U22 Płyta koncertowa
Posted 28 października 2011 - 15:13
Where The Streets Have No Name 3.23%
Ultra Violet (Light My Way) 3.21%
Magnificent 3.18%
One 3.03%
Even Better Than The Real Thing 2.96%
Moment of Surrender 2.75%
With Or Without You 2.75%
Beautiful Day 2.72%
The Unforgettable Fire 2.69%
All I Want Is You/Love Rescue Me 2.59%
Until The End Of The World 2.56%
City Of Blinding Lights 2.55%
I Still Haven?t Found What I?m looking For 2.53%
Out Of Control 2.4%
Zooropa 2.4%
One Tree Hill 2.4%
The Fly 2.39%
No Line On the Horizon 2.34%
Stay (Faraway, So Close!) 2.34%
Walk On 2.28%
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight (Remix) 2.27%
40 2.24%
Elevation 2.21%
Mysterious Ways 2.18%
Vertigo 2.18%
I Will Follow 2.09%
Electrical Storm 2.08%
Breathe 2.06%
Sunday Bloody Sunday 2%
Pride (In the Name of Love) 1.97%
New Year?s Day 1.96%
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me 1.94%
Miss Sarajevo 1.92%
Unknown Caller 1.8%
Get On Your Boots 1.56%
In A Little While 1.54%
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of 1.51%
Mothers Of The Disappeared 1.43%
Spanish Eyes 1.34%
Return Of The Stingray Guitar 1.32%
Desire 1.3%
Your Blue Room 1.23%
Party Girl 1.17%
Angel Of Harlem 1.05%
Scarlet 0.99%
żenada, Ci ludzie mnie denerwują!
Posted 28 października 2011 - 15:43
Posted 28 października 2011 - 15:43
Mnie rozczarowuje głównie marny wynik "Your Blue Room" (Hajlajt jakich mało) i trochę mniej "Scarlet".
Posted 28 października 2011 - 16:07
Przecież jest YBR ,niigdy nie wydany Live czy Zooropa ,Boże ,kim są ci ZAWANSOWANI fani z U2.com
Znów bedziemy mieli Vertigo i Elevation i tyle
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 28 października 2011 - 17:32
Posted 28 października 2011 - 23:10
Heh, fakt że w przypadku nagrania audio a nie video to co napisałem przestaje trochę mieć sens, ale generalnie: ojtam. Ważny i całkiem udany punkt w setliście - wolałbym YBR, ale na pewno nie był to jakiś zapychacz w stylu Vertigo.Przeproś, wyjdź i wróć.
Aha, i jeszcze jedno - po prostu wcale nie uważam że powinien to być album z koncertowymi rarytasami, tylko z najlepszymi/najważniejszymi utworami (wykonaniami) z trasy, reprezentujący w jakiś sposób to co się na niej działo. Więc niektóre standardy muszą się na nim znaleźć.
Posted 29 października 2011 - 01:04
Subskrybenci na razie stoją na stanowisku, że niewarte jest wydanie utworów, które nigdy wcześniej nie były grane na koncertach - Electrical Storm, Return Of The Stingray Guitar, Scarlet i Your Blue Room ...
#32 Guest_Grinderman_*
Posted 29 października 2011 - 13:15
Ale z drugiej strony głosy rozchodzą się dość równomiernie.Kolejny argument pokazujący, że amerykanie w dużej części nie miewają piątej klepki :| Mega fail.
Najbardziej uczciwie byłoby wykupić subskrypcję i oddać swój głos.To jak, piszemy petycje od rozwścieczonych polskich fanów?
Posted 29 października 2011 - 13:17
Posted 29 października 2011 - 13:49
Ja bardzo chętnie bo chcę sobie posłuchać czegoś innego niż to co oglądam na Pasedenie 20 raz
Posted 29 października 2011 - 13:55
Włączcie sobie bootlegi i posłuchajcie każdego koncertu, i każdej piosenki jakiej tylko chcecie
#37 Guest_Grinderman_*
Posted 30 października 2011 - 17:01
Spoko, tylko tą petycją trochę nawiązujesz do tych, którzy najpierw zamawiają hot doga z keczupem i musztardą a potem chcą robić awanturę z powodu tego, że nie dostali majonezu.Oddany już.
Poza tym nawet jeśli lista zakwalifikowanych utworów będzie taka jak powyżej, to i tak mogą być z tego pewne plusy. Może dzięki temu na następnej trasie wciąż będą grać Zoroopę, powrócą do The Unforgettable Fire porzuconego w połowie trasy i stwierdzą, że No Line On The Horizon jednak nie jest takim złym utworem jak im się wydaje oraz dadzą sobie spokój z Get On Your Boots.
Posted 31 października 2011 - 11:46
No tak - na pierwszej stronie news - Rozwścieczeni polscy fani bojkotują wydawnictwo U22 - w związku z czym wrócimy do starych sprawdzonych metod i wydamy 2CD z audio z koncertu Boston 2001.Kolejny argument pokazujący, że amerykanie w dużej części nie miewają piątej klepki :| Mega fail.
To jak, piszemy petycje od rozwścieczonych polskich fanów?
Nie do końca - bo jak pomyślę, że część fanów głosuje na same rarytasy - to muszą być i tacy co głosują na same "hiciory". Oczywiście większość gdzieś po środku. Tyle, że nie zdają sobie sprawy, że głosując jednocześnie na np. Vertigo i Breathe (bo sobie setlistę układają) zmniejszają szanse Breathe I właśnie przez nieprzemyślane głosowanie wychodzą takie "równomierne" wyniki.Ale z drugiej strony głosy rozchodzą się dość równomiernie.
Bardzo śmieszne, wiesz, że chodzi o jakość. Co profesjonalne miksowanie i mastering to i jakość jest lepsza. Sory ale EBTTRT w żadnej wersji mnie nie zadowalało, wszędzie brzmiało jakoś niepełnie, więc wersją oficjalną jestem jak najbardziej zainteresowanyTo wszystko pic na wodę.
Włączcie sobie bootlegi i posłuchajcie każdego koncertu, i każdej piosenki jakiej tylko chcecie
Wystarczy porównać SBD z Wembley, który nie był puszczany na żywo, ale przeszedł jakiś proces miksowania itp. - te 10 utworów brzmi poprostu świetne - dużo lepiej od pozostałych SBD'ów i reszty bootlegów.
hej, ale czy jak to czytasz nie wydaje się ci to nierealne. Grali Zooropę, ale nie była to w 100% dopracowana wersja. Grali zmieniony set i przepaścili szansę na nagranie kolejnego DVD. NLOTH zagrali nawet w tej fajnej pół-akustycznej wersji i co? Koniec, a GOYB według Bono (w jakimś ostatnim wywiadzie) to na żywo właśnie świetnie wypadł więc pewnie będą kontynuować.Poza tym nawet jeśli lista zakwalifikowanych utworów będzie taka jak powyżej, to i tak mogą być z tego pewne plusy. Może dzięki temu na następnej trasie wciąż będą grać Zoroopę, powrócą do The Unforgettable Fire porzuconego w połowie trasy i stwierdzą, że No Line On The Horizon jednak nie jest takim złym utworem jak im się wydaje oraz dadzą sobie spokój z Get On Your Boots.
Mam nadzieję, że MOS i Crazy (jeśli się dostanie do 22) to nie będą te same wersje co na WAIE... czyli Paryż i Dublin. MOS w "nowszej" wersji 2010 brzmiał słabiej a Crazy jest też wydane na AH. Ciekawe czemu nie ma Mercy do głosowania? Ale może i lepiej, bo już jest wydane.
Posted 31 października 2011 - 13:40
No nie wiem - przecież jest tylko drastycznie limitowany winyl z tą piosenką. W zestawie do głosowania mógł się znaleźć. Tylko kwestia czy zostałby "spuszczony" przez subskrybentów jak YBR?Ciekawe czemu nie ma Mercy do głosowania? Ale może i lepiej, bo już jest wydane.
So wind blow through to my heart, so wind blow through my soul
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users