New Years Day z Bielska-Białej
Napisano 28 listopada 2011 - 14:07
Niedoleczony, ale chętny do zabawy w U2 powrócił.
Co prawda przed nami "droga daleka, a noc tak ciemna", ale z tej radości nie mogliśmy wytrzymać i postanowiliśmy wrzucić tu kilka nagrań z próby.
Ochłonęliśmy trochę i wywaliłem w związku z tym to co tu zamieściłem. Na pewno za jakiś czas pochwalimy się czymś, ale zrobionym jak należy - nagramy coś w studio a nie tak byle jak.
Napisano 28 listopada 2011 - 15:02
Od siebie dodam (choć pewnie też w imieniu reszty chłopaków) że najbardziej zależy nam na krytycznych, ale obiektywnych uwagachCiekawi jesteśmy Waszego "pierwszego wrażenia" i oceny partii instrumentalnej. Chcemy grać jak najlepiej, więc bierzemy na klatę każdą opinię.
Napisano 28 listopada 2011 - 15:47
Także ten, walczcie, Panowie, i za jakiś czas widzimy się na zlocie z Wami w roli gwiazdy wieczoru!
PS
Więcej przesteru na gitarze w Untilu.
Napisano 28 listopada 2011 - 17:30
Napisano 28 listopada 2011 - 20:48
Napisano 29 sierpnia 2012 - 07:59
troszkę czasu minęło od ostatniego wpisu, więc pozwolę sobie na mały update. Po róznych perturbacjach personalno-sprzętowo-lokalowych w końcu nasza sytuacja sie ustabilizowała i mogliśmy skupić sie na tym, co najważniejsze - czyli muzyce Od kilku tygodni ostro ćwiczyliśmy, szykując się do występu przed publicznością. No i stało się. Zapraszamy na nasz pierwszy, debiutancki koncert, który odbędzie się w Klubie Muzycznym PAPUGA w Bielsku-Białej, ul. Frycza-Modrzewskiego 8. Liczymy na Waszą obecność
Zapraszamy też na nasz profil na Facebooku, tam znajdziecie wszystkie informacje o nas.
Napisano 29 sierpnia 2012 - 14:20
Jesli tylko bede w Bielsku, to wpadne
Napisano 07 września 2012 - 20:05
So I'm telling you... child
Every artist is a cannibal, every poet is a thief
All kill their inspiration and sing about their grief
Napisano 08 września 2012 - 11:05
Napisano 08 września 2012 - 11:41
A co do spotkania Śląskiego to dobra inicjatywa, trzymam kciuki żeby się udała
Napisano 08 września 2012 - 15:32
Z niecierpliwością oczekuję zlotu w Katowicach, jestem pewna, że coś z tego wyjdzie, jeśli wzięła tą sprawę w swoje ręcę morleigh
Podbeskidzie, Warszawa i cała reszta - mam nadzieję, że spotkamy się kiedyś na śląskim zlocie.
Proszę oczywiście o wasze szczegółowe relacje z koncertu i spotkania w Bielsku
Napisano 10 września 2012 - 11:00
Na szczęście pomógł facebook :-) Póki co wstępnie mogę potwierdzić swoją obecność. Bardzo proszę piszcie albo tutaj albo na prv kto się wybiera, to się umówimy na miejscu
Napisano 19 września 2012 - 14:46
Napisano 21 września 2012 - 18:04
Ech, w zeszłym tygodniu środa, czwartek, piątek to nie były moje dni i nie dałam rady podjechać do Bielska (czego strasznie żałuję). Panowie, widziałam zdjęcia i komentarze na FB, gratuluję świetnego debiutu!
Napisano 04 marca 2013 - 14:50
Beautiful Day
New Year's Day
Napiszcie, co sądzicie - wasze zdanie, jako fanów U2, jest dla nas szczególnie ważne.
Napisano 29 marca 2013 - 14:45
Nad Krakowem myślimy intensywnie, zwłaszcza że to miasto jest bardzo mi bliskieNo panowie gratulacje />/>/>/>/>/>/> W BD gitarzysta powinien dopracować jeszcze brzmienie/efekty , ale jakość nagrania też nie oddaje tak idealnie więc i tak git />/>/>/>/>/>/> Czekam osobiście na więcej kawałków i jakiś koncert w Krakowie />/>/>/>/>/>/>
Tymczasem wszystkich z fanów U2 z Mazur zapraszamy na nasz koncert upamiętniający 8 rocznicę śmierci Jan Pawła II. Koncert odbędzie się w Ełku a konkretnie w Ełckim Centrum Kultury, 6 kwietnia o godz. 19. Wstęp wolny !!!
Szczegóły:
http://www.eck.elk.p...apie-lubi-rocka
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych