Survivor Albumowy - The Joshua Tree (edycja 2)
Posted 09 maja 2010 - 19:40
Posted 09 maja 2010 - 23:34
Mothers Of The Disappeared - 11
One Tree Hill - 10
I Still Haven't Found What I'm Looking For - 8
Exit - 7
Where The Streets Have No Name - 1
Przebieg tej rundy był iście hitchockowski, a szala bitwy co i rusz przechylała się z jednej na drugą - na początku zdawało się, że szarża rycerzy światła pod dowództwem Rodiona Dzielnego w końcu zrówna OTH z ziemią, gdy nagle, jak spod ziemi, wyrósł zastęp złych czarnoksiężników dowodzonych przez niejakiego Akrobatę Długowłosego i zmusił rycerzy do odwrotu niemal podchodząc pod bramy Exit. Na szczęście Rodion z bram twierdzy przywołał zaklęcie Matek Zniknionych, których trupy zlały czerwone od krwi pole bitwy i zmusiły armię Wzgórza do odwrotu, która wciąż nie znalazła jeszcze tego czego szuka. Chwilowo panuje rozejm...
Tak, miałem dziwne sny w dzieciństwie...
Końcowa stawka przedstawia się w tej chwili w sposób następujący:
11. Trip Through Your Wires
10. Red Hill Mining Town
9. In God's Country
8. Bullet The Blue Sky
7. Mothers of the Disappeared
co tym samym pozostawia w grze następujące piosenki:
- Where The Streets Have No Name
- With Or Without You
- I Still Haven't Found What I'm Looking For
- Running To Stand Still
- Exit
- One Tree Hill
(kolejność albumowa, aby nie sugerować oddania głosu na którykolwiek z utworów )
Ale, niestety, zło spod bagien Wzgórza Samotnego Drzewa znów podnosi głowę, a rycerze światła ponownie muszą sięgnąć po oręż i odeprzeć atak złowieszczych potworów... Gdyż jak śpiewał najwybitniejszy polski artysta wszechczasów, Sidney Polak...
http://www.youtube.com/watch?v=lc6D873MibI
NIEBEZPIECZNIE JEST WIERZYĆ W TO, ŻE COŚ TRWA WIECZNIE!!!
Runda piąta trwa do wtorku 11 maja, do godz. 23.59.
Posted 09 maja 2010 - 23:48
Posted 10 maja 2010 - 00:40
Posted 10 maja 2010 - 01:18
Widzicie jak jest. FOTHiE powinien to rozegrać jakoś sprytnie. Naszej szansy na obronę dwóch interesujących utworów, zanim rozpadnie się nasza koalicja, upatruję w wyrzuceniu Ajstyla. Nie ma innej opcji. Albo się lubimy, albo zaczynamy walczyć.
acr oby tym razem z I Still wypaliło, bo jak widzisz mało brakowało, a OTH by rżnięto Choć nie jestem zadowolony bo to jednak kosztem MOD poszło.
Myślę, że trzeba poczekać tak gdzieś do wtorku do 23:55 i zaatakować!... Matematycznie oczywiście
Niestety ktoś tu na dodatek Exita wypycha... Walka na 2 fronty łatwa nie będzie, nie ma co dzwonię do Piłsudskiego zapytać o radę!
Posted 10 maja 2010 - 06:33
Posted 10 maja 2010 - 07:57
Bo nie zgadzam się Rodia z Tobą, że surwajwor to typowanie (w miarę) obiektywnego absolutu, bo po co by go powtarzać? To chyba ma raczej oddawac nasze aktualne odczucia, czyz nie?
Przeciez w przynajmniej połowie przypadków zwycięzca byłby z góry znany:
Boy-Follow
October-Gloria
War-SBS
Unfire-Pride
Achtung - One
...
Ps. Proszę więcej nie robić rund sobotnio-niedzielnych, bo to czasami może wykluczać udział niektórych osób, jak np. mój w ostatniej rundzie
Posted 10 maja 2010 - 09:06
Boy-Follow
October-Gloria
War-SBS
Unfire-Pride
Achtung - One
...
Ps. Proszę więcej nie robić rund sobotnio-niedzielnych, bo to czasami może wykluczać udział niektórych osób, jak np. mój w ostatniej rundzie
Żarciki, żarciki
Boy - The Electric Co.
October - Tomorrow
War - Drowning Man
Unforgettable Fire - Bad
Achtung - The Fly
Jak będziesz głosować na OTH, to nie będziemy robić takch rund
A właśnie, One Tree Hill i niech krew chilijskich matek spadnie na wasze ręce. Skandal, skandal, po trzykroć skandal.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 10 maja 2010 - 09:45
Żarciki, żarciki
Boy - The Electric Co.
October - Tomorrow
War - Drowning Man
Unforgettable Fire - Bad
Achtung - The Fly
Jak będziesz głosować na OTH, to nie będziemy robić takch rund
Złośliwości, złośliwości
Ale ja nie podałam swoich typów, tylko to, co w powszechnym mniemaniu uważane jest na "najlepsze"
A co ja o tym myślę, to już moja sprawa
Ps. Proszę mnie tu nie szantażować
Posted 10 maja 2010 - 10:14
...
Posted 10 maja 2010 - 10:23
Posted 10 maja 2010 - 10:31
Złośliwości, złośliwości
Ps. Proszę mnie tu nie szantażować
Kurde, akurat TYM RAZEM chciałem nie być złośliwy, ale chyba wyszło jak zwykle, muszę jeszcze nad tym popracować.
To nie szantaż. To "propozycja" - każdy głos jest na wagę złota. Brak rund w weekendy wart jest wywalenie WRESZCIE tego nieszczęsnego OTH... Czego sobie i Wam, drodzy Forumowicze, z całego serca życzę Zróbmy Bono (i Dżołdżoł) prezent!
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Posted 10 maja 2010 - 12:19
Teraz do głosujących na OTH i Exit:
Zanim zagłosujesz na OTH lub Exit przesłuchaj tych utworków jeszcze raz i skup się nad nimi. Czy nie fajnie będzie stanąć w naszych szeregach i godnie toczyć walkę z Owłosami... do końca...? Jak przegrać to z honorem
No i ten, trzeba by jeden cel jakiś upatrzyć. Acr zaproponował Ajstyl. Może być, przynajmniej jest zabawa. Choć mam inny typ o którym pisałem wcześniej, ale on nie przejdzie.
Miecze do rąk i na Ajstyla!
A post z pogrubieniem wystukam dopiero jutro pewnie
Posted 10 maja 2010 - 14:41
WOWY
Bo nie zgadzam się Rodia z Tobą, że surwajwor to typowanie (w miarę) obiektywnego absolutu, bo po co by go powtarzać? To chyba ma raczej oddawac nasze aktualne odczucia, czyz nie?
Boy-Follow
October-Gloria
War-SBS
Unfire-Pride
Achtung - One
...
No to dlaczego nikt nie chce mi pomóc w przepchnięciu Exit albo Streets na 1 miejsce?
I Still Haven't Found What I'm Looking For
Posted 10 maja 2010 - 14:55
One Tree Hill
Posted 10 maja 2010 - 16:02
Posted 10 maja 2010 - 16:10
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users