U2 w TV
Posted 03 marca 2008 - 14:00
Wczoraj na TVP Kultura lecial film dokumentalny :Rock i Polityka. Byl to kolejny odcinek serii. Czy ktos ogladal to moze wczesniej? Ciekawa jestem co bylo w 3 poprzednich odcinkach i ile ich w ogole jest (wczoraj byla cz.4) .Bylo sporo o U2 ,Boniasty tez troche opowiadal.
Posted 03 marca 2008 - 14:16
Szczerze mówiąc nie. I w dalszym ciągu mi się nie podoba U2 ma tyle kawałków, które bardziej się nadają do takich eksperymentów... + za pomysłowość, ale jednak mi się nie podoba.nigdy nie słyszałeś tej płyty http://en.wikipedia....ythms_del_mundo i utworu nr 6?
Posted 03 marca 2008 - 15:09
Fajnie usłyszeć co nieco gdy się tego zupełnie nie spodziewa, np. podczas oglądania przypadkowego filmu...
Pozdrawiam
So
Posted 03 marca 2008 - 20:13
Posted 03 marca 2008 - 21:28
Oglądałem dzisiaj film na podstawie książki Cobena "Nie mów nikomu". W filmie pojawia się spory fragment With or Without You, główny bohater loguje się na pocztę internetową poprzez login U2
Widziałam właśnie TEN urywek tego filmu i wiem o co chodzi... Tak, zupełnie zapomniałam... Trzeba go obejrzeć w całości
So
Posted 03 marca 2008 - 22:40
Byłbym wdzięczny za wytłumaczenie bo ja nie do końca ogarnąłem ten film ;-)
Jak tylko obejrze ten film w całości, opowiem fabułę. Znajomy twierdzi, że WOWY idealnie wpisuje się w treść historii. Ile w tym prawdy, nie wiem
So
Posted 04 marca 2008 - 13:33
Oglądałem dzisiaj film na podstawie książki Cobena "Nie mów nikomu". W filmie pojawia się spory fragment With or Without You, główny bohater loguje się na pocztę internetową poprzez login U2 i bodajże hasło olympia co ma mówić o jakimś koncercie, jednak data 1995 chyba nie za bardzo im wyszła ;-)
ciekawe jest to, że w książce nie ma ani słowa akurat o tym, iż owa para była kiedyś na koncercie U2.
Poza tym w haśle czy loginie główny bohater musiał podać ROK koncertu, wpisał 1995, czy wtedy był jakiś koncert? przecież trasa koncertowa już się skończyła.
w każdym razie scenarzysta lub rezyser ma u mnie duzego plusa, bo już gdy usłyszałam krzyk publiczności wiedziałam, że to będzie With or without you - rzeczywiście bardzo pasuje do fabuły a sam film gorąco polecam, jak i książki Harlana Cobena.
Posted 04 marca 2008 - 14:09
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Posted 12 marca 2008 - 06:35
mnie zaskoczyło COBL jak poszłam z kolegą do kina na "Diabeł Ubiera Sie U Prady"-było to całkiem miłe uczucie
Ja przeżyłam to samo miłe zaskoczenie rok temu, w noc Sylwestrową 31.12... Mając wtedy przy sobie najbliższą osobę, byłam chyba najszczęśliwsza osobą w kinie
Dawne czasy, facet odszedł, ale sentyment do filmu pozostał
So
Posted 23 marca 2008 - 00:23
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users