Jump to content

Photo

360Tour - Live from Pasadena

• Please log in to reply
701 replies to this topic

#421 andie

andie

(not) original of the species

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 09 listopada 2012 - 20:42

W piątek wieczór? :P

w razie czego mogę podliczyć, bez obaw ;)
Is there an order in all of this disorder
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more

#422 Jacob

Jacob

Użytkownik

• U2 FAQ MAKER
  • 3 332 posts

Posted 09 listopada 2012 - 20:50

I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight

#423 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 09 listopada 2012 - 21:06

ach, chyba powinnam reaktywować wiadomy fanklub :lol:

#424 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 09 listopada 2012 - 21:24

Widze, cosa-nostra dziala i powieksza swoje szeregii o nowych czlonkow (ile placicie? :P).
Zeby Was Bozia nie pokarala za dobieranie sie do dupy Crazy.

Crazy jest juz tak kultowym elementem tego touru jak Mofo z PopMartu, wiec ej bez przesady.
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#425 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 09 listopada 2012 - 21:46

też bym chciała to wiedzieć :D nie mam z tym nic wspólnego :D tym razem..

i pomysł z Crazy też mi się średnio podoba, ale cóż.

#426 derka

derka

Lady with the spinning head

• Moderatorzy
  • 5 611 posts

Posted 09 listopada 2012 - 22:24

crazy

There's always a chance as long as one can think
this is music : last

#427 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 09 listopada 2012 - 22:38

Też mi się idea wywalenia Crazy nie podoba ale zaczyna się ten etap kiedy trzeba wybierać a co innego? Streetsów by nie dali bo święte z zalożenia, tu padły już dwa głosy, miało sens, okazało się niestety że Eva zagłosuje na Walk On (czemu w ogóle zwlekasz z głosem? :P ) i wyszło troszkę nie jak powinno. Komą poza tym, cieszcie się, Crazy w top 10! Pamiętam że jak zaczynała się trasa, połowa forumowiczów hejtowała ten kawałek, progres jest niesamowity, a Top 10 to dobre miejsce bo to ciężki survivor jednak jest ;)

#428 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 09 listopada 2012 - 22:46

a Ty czemu zwlekasz z glosem? :P

Suma sumarum, to Wy na razie robicie mi bardziej na zlosc niz ja Wam :P.
Wywalenie Walk On wszystkim by wyszlo na dobre, przynajmniej zakopaloby topor wojenny.
A co ma wygrac to i tak wygra.
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#429 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 09 listopada 2012 - 22:50

bo tak jest ciekawiej i jak się czegoś broni, ja z najczystszego przekonania, że powinno być jak pisałem w top 6. marne szanse że to się uda, ale w sumie nie wierzyłem na początku że do top 10 ma jakiekolwiek szanse dotrwać, this is fun! :)

A co ma wygrac to i tak wygra.

a co ma wygrać? nie wszyscy mogą uznać że hajlajtem trasy jest to, co jest jej hajlajtem największym, to nigdy nie jest takie proste ;)

#430 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:04

No jak sie ma takie plecy, to co to za fun?, dla innych nie bardzo.
Ja tez mialam swoje priorytety w tym survivorze i co z tego jak dwie osoby tu rozdaja karty reszta jest tylko pionkami w grze.

acr nie drocz sie ze mna juz, nic Ci nie powiem :P
Zmuszasz mnie zebym Ci zafundowala ciche dni, zobaczysz tak sie to skonczy :P

#431 erin

erin

Użytkownik

• Members
  • 100 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:22

nie rozumiem, dlaczego tak szybko chcecie wyrzucić Walk On. ale ok, każdy ma swoje gusta. u mnie znajduje się wyżej niż na tym 10 miejscu. i to nie ze względu na jakieś "ukartowanie":)
Obiektywnie: Crazy

#432 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:33

No jak sie ma takie plecy, to co to za fun?, dla innych nie bardzo.

Ok, kto z osób które nie chcą wywalenia Walk On czuje się do tego zmuszony, głosuje bo tak wypada, bo tak jest cool, bo coś? Okay, są takie przypadki, zdarzają się na przestrzeni czasów. Ale od początku wszyscy ze wszystkimi się dogadaliśmy, że to Walk On jest tym skarbem, którego bronić należy, wszyscy się zgodzili bo to czuli i się zgadzali. Różne opcje i przekręty z survami robiliśmy, ale tutaj naprawdę, każdy chce dobra Walk On z osób zaangażowanych. Jedyne co robimy ja i Szczotek to koordynujemy tę akcję, zapobiegamy przypadkowemu wywaleniu piosenki w którą wierzymy, a brak koordynacji spowodowałby chaos i pewne jej wywalenie. Ot ;)

Ciche dni... jak kochasz to wybaczysz;* ;)

#433 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:33

fun to jest średni - za to pod koniec każdej rundy jest thrill! czy znowu się uda czy jednak nie; czy wszyscy, którzy mieli zagłosować, zagłosują; czy komuś net nie padnie lub pomyli się czasoprzestrzeń albo nagle zmieni front. Takie rzeczy się dzieją ;)

#434 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:36

thrill = fun! :D

och nawet nie wiecie ile razy byliśmy na skraju poddania się i porażki bezwzględnej. powiem Wam ile razy. dwa :P myśleliśmy że nie mamy szans i jedynym honorowym wyjściem będzie bojkot raz, ale zdarzył się cud i się udało. dwie rundy o włos, dwie dogrywki,a gramy dalej. nawet jak dziś odpadnie, będzie to jedna z ładniejszych akcji ever ;)

a, crazy. I'm going crazy tomorrow, tonight tylko tu podliczam ;)

#435 andie

andie

• Moderatorzy
  • 5 687 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:41

nope! jest subtelna różnica :D

#436 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:44

Ok, kto z osób które nie chcą wywalenia Walk On czuje się do tego zmuszony, głosuje bo tak wypada, bo tak jest cool, bo coś? Okay, są takie przypadki, zdarzają się na przestrzeni czasów. Ale od początku wszyscy ze wszystkimi się dogadaliśmy, że to Walk On jest tym skarbem, którego bronić należy, wszyscy się zgodzili bo to czuli i się zgadzali. Różne opcje i przekręty z survami robiliśmy, ale tutaj naprawdę, każdy chce dobra Walk On z osób zaangażowanych. Jedyne co robimy ja i Szczotek to koordynujemy tę akcję, zapobiegamy przypadkowemu wywaleniu piosenki w którą wierzymy, a brak koordynacji spowodowałby chaos i pewne jej wywalenie. Ot ;)

Ciche dni... jak kochasz to wybaczysz;* ;)

Dla mnie perelkami bylo In a Little While i jest Crazy...ale Was to niewiele obchodzi. Ciezko sie przebywa w towarzystwie gdzie wszyscy sa przeciwko Tobie.
Ja sie chetnie z Toba zamianie i tez Ci powiem... jak kochasz to wybaczysz :P

#437 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:51

Ja już wybaczyłem bo pamiętaj(cie) że dla mnie to zawsze tylko good fun! ;)

Little While też mieliśmy bronić, ale przez ludzi którzy zaczęli na to masowo głosować, trzeba było wybierać które dziecko kochasz bardziej itp. No i bardziej kochaliśmy niestety Walk On.

#438 Kłapouchy

Kłapouchy

Iga

• Members
  • 1 763 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:52

No Line on the Horizon

last blog fb

#439 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:57

@up - macie dowód wolnej woli, SPISGOWCY ;)

#440 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 posts

Posted 09 listopada 2012 - 23:58

Walk On

7 user(s) are reading this topic

0 members, 7 guests, 0 anonymous users