U2 w TV
Napisano 06 czerwca 2009 - 12:55
czemu masakra?
no jakoś tak bez pomysłu, ale ja to tylko raz oglądałam i nie zrobiło na mnie dobrego wrażenia, moze jak sie ogląda wiecej razy to można w tym dostrzec jakaś historie....
poza tym to co się teraz dzieje wokół Solidarności, takie upolitycznienie tej ideii i ogólnie posługiwanie się w walce politycznej tamtymi wydarzaniami sprawia że wolałbym żeby ludzie nie konotowali tego w jakikolwiek sposób z moją muzyką
Napisano 06 czerwca 2009 - 14:21
mnie nie pasuje trochę motyw tej studentki urodzonej 4 czerwca, ale dynamika obrazów, muzyka bardzo dobrze współgrają.
jka dla mnie strasznie dużo tam Kwaśniewskiego, ale w sumie nie ma się co dziwić skoro przez polowe naszej "nowej" historii on był Prezydentem....
no motyw studentki jest taki troche tandetny, ale sama studentka podobno jest całkiem spoko:P tak przynajmniej się Panowie na czacie wypowiadają
Napisano 06 czerwca 2009 - 16:37
Napisano 06 czerwca 2009 - 17:33
a krucjaty to szkoda oglądać
i nie pisz kolorami ok Hannah "Montana" ?
Napisano 06 czerwca 2009 - 18:29
Sory, ale kolor to mój znak firmowy - tak jak nie można przecież obedrzeć zwierzaka z jego skórki bez odbierania mu jego niepowtarzalności... Jednak teraz wyjątkowo dla ciebie wybieram bardziej stonowany odcień blue. Już nie kłuje w oczka? ;-) Pozdrawiam
Trochę mnie zamurowało
Napisano 07 czerwca 2009 - 12:49
Sory, ale kolor to mój znak firmowy - tak jak nie można przecież obedrzeć zwierzaka z jego skórki bez odbierania mu jego niepowtarzalności... Jednak teraz wyjątkowo dla ciebie wybieram bardziej stonowany odcień blue. Już nie kłuje w oczka? ;-) Pozdrawiam
jestes fanka u2?
Napisano 12 czerwca 2009 - 18:48
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 12 czerwca 2009 - 18:52
Napisano 12 czerwca 2009 - 19:26
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Napisano 13 czerwca 2009 - 21:11
No dobra ślepa jestem, ale tak dla przypomnienia.
To był mój post, tak BTW ;-) Nic nie szkodzi, U2 nigdy dość. Daj znać, kiedy znów będziesz coś wiedzieć. Ja sprawdzałam przed chwilą, ale na razie susza
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych