Niepokoi mnie tylko dlaczego wciąż na liście piosenek widnieje: Wake Up Dead Man ?
Dlaczego? Bo to jedna z 3 najlepszych piosenek tego koncertu.
Nie masz racji, bronię WO bo uważam, że to świetna piosenka dodatkowo niesamowicie zagrana w Slane, z ogromną energią i pasją. Gdyby mi się nie podobała to jaki byłby sens aby jej bronić?
A co do Pride gdyby to ode mnie zależało byłby 5 lub 6 w zestawieniu, nie rozumiem nadal jak mógł odpaść w 1. rundzie? Rozumiem, że niektórzy starsi fani lub zwolennicy brzmień w stylu Popu czy Original Soundtracks 1 mogą być znużeni ta piosenką ale polecam WSZYSTKIM jeszcze raz obejrzeć CAŁY koncert na DVD, podkręcić kolumny na MAX i dopiero wtedy brać się za ocenianie. Bo nie wyobrażam sobie, żeby ktoś oceniał piosenki ze Slane a ostatni raz ten koncert oglądał przed kilkoma laty i kierował się tylko antypatią do niektórych utworów.
Nie musisz sobie tego wyobrażać, każdy widział ten koncert milion razy i nie martw się o to, kto i kiedy go ostatni raz oglądał.
Brońcie tego Walk On, brońcie... niedługo się okaże, że w ogóle Walk On to jedyna słuszna piosenka ze Slane a Kite i WUDM powinny odpaść w dwóch pierwszych rundach...