Inni wykonawcy na żywo (bootlegi)
Posted 23 maja 2007 - 18:17
Mówimy oczywiście o audio, bo jak sie nagrywa obraz bezpośrednio z sieci to jeszcze nie wiem.
Jakość 8/10 (onet nie nadawał w super jakości dźwięku - słychać lekką, jak ja to nazywam, "blaszkę")
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 23 maja 2007 - 19:27
Reflektuje ktoś.
Btw: jaki set zapodali? Pewnie dużo nowej płyty, ale nic to, może się do akustycznych wersji przekonam bardziej.
Wrzucę dziś w nocy , bo teraz jestem u kumpla na meczu.
Set:
1. see it like a baby
2. 80 days
3. easter
4. dont hurt yourself
5. man of the thousand faces
6. answering machine
Marillion zagrał w trójkę - bez perkusisty i klawiszowca
EDIT:
oto link:
Marillion - minikoncert akustyczny z Krakowa 23-05-2007
Niestety prze dont hurt yourself Pan Hogarth strasznie się męczy. Nie wyszło to najlepiej. Na tej samej piosence w okolicy 1 min słyszać odgłos burzy, stąd te póżniejsze okolo 10 sekundowe dziwne pogłosy.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 24 maja 2007 - 20:05
Marillion Na Najmniejszym Koncercie Świata
Marillion zagra 28 maja już w piątym "Najmniejszym Koncercie Świata" Radia Roxy FM dla 10 wybranych słuchaczy rozgłośni.
"Marillion jest drugą po Reamonn zagraniczną gwiazdą na Najmniejszym Koncercie Świata i na pewno nie ostatnią. Zapraszając zespół do udziału w koncercie, chcieliśmy dać młodszym słuchaczom możliwość obcowania z klasyką rocka, natomiast starszym - dostarczyć niezapomnianych emocji" - mówi Marek Osada, dyrektor programowy Roxy FM.
Dla słuchaczy stacji zespół zagra 28 maja w kamienicy przy ul. Złotej 1. Zaprezentuje m.in. utwory z ostatniej płyty „Somewhere Else”.
"Najmniejszy Koncert Świata" Radia Roxy FM to impreza organizowana tylko dla dziesięciu osób, w tym roku już po raz piąty. Wcześniej dla słuchaczy stacji zagrały m.in. zespoły: Myslovitz, Kult i T.Love. Bilety na koncert można wygrać w konkursach organizowanych na antenie Radia Roxy FM.
Marillion w dniach 21-23 maja zagrał trzy koncerty w naszym kraju (Poznań, Warszawa, Kraków) promujące swoją nową płytę "Somewhere Else". Album ukazał się w Polsce 9 kwietnia dzięki wytwórni Kartel Music.
Żródło: http://cgm.pl/aktual...a3e7d878fc5a270
Posted 24 maja 2007 - 22:56
oto link:
Marillion - minikoncert akustyczny z Krakowa 23-05-2007
dziękuję
haloooooooooooo, serio nikt nie ma jakiegoś koncertu RHCP w mp3?
a składałeś jakieś zapotrzebowanie widocznie nie zauważyłam
mogę coś jeszcze wrzucić, bo to co na heh-u, to jest na rapidshare, za którym nie przepadasz
co Cię interesuje, coś starszego, czy jakiś świeży koncert?
#252 Guest_Mrówa_*
Posted 25 maja 2007 - 07:18
dziękuję
a składałeś jakieś zapotrzebowanie widocznie nie zauważyłam
mogę coś jeszcze wrzucić, bo to co na heh-u, to jest na rapidshare, za którym nie przepadasz
co Cię interesuje, coś starszego, czy jakiś świeży koncert?
ja jestem otwarty na każdy koncert, no ale jak można, to coś z przedziału 2002-2004 ;-)
z góry dzięki ;-)
Posted 25 maja 2007 - 18:48
soundboard
Intro
By The Way
Scar Tissue
Around The World
Anthony & Flea Conversation
Otherside
Anthony & Flea Love Song
Give It Away
Parallel Universe
Right On Time
I Could Have Lied
Can’t Stop
Me & My Friends
Under The Bridge
Power Of Equality
http://www.sendspace.com/file/03il9a
Posted 27 maja 2007 - 13:09
Just Freelove... The Exciter Tour Warsaw Horse Race Track Służewiec 2nd September 2001
Waga:75+74 MB
Jakość:fantastyczna(sendka)
Setlist:
Easy Tiger / Dream On (instrumental acoustic)
The Dead Of Night
The Sweetest Condition
Halo
Walking In My Shoes
Dream On
When The Body Speaks
Waiting For The Night To Fall
Sister Of Night
Breathe
Freelove
Enjoy The Silence
I Feel You
In Your Room
It's No Good
I Feel Loved
Personal Jesus
Home
Clean
Black Celebration
Never Let Me Down Again
soundcheck 2001
video:
01 Intro.rm
02 Dead of Night.rm
cd 1
cd 2
Posted 27 maja 2007 - 20:26
1985.12.01 Rotterdam, Ahoy Arena
Once Upon a Time Tour I leg
Koncert niekompletny, mam inny szoł zagrany dwa dni później z równie rewelacyjnym dźwiękiem, ale nie da sie go skopiować z płyty;(
tymczasem:
01. Waterfront
02. Speed Your Love To Me
03. Up On The Catwalk
04. The Book Of Brilliant Things
05. Ghostdancing
06. Don't You (Forget About Me)
07. Promised You A Miracle
08. Once Upon A Time
09. Jungleland
Excellent audience
sendspace (ok.90mb)
KLIK
Gorąco polecam Ghostdancing dedykowane Nelsonowi Mandela, S. Biko i Amnesty International.
#259 Guest_piotrek85_*
Posted 29 maja 2007 - 12:07
http://rapidshare.co..._2006.06.04.zip
Posted 30 maja 2007 - 10:32
Jakby ktoś chciał to proszę o wiadomość na PM.
.
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users