Spokojnie chyba Niemcy nie będą tak szastać 2 setkowymi banknotami Ejrosów
Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.
Posted 05 grudnia 2014 - 16:09
Posted 05 grudnia 2014 - 16:13
nie wiem, czy już ktoś pisał, ale w Berlinie na płytę są bilety z podziałam na prawą i lewą stronę sceny... przydzielane z automatu niestety...
to tak żeby dodać dreszczyku emocji do całego tego procesu
Posted 05 grudnia 2014 - 16:17
nie wiem, czy już ktoś pisał, ale w Berlinie na płytę są bilety z podziałam na prawą i lewą stronę sceny... przydzielane z automatu niestety...
To prawda, dopiero teraz to zauważyłem mam lewą stronę.
Posted 05 grudnia 2014 - 16:20
przeczuwam częstą wymianę telefonów między forumowiczami
ja mam na jeden dzień na prawo, na drugi na lewo więc nudno nie będzie... chyba że dziadki też się będą wymieniać
Posted 05 grudnia 2014 - 16:23
Informacja z smsowego biletu (Berlin), jeśli zakupi się więcej, niż 1 bilet:
Please be aware that you will receive one single ticket for all of the seats purchased.
For this reason, you must be admitted as a group unless attending alone.
Posted 05 grudnia 2014 - 16:34
Informacja z smsowego biletu (Berlin), jeśli zakupi się więcej, niż 1 bilet:
Please be aware that you will receive one single ticket for all of the seats purchased.
For this reason, you must be admitted as a group unless attending alone.
Aha czyli jeśli ktoś kupi bilety dla kogoś to muszą razem przez bramkę przejść jako grupa. Nie z racji karty kredytowej ale z racji tego jednego całościowego biletu.
Istotna informacja! Dzięki elemik!
Posted 05 grudnia 2014 - 16:53
Dobra to jeszcze jedno malutkie pytanko , i łopatologiczna odpowiedź.
Sytuacja wygląda tak: Kupuję jeden bilet z karty kredytowej mojej mamy lub taty ( którzy nie jadą bo czekają na koncert w Polsce) wpisuję podczas procesu moją markę telefonu i numer na który ma przyjść sms. Czy w tym bilecie bedą dane moje czy mamy np ? Bo kasa przelana z jej konta jakby. I nagle jakiś niemczur na bramce powie mi że było coś kombinowane z telefonem bo s inne dane kupującego ? Chyba że podczas kupowonia wpisuję się oddzielnie dane kupującego niezależnie od danych konta z karty kredytowej.
+ Co to za pomysł ( tak jak na Kate Bush) sprawdzać karty kredytowe ? Nie spotkałem się z czymś takim O.o Co jak rodzina kupuje bilety i kupujący z losowej przyczyny nie może pojechać ? Przepadają wszystkie bilety bo podpis na karcie nie zgadza się z danymi na reszcie biletów ?
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 05 grudnia 2014 - 17:01
Dobra to jeszcze jedno malutkie pytanko , i łopatologiczna odpowiedź.
Sytuacja wygląda tak: Kupuję jeden bilet z karty kredytowej mojej mamy lub taty ( którzy nie jadą bo czekają na koncert w Polsce) wpisuję podczas procesu moją markę telefonu i numer na który ma przyjść sms. Czy w tym bilecie bedą dane moje czy mamy np ? Bo kasa przelana z jej konta jakby. I nagle jakiś niemczur na bramce powie mi że było coś kombinowane z telefonem bo s inne dane kupującego ? Chyba że podczas kupowonia wpisuję się oddzielnie dane kupującego niezależnie od danych konta z karty kredytowej.
+ Co to za pomysł ( tak jak na Kate Bush) sprawdzać karty kredytowe ? Nie spotkałem się z czymś takim O.o Co jak rodzina kupuje bilety i kupujący z losowej przyczyny nie może pojechać ? Przepadają wszystkie bilety bo podpis na karcie nie zgadza się z danymi na reszcie biletów ?
Na biletach smsowych są informację o dacie, obiekcie, miejscu (płyta sektor), nie ma danych osobowych. ale nie wiem, czy takowe są wpisane w qr code? W pass booku tez nie ma podanego nazwiska nawet, tylko data, rodzaj biletu i tyle. Ja bym nie panikował tutaj za bardzo.
