekonana, nie wiedziałam co myśleć o piosence, ale zaczęło mi się podobać, a teraz to już chyba z podjary będę się bardziej zachwycać
fajny klip!
Napisano 21 listopada 2013 - 19:08
pierwsze wrażenie z kinowej wersji bardzo przeciętne, mdłe popłuczyny po sonicznej erze u2. teraz powoli się przekonuję jest klika smaczków. poza tym piękny artystyczny obrazek.
Napisano 21 listopada 2013 - 19:28
Wyższa rozdzielczość: https://assets.mobil...uous:1&rnd=4538
Napisano 21 listopada 2013 - 19:37
Rzuciliśmy się jak konie na owies Ale nareszcie NOWE U2! Dawkują nam chłopcy emocje, dawkują.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Napisano 21 listopada 2013 - 19:43
Tak jak , po trailerze piosenka wgl mi nie pasowała , tak w całości podoba mi się bardzo , szczególnie ze pojawiła się ładna partia gitarowa której mocno sie obawiałem ,ze zabraknie lub cos Jaram się !!
Napisano 21 listopada 2013 - 19:48
Ciekawe czy na singlu też będzie fade out czy się ładnie jakoś zakończy.
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych