Jump to content

Photo

Innocence+Experience Tour - wszystko o nowej trasie.

nowa trasa u2 koncert u2 koncerty u2 u2 polska

• Please log in to reply
2065 replies to this topic

#1021 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 19:19

Też jestem za busikiem forumowym, tylko z samiutkiego rana, albo nawet pojechać w nocy, bifor przedbarierkowy zrobić. Ale to możnaby temat założyć konkretnie pod koncert w Berlinie (admini? :P ) I ciekawe jaka to kasa.

gdyby była taka opcja, to zgłaszam chęć. i oczywiście, że trzeba być na tyle wcześnie, żeby być pod samymi barierkami :D ja bym nawet chętnie pisała się na wyjazd dzień wcześniej, żeby co nieco miasta zobaczyć (ale to już się dostosuję do większości).

a co do osobnego tematu to koniecznie! i w ogóle czy admini i modzi nas widzą i słyszą? :D bo powoli robi się tutaj temat o wszelkich wątpliwościach dotyczących trasy, pytania się powtarzają itepe itede

Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#1022 Johnny99

Johnny99

Nothingman

• Members
  • 10 523 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 19:29

No właśnie, ponownie proszę Moderację o dokonanie wydzieleń, bo niedługo będą kolejne newsy dotyczące OKOŁOMUZYCZNYCH aspektów trasy i nie będzie się ich dało wyłowić spośród tych wszystkich "dostaliście już kody??", "subskrypcja mnie nie działa!", "w jakich hostelach w Amsterdamie sprzedają zioło??" itp. itd. Niektórzy w tym cyrku nie zamierzają brać udziału (przynajmniej nie w tej chwili), co nie znaczy, że nie interesuje ich sama trasa.

Drink Scotch whiskey all night long
And die behind the wheel

Tak uważam.

#1023 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 19:29

bo powoli robi się tutaj temat o wszelkich wątpliwościach dotyczących trasy, pytania się powtarzają itepe itede

REDGAR!!! Czemu jeszcze nie ma Tourowego FAQ?!

:D :D :D

#1024 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 19:32

REDGAR!!! Czemu jeszcze nie ma Tourowego FAQ?!

:D :D :D

oj przydałoby się :D

#1025 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 19:36

:P ) I ciekawe jaka to kasa.

Dzisiaj tak na szybko sprawdziłem jakąś jedną stronę z biletami na busy trasa Wawa-Berlin , no i wychodzi około 340-360 złotych za bilet w dwie strony ;)

Watch more TV
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/

#1026 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 19:51

Dzisiaj tak na szybko sprawdziłem jakąś jedną stronę z biletami na busy trasa Wawa-Berlin , no i wychodzi około 340-360 złotych za bilet w dwie strony ;)

Polski Bus jest dużo tańszy, sprawdzałam dzisiaj i spokojnie można znaleźć połączenia za 30 zł w jedną stronę (praktycznie te same ceny z Warszawy czy z Krakowa).

#1027 Martyna

Martyna

Użytkownik

• Members
  • 797 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 20:59

Łukasz, też jechałabym z Warszawy, dlatego się odezwałam ;) Polski Bus jest dobrą alternatywą, moglibyśmy jechać np. o 23:30 i być w Berlinie o 8:30 w dniu koncertu, a ceny są rzeczywiście bardzo przystępne, od 30 do 60 zł w jedną stronę.

I przyłączam się do próśb o wydzielenie działu o trasie i tematach okołotrasowych. Póki co - wybaczcie, że piszę tutaj;)

#1028 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:07

Nono , to by była bardzo fajna perspektywa :) Z tym że najpierw trzeba przeprowadzić morderczy bój o wejściówki w poniedziałek :D

Watch more TV

#1029 lookas

lookas

Użytkownik

• Members
  • 593 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:08

Pytanie do tych, co mają już w telefonie przepustkę na płytę. Jak to coś wygląda? Czy to jest jakoś spersonalizowane (imię, nazwisko, etc.), czy każdy z telefonem i mmsem w ręku może na to wejść? Czy można taki mms po prostu przesłać na inny telefon?

Czy ktoś płacił debetówką?

#1030 pasłęczanin

pasłęczanin

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:12

wielka szkoda ze set akustyczny , mega szkoda. Chyba poczekam rok. Dozbieram więcej kasy i pójdę na większą ilość koncertów z prądem

#1031 Caroli

Caroli

Użytkownik

• Members
  • 577 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:13

Mam prosbe do subskrybentow U2.com: czy moglibyscie upublicznic wszystkie linki-odnosniki do stron ze sprzedaza biletow, na ktore klikacie przy kazdym miescie/dacie koncertu trasy europejskiej? Przyda sie sie nam wszystkim teraz lub potem w najblizszej przyszlosci, zeby mniej wiecej wiedziec, gdzie ewentualnie bezpiecznie mozna zarezerwowac bilety.

Druga kwestia jest wyodrebnienie nowego watku, a w szczegolnosci dotyczacego organizacji zakupu grupowych biletow i zrzeszenia sie chetnych na wspolne zakupy/wolne miejsca per karta kredytowa. Czy dobrze zrozumialam, ze od najblizszego poniedzialku czy wtorku bedzie mozna rezerwowac maksymalnie 8 biletow na 1 numer karty kredytowej?

#1032 Łukasz U2

Łukasz U2

Użytkownik

• Members
  • 3 501 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:16

wielka szkoda ze set akustyczny , mega szkoda. Chyba poczekam rok. Dozbieram więcej kasy i pójdę na większą ilość koncertów z prądem

Spokojnie , nikt jeszcze nie wie jak set będzie wyglądał i czy będzie w całości akustyczny , nie ma co dramatyzować na zapas ;)

Watch more TV

#1033 pasłęczanin

pasłęczanin

Użytkownik

• Members
  • 94 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:28

Spokojnie , nikt jeszcze nie wie jak set będzie wyglądał i czy będzie w całości akustyczny , nie ma co dramatyzować na zapas ;)

w sumie racja, tak samo jak nie wiadomo jakie miasta zostaną dodane do trasy bo wydaje mi się, że np. Dublin czy Rzym po prostu muszą być :) może hmmm Warszawę dodadzą..... ludzie z Ukrainy, Łotwy czy Rosji mieliby bliżej:)

#1034 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:48

Padnę gdy się okaże, że U2 przygotowali kolejną ,,niespodziankę" dla fanów i faktycznie będzie set akustyczny z elektrycznym wymiennie, z tym, że na jaki się wybierasz dowiesz się... wraz z rozpoczęciem koncertu :D Niestety i to by mnie wcale nie zdziwiło, przecież to tak fajnie być zaskoczonym przez chłopaków. 

#1035 Dudzio

Dudzio

Użytkownik

• Members
  • 616 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:51

Bilety na set akustyczny powinny być dwa razy tańsze, bo pracuje praktycznie tylko połowa zespołu (Bono + Edge).

#1036 andy85

andy85

Użytkownik

• Members
  • 58 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:55

Jest jeszcze kolej ;-). Ciut wygodniej: http://intercity.pl/...do-berlina.html

#1037 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 04 grudnia 2014 - 21:59

Wydaje mi się, że jakieś miasta jeszcze zostaną dodane w Europie. Pomiędzy drugim koncertem w Sztokholmie (17 września), a pierwszym w Barcelonie (05 października) mamy na chwilę obecną tylko 2 Berliny (24 i 25 września). Raczej nie sądzę, aby planowali wypełnić te luki wyłącznie koncertami w Sztokholmie i Berlinie. A może chcieliby, ale mają jakiś plan awaryjny gdyby jednak sprzedaż biletów nie szła zbyt dobrze np. koncerty w Norwegii, Danii, Austrii czy w Polsce  :D 

Dołączona grafika

#1038 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 posts

Posted 05 grudnia 2014 - 00:40

Nie wiem, czy to coś wartościowego czy nie, bo niestety nie szprecham, ale próbując rozkminić tekst na eventim.de wygląda na to, że jutro od 15.00 chyba będzie można próbować kupić bilety bez kodu pre-sale z u2.com ale z opcją jakiegoś innego członkowstwa ...

http://www.eventim.d...263130&kuid=694

Na ich twitterze też się pojawia takowa informacja.

#1039 Martyna

Martyna

Użytkownik

• Members
  • 797 posts

Posted 05 grudnia 2014 - 00:51

Chodzi po prostu o to, że jednocześnie z zamówieniem biletów wykupujesz roczną subskrypcję. Kod też dostajesz, tylko po złożeniu zamówienia, w ciągu 4 dni.

#1040 sunsfan

sunsfan

Użytkownik

• Members
  • 112 posts

Posted 05 grudnia 2014 - 09:08

jak mogę kupić bilet, gdzie są linki do tych co mają subskrypcje ? Proszę o pomoc :)

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users