U2 w TV
Started by
BoomCha
, gru 26 2006 18:20
903 replies to this topic
Napisano 15 czerwca 2010 - 14:34
W jednej z fejsbukowych grup pojawil sie news o wuwuzelach, z ciekawosci kliknelam na strone i nie wiem czy dobrze zrozumialam; w 44-47 sek. jest wzmianka o tym, ze glosne stadionowe trabki sa wkurzajace na fanowskich jutowych nagraniach?
'numerous U2 videos by fans label them [horns] annoying'?
http://www.newsy.com...d-at-world-cup/
'numerous U2 videos by fans label them [horns] annoying'?
http://www.newsy.com...d-at-world-cup/
Napisano 15 czerwca 2010 - 19:15
Ktoś tu widzę ma obsesję i wszędzie już słyszy o U2, nawet w kontekście wuwuzeli na mundialu
Nawiasem mówiąc - może i upierdliwych, ale bez nich nie byłoby klimatu.
Nawiasem mówiąc - może i upierdliwych, ale bez nich nie byłoby klimatu.
If I'm close to the music and you are close to the music, then we are close to each other
Napisano 19 lipca 2010 - 20:10
W sobotę 24 lipca o 23:50 na holenderskim kanale Nederland 3 wyemitują półgodzinny program Squaring the circle - creating U2 360. Tyle z nowości, bo o powtórkach Across the Universe na HBO 2 nie warto po raz kolejny pisać.
The world belongs to the enthusiast who keeps cool
Napisano 20 sierpnia 2010 - 16:47
W poniedziałek 23 sierpnia o 13:00 na kanale Arte odc.1 serii amerykańskich programów z lat 90tych pt Elvis the great performances. A co ma wspólnego Bono z Królem Wiecznie Żywym, kto zna niemiecki, niech czyta w zapowiedzi:
Die dreiteilige Musikdokumentation beleuchtet mit selten gezeigtem Film- und Fotomaterial sowie Ausschnitten aus TV-Auftritten und Szenen aus Elvis-Spielfilmen die einzigartige Karriere des "King of Rock". Die kenntnisreichen Kommentare seines langjährigen Freundes und Wegbegleiters George Klein und U2-Sänger Bono werfen dabei ein sehr persönliches Licht auf den legendären Künstler.
Kolejne odcinki 24 i 25 sierpnia o tej samej porze. A kto za niemieckim nie przepada, francuski Canal + szykuje powtóreczkę 360 Rose Bowl 28 sierpnia o 1:00.
PS Kłapouchy - z przyzwyczajenia szukam, tak po prostu. Urodziłam się w epoce błękitnego ekranu i program tv mam lepiej obcykany niż Internet
Die dreiteilige Musikdokumentation beleuchtet mit selten gezeigtem Film- und Fotomaterial sowie Ausschnitten aus TV-Auftritten und Szenen aus Elvis-Spielfilmen die einzigartige Karriere des "King of Rock". Die kenntnisreichen Kommentare seines langjährigen Freundes und Wegbegleiters George Klein und U2-Sänger Bono werfen dabei ein sehr persönliches Licht auf den legendären Künstler.
Kolejne odcinki 24 i 25 sierpnia o tej samej porze. A kto za niemieckim nie przepada, francuski Canal + szykuje powtóreczkę 360 Rose Bowl 28 sierpnia o 1:00.
PS Kłapouchy - z przyzwyczajenia szukam, tak po prostu. Urodziłam się w epoce błękitnego ekranu i program tv mam lepiej obcykany niż Internet
The world belongs to the enthusiast who keeps cool
Napisano 15 października 2010 - 05:40
Bo czas trwania to 58 minut... jakaś kpina
Z DVD z Chicago było tak samo (około 60 minut koncertu), tyle, że wtedy puszczało to TVP. Nawet mam to nagrane na VHS
12.08.2010-AWD Arena-Hannover/Germany
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych