z tego co widzę to na tą chwilę bilety na płytę w europie są tylko dostępne na drugi Londyn...ciekawe ile biletów zostało na poniedziałek
Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Napisano 05 grudnia 2014 - 20:19
Napisano 05 grudnia 2014 - 20:58
mysle ze niewiele. , dobrze ktos to nazwal Exclusive Tour.
W takim razie niech graja ekskluzywne kawalki !!!!
Napisano 05 grudnia 2014 - 21:07
sluchjacie: rano jako sybskrypcja u2.com kupilem na berlin a teraz w ramach fanzone eventim .de do kolonii ! jeszcze są bilety na sobotę.
Napisano 05 grudnia 2014 - 21:29
ja chyba zaryzykuje i kupie analogicznie berlin, w sumie co ryzykujemy? jak anulują kasę muszą wrócić
ryzykowac ! jak kochacie u2 to ryzykowac
Napisano 05 grudnia 2014 - 21:41
devonukkk, wszystko super, ale było kilka razy mówione, że w regulaminie jak wół jest napisane: Jak kupisz więcej niż 2 pre-sale i próbujesz oszukać system, to anulują automatycznie wszystkie transkacje. I musisz walczyć w regularnej sprzedaży.
Oczywiście nie wiadomo, czy to zrobią, czy nie, ale pre-sale kończy się w sobotę, sprzedaż zaczyna się w poniedziałek - niedziela może być właśnie po to, żeby takie akcje zweryfikować. To jest osobista decyzja każdego, nie wiadomo kto wygra, a kto przegra, ale ja nie brałbym odpowiedzialności za takie porady
Napisano 05 grudnia 2014 - 22:02
El silencio se vuelve melodia
Napisano 05 grudnia 2014 - 23:40
Nie mam nawet siły komentować tego co się dzieje, pieprzone dziady z jutu.
Ja mam natomiast nietypową prośbę. Bardzo nietypową, ale i bardzo mi zależy. Chciałbym się wybrać na koncert w Londynie, czy ktoś z Was będzie kupował bilety na płytę w poniedziałek? Niestety nie będę miał dostępu do komputera w tym dniu, a z tego co widzę to bilety się rozejdą jak zawsze. Czy ktoś pomoże? Kupi jeden więcej, jestem nawet gotowy postawić flaszkę za tą fatygę... Czekam na priv misiaki.
Napisano 05 grudnia 2014 - 23:49
Wszyscy spięci walką o bilety i techniczną stroną partycypacji w koncercie, a ja wybiegnę w przyszłość i popuszczę wodze fantazji.
Jak myślicie czy jest choć cień szansy by Beautiful Ghost został intro koncertowym (znaczy pełnił tę rolę co na 360 Soon i Bowie)? Wszak tekst jest poematem Blake'a więc jest pewne nawiązanie. Poza tym ten klimat... idealnie by pasował do zamkniętej, zaciemnionej przestrzeni hali pełnej napięcia przed pojawieniem się zespołu.
Ech, no może i marzenia, ale jakie pięknie. Tylko w co by to mogło później przejść - znaczy co openerem? Może Volcano, ale w takiej mrocznej aranżacji, której zalążek mieliśmy już u Hollanda niedawno. Może by się połączyło fajnie.
Dla przypomnienia jakby ktoś dawno nie słyszał:
https://www.youtube.com/watch?v=rt4PQGWUDFE
Napisano 05 grudnia 2014 - 23:51
devonukkk, wszystko super, ale było kilka razy mówione, że w regulaminie jak wół jest napisane: Jak kupisz więcej niż 2 pre-sale i próbujesz oszukać system, to anulują automatycznie wszystkie transkacje. I musisz walczyć w regularnej sprzedaży.
Oczywiście nie wiadomo, czy to zrobią, czy nie, ale pre-sale kończy się w sobotę, sprzedaż zaczyna się w poniedziałek - niedziela może być właśnie po to, żeby takie akcje zweryfikować. To jest osobista decyzja każdego, nie wiadomo kto wygra, a kto przegra, ale ja nie brałbym odpowiedzialności za takie porady
no własnie nie ! berlin kupiony na "code innocence" - w ramach subskrypcji u2.com...a drugi bez podawania kodu !!!! tylko w ramach pakietu FANzone z eventimu ! sciagneili obie platnosci z mastercarda kredytowego. cena z FANzone 201 euro -czyli ....
Napisano 06 grudnia 2014 - 00:21
no własnie nie ! berlin kupiony na "code innocence" - w ramach subskrypcji u2.com...a drugi bez podawania kodu !!!! tylko w ramach pakietu FANzone z eventimu ! sciagneili obie platnosci z mastercarda kredytowego. cena z FANzone 201 euro -czyli ....
Że tak sobie pozwolę zaispolerować sceną z Wilka
Excuse me, this is yours FANzone 201 euro ticket?
https://www.youtube.com/watch?v=4jOV0gaNKj0
Napisano 06 grudnia 2014 - 02:15
A ja dalej swoje miejsce na płycie można było wybrać, z planu sali
Tak, można było wybrać. Jak kupowałem na 25. to była już tylko lewa strona...
ewentualnie jak bede stal pod scena i sluchal brzdeku struny A podczas akustycznej wersji Exit., mam sie mniej awanturowac .?
bo jak mawial klasyk " klient w ...."
Wtedy to powinieneś się im pokłonić, że raczyli Exit zagrać po latach!!!
Na serio - jak wyskoczą z jakimś setem akustycznym to padnę!
mysle ze niewiele. , dobrze ktos to nazwal Exclusive Tour.
W takim razie niech graja ekskluzywne kawalki !!!!
Raczej chodziło mi o wykluczenie części fanów ale w ten sposób mogło by tez być.
Napisano 06 grudnia 2014 - 06:50
Że tak sobie pozwolę zaispolerować sceną z Wilka
Excuse me, this is yours FANzone 201 euro ticket?
https://www.youtube.com/watch?v=4jOV0gaNKj0
za pól roku opylę na ebay po,,,,,, EURO 1.000 sztuka........
Napisano 06 grudnia 2014 - 13:46
Zerknąłem na statystyki wszystkich dotychczasowych tras i zgodnie z prawami logiki dziejowej I+E ma szansę przeciągnąć się jeszcze na część roku 2017. W 2015 ogłosili ledwie 44 koncerty, zakładając, że w 2016 stadionowo może być powiedzmy z 60 gigów to łącznie daje i tak ,,tylko" 104 występy. Dla porównania na takie Elevation Tour składało się 113, by o rekordowym ZOO TV nie wspomnieć (156). Nawet taki Unforgettable Fire Tour to aż 113 koncertów. Kto wie czy nie dorzucą jeszcze koncertów w 2017 i trasa nie zakończy się dopiero latem 2017. W takim scenariuszu Polska prędzej czy później jest właściwie pewna.
Napisano 06 grudnia 2014 - 13:52
Polska stadion w 2016
Napisano 06 grudnia 2014 - 13:55
Napisano 06 grudnia 2014 - 14:02
Polish-Irish Connections i Europe Needs More Countries Like Poland i koncercik w 2016 poproszę
@U2 fanatic Ceny Berlina:
Napisano 06 grudnia 2014 - 14:05
Napisano 06 grudnia 2014 - 14:07
O, to pewne ceny, czyli są jednak 37 € ?
Tak mówi Tickemaster
Napisano 06 grudnia 2014 - 14:08
Napisano 06 grudnia 2014 - 14:33
Proszę potwierdzić:
- start sprzedaży: 08.12 godz. 09:00
- ilość biletów/osoba: 4
Z góry dzięki!
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych