2011-05-11: Azteca Stadium - Mexico City, Mexico
Posted 11 maja 2011 - 22:53
First of three U2360° shows in Mexico tonight. We're thinking this could be a loud night! Expecting set list surprises? Be the first to find out. Follow every show live online ? Here's how.
Zazwyczaj tak nie piszą..
Posted 11 maja 2011 - 23:27
Remixy na żywo - to znowu może dobrze brzmieć ;D ciekwe co wymyslą.ciekawi mnie to magnificent, nie będę ukrywał
Jeszcze czego! Crazy w remixie i tylko w remixie, grali albumową na promo tour i raz w Barcelonie - wystarczy.jestem za remixem magni ale niech zagraja albumowa wersje crazy!
Nie nawet - tylko najlepiej ta wersja - starą mamy na DVD i bootlegach nie potrzeba więcej nam tej samej (o ile nie jest się akurat na koncercie) - ale raczej nowej - w tym wypadku mocno gitarowej wersji Ale nie próbowali - więc szanse nikłe.jakby tak wpiepszyli w seta mofo, może nawet być ta wersja z prób za czasów VT
No tak jakby - pewnie into z jakiegoś mixu - może Fred Falkie? Choć te mocne wejście nie było złe, ale warto coś nowego popróbować.z tego co słychać na tym nagraniu z rehearsala gdzie nic nie słychać - z nowości to tylko nowe intro słychać. też ok.
Jest, jest. Tylko krótkie Może kiedyś całość wypłynie. Szkoda, że nie zagrali tego na koncertach - ponoć były plany by zagrać w zamian za Fast Cars.to jest dostępne jakieś nagranie?
Posted 12 maja 2011 - 06:15
Even Better Than The Real Thing
I Will Follow
Get On Your Boots
Magnificent
Mysterious Ways
Elevation
Until The End Of The World
I Still Haven't Found What I'm Looking For / Happy Birthday (Snippet)
Pride (In The Name Of Love)
Stuck In A Moment You Can't Get Out Of
Beautiful Day
Miss Sarajevo
Zooropa
City Of Blinding Lights
Vertigo
I'll Go Crazy If I Don't Go Crazy Tonight Remix / Discotheque (Snippet) / Please (Snippet)
Sunday Bloody Sunday
Scarlet
Walk On
Desmond Tutu Speech
One / You'll Never Walk Alone (Snippet)
Amazing Grace (Snippet) / Where The Streets Have No Name
Hold Me, Thrill Me, Kiss Me, Kill Me
With Or Without You
Moment Of Surrender
Tak więc niespodzianek. Szansy na zmiany można upatrywać w tym, że w Santiago też polecieli standardem, a dopiero później dołożyli Even Better i Zooropę. Cieszą snippety w Crazy - świadczą o tym, że chociaż pamiętają że nagrali kiedyś taki album jak "Pop".
Posted 12 maja 2011 - 06:59
Posted 12 maja 2011 - 07:55
nowe magni
i crazy ze snippecikami
http://www.youtube.c...player_embedded
ja i tak chcę mofo!! mexicofo!
zoorope i resztę sobie ogarniecie, już nie wrzucam
Posted 12 maja 2011 - 09:18
Cause I need freedom now
And I need to know how
To live my life as it's meant to be"
Posted 12 maja 2011 - 09:22
Posted 12 maja 2011 - 09:24
Cause I need freedom now
And I need to know how
Posted 12 maja 2011 - 09:27
Snippet Discotheque- rewelacja! Jak Bono zaczął to śpiewać, to zupełnie zapomniałam, że przed chwilą było Crazy. I jeszcze dyskotekowy riff +
Please! Ah, wymiotłoby, gdyby w końcu pokusili się o Discotheque w całości... Why not, panowie, why not?? No w końcu chciało się panom pomyśleć nad urozmaiceniem aranżancji Choć szkoda, że nic więcej... Liczyłam na jakieś większe zaskoczenie w setliście.
Posted 12 maja 2011 - 09:28
Posted 12 maja 2011 - 10:40
FEZ/Zooropa-> jeszcze trochę a może zrozumiem wreszcie fenomen zooropy...
Cause I need freedom now
And I need to know how
Posted 12 maja 2011 - 10:52
"The only baggage you can bring
Is all that you can't leave behind"
Posted 12 maja 2011 - 12:01
A Cray+ Snipki jak najwięcej i jak najbardziej )
MEXICO U2GIGS VIDEOS
Posted 12 maja 2011 - 14:35
Posted 12 maja 2011 - 14:40
Posted 12 maja 2011 - 15:39
Discotheque super nareszcie nie tylko "BOOM CHA Discoheque" ale nawet śiwetne przejście w riff
A w Zooropie wreszcie trochę żywsze animacje na ekranie mało zmian ale koncert i ułożenie setlisy jak najbardziej w porzadku + Edek śpiewający Happy B Boniasowi
I have a vision... Television
Please tell a President to watch more TV
President is not avalaible to Me??? (Mirror Ball Man Zootv Washington Dc)
http://forum.u2guitartutorials.com/
Posted 12 maja 2011 - 18:55
Ciekawostka z U2gigs:
Pogratulować pomysłu.Alejandra from Mexico City, started the queue 11 days before the concert - a new 360 tour record...
PS Za każdym razem, kiedy widzę nową sygnaturę One_U2 - fan, robi ona na mnie niesamowite wrażenie
Is it like a tape recorder
Can we rewind it just once more
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users