Na Kate Bush nie były sprawdzane karty kredytowe, tylko IDs (dowód, prawo jazdy etc.) z nazwiskiem identycznym, które widniało na WYDRUKOWANYM bilecie. W moim przypadku nie używam swojego imienia, tylko pseudonim (mail, konto na eventimie etc.) Tak więc imię było inne na bilecie inne na ID, nazwisko było to samo i to wystarczyło, by spokojnie wejśc i uczestniczyć w tym cudownym muzycznym spektaklu 'Before the Dawn'.
W przypadku U2 nie ma takiej opcji (wydruku nazwiska). Poza tym przy Kate Bush od samego początku, zanim jeszcze ruszyła sprzedaż było zaznaczone info, że bez pokrywających się nazwisk na bilecie i ID wstęp na koncert będzie niemożliwy (tylko Kate nie koncertowała od 35 lat, więc wydarzenie było MEGA i szansa dla koników również).
Jeśli z różnych przyczyn osoba nie mogła iść na koncert Kate Bush, bilety można było zwrócić i po nominalnej cenie wracały one do sprzedaży, gdzie ktoś mógł je zakupić i dostawał nowy wydruk ze swoim nazwiskiem.
Dodam tylko, że ten system zadziałał, Kate zagrała 22 koncerty dla ponad 70 tyś ludzi.
Posted 05 grudnia 2014 - 17:09
hej czy wiadomo już jaka to będzie trasa?? Na akustyczną to szkoda zachodu jak dla mnie więc chciałbym się dowiedzieć czy będzie prąd:) Ktoś wie?
Posted 05 grudnia 2014 - 17:10
Spokojnie chyba Niemcy nie będą tak szastać 2 setkowymi banknotami Ejrosów
No taki Polaczek jak ja tym bardziej nie będzie szastał 8 stówkami za jeden bilet
Posted 05 grudnia 2014 - 17:12
No taki Polaczek jak ja tym bardziej nie będzie szastał 8 stówkami za jeden bilet
Niemcy może i ekonomicznie nas mogą wykończyć ale odwagi, hartu ducha i pomysłowości nam nie odbiorą - Dostaniemy się na ten koncert
Posted 05 grudnia 2014 - 17:22
to ze trasa jest akustyczną jest tak samo prawdziwe jak to,że nazywa się Volcano Tour. Srsly, skończcie juz temat akustycznej trasy, U2 to nie idioci.hej czy wiadomo już jaka to będzie trasa?? Na akustyczną to szkoda zachodu jak dla mnie więc chciałbym się dowiedzieć czy będzie prąd:) Ktoś wie?
Posted 05 grudnia 2014 - 17:24
Trasy brzdęku brzdęku bym się nie spodziewał, zamiast tego jakiś kompletnych przemeblowań w setach koncertowych zwłaszcza tam gdzie mają się odbyć 4+ koncerty. Tam to się będą dopiero cuda działy.
Posted 05 grudnia 2014 - 17:30
elemik dzięki wiielkie za odpowiedź Aa czyli na Kate był identyczny system jak Na koncercie Jack'a White'a to już jestem w domu
A i sorki że zapytałem w tym temacie , pisałem z telefonu i nie zaktualizowała mi się lista tych nowych dedykowanych tematów
Posted 05 grudnia 2014 - 17:45
to ze trasa jest akustyczną jest tak samo prawdziwe jak to,że nazywa się Volcano Tour. Srsly, skończcie juz temat akustycznej trasy, U2 to nie idioci.
Dzięki za pocieszenie:)
Chętnie się wybiorę do Glasgow z tego względu, że bilety się nie rozejdą jak w Londynie czy Berlinie i większa szansa że dostane dwa:)
Ma ktoś informację o cenach dotyczących tych koncertów? Nie mogę nic znaleźć...
Posted 05 grudnia 2014 - 18:42
A ja dalej swoje miejsce na płycie można było wybrać, z planu sali
Posted 05 grudnia 2014 - 19:04
czy na te koncerty ...akustyczne to mamy sie ubrac jak do filharmonii ...??:)
Posted 05 grudnia 2014 - 19:07
O masz Nikt nie powiedział o koncertach akustycznych że na 100% odbędą się na tej trasie Adam coś palnął , nie pomyślał. U2 nie strzeliło by sobie takiego gola ( choć potrafią ) i nie wyprzedało 17 000 biletów w największych halach na koncert akustyczny
Posted 05 grudnia 2014 - 19:10
Jak do eleganckich restauracji bez marynarki nie wpuszczają
Posted 05 grudnia 2014 - 19:24
ewentualnie jak bede stal pod scena i sluchal brzdeku struny A podczas akustycznej wersji Exit., mam sie mniej awanturowac .?
bo jak mawial klasyk " klient w ...."
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users