New Years Day z Bielska-Białej poszukuje Bono
Started by
pyton
, lis 04 2011 14:13
10 replies to this topic
Napisano 04 listopada 2011 - 14:13
Witam wszystkich serdecznie.
Jesteśmy Tribute Bandem z Bielska-Białej. Gramy tylko U2 i do szczęścia bardzo brakuje nam wokalisty z okolic Bielska.
Próby mamy obecnie w Andrychowie.
Zapraszam chętnych do udziału w naszej pasji jaką jest granie kawałków U2.
Jesteśmy Tribute Bandem z Bielska-Białej. Gramy tylko U2 i do szczęścia bardzo brakuje nam wokalisty z okolic Bielska.
Próby mamy obecnie w Andrychowie.
Zapraszam chętnych do udziału w naszej pasji jaką jest granie kawałków U2.
Tribute Band z Bielska-Białej.
Napisano 04 listopada 2011 - 15:52
Witaj,
Nie jestem wokalistą ale szczerze kibicuje !!! Fajnie byłoby Was gdzieś usłyszeć jak już dorwiecie tego Bono
Widziałem taki tribute band w Hannoverze, dzień przed koncertem U2, w zeszłym roku. Nazywał się Achtung Baby i był zajebisty ! Kolesie nawet wyglądem przypominali chłopaków, a grali rewelacyjnie. Oprócz szlagierów zagrali Party Girl i parę innych mnie znanych utworów, a jak "Edge" zaśpiewał Van Diemen's Land to wszystkim buty pospadały
Nie jestem wokalistą ale szczerze kibicuje !!! Fajnie byłoby Was gdzieś usłyszeć jak już dorwiecie tego Bono
Widziałem taki tribute band w Hannoverze, dzień przed koncertem U2, w zeszłym roku. Nazywał się Achtung Baby i był zajebisty ! Kolesie nawet wyglądem przypominali chłopaków, a grali rewelacyjnie. Oprócz szlagierów zagrali Party Girl i parę innych mnie znanych utworów, a jak "Edge" zaśpiewał Van Diemen's Land to wszystkim buty pospadały
Napisano 04 listopada 2011 - 17:59
A ja nadal poszukuję muzyków z Krakowa do krakowskiego tribute bandu U2 (basista, perkusista, może klawisze...) Planuję też robić własną muzykę i coverować inne zespoły też ale U2 w 90%! Pozdrawiam i powodzenia
edit: zauważcie że w Polsce nie ma nadal porządnego tribute bandu U2
edit: zauważcie że w Polsce nie ma nadal porządnego tribute bandu U2
Napisano 04 listopada 2011 - 18:36
Niestety, Olek jest gitarzystą, a tam gitarzysta już jest, i to nawet zajebisty .
A co do Achtung Baby z Hannoveru - no, byli zajebiści... nie słyszałem ich co prawda, ale Zbo nie omieszkał opowiedzieć nam tej historii ze wszystkimi zapamiętanymi szczegółami ...
A co do Achtung Baby z Hannoveru - no, byli zajebiści... nie słyszałem ich co prawda, ale Zbo nie omieszkał opowiedzieć nam tej historii ze wszystkimi zapamiętanymi szczegółami ...
Napisano 04 listopada 2011 - 20:53
Niestety, Olek jest gitarzystą, a tam gitarzysta już jest, i to nawet zajebisty .
Dzięki za pozytywną recenzję. Właśnie dołączyłem do forum :-)
Tribute Band z Bielska-Białej poszukuje Bono
Napisano 04 listopada 2011 - 22:50
Jak milo widziec, ze moje kochane miasto sie tak ladnie tu uaktywnilo
Trzymam za Was kciuki Panowie
A jesli chodzi o poszukiwania "Bono" to bede to miec na oku
Trzymam za Was kciuki Panowie
A jesli chodzi o poszukiwania "Bono" to bede to miec na oku
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych