Skocz do zawartości

Zdjęcie

Survivor Albumowy - Zooropa (edycja 2)

• Please log in to reply
703 replies to this topic

#541 Yasiu

Yasiu

.

• Members
  • 2 675 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:03

Cholera no cholera.

Lemon

co nie zmienia faktu, że Lemona uwielbiam.

#542 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:06

LEMON

#543 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:06

Lemon sremon ! The First Time bye bye :P

#544 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:10

STAY

Nie no to mnie zabiło :D
Kasieńka obudziła się z zimowego snu. :rolleyes:

No cóż skoro mam tak wielka moc sprawczą to ide w zaparte :D
Lemon
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#545 Yarpen

Yarpen

Użytkownik

• Members
  • 973 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:34

Lemon
http://sit-and-wonder.blogspot.com/

#546 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:39

[...]
No cóż skoro mam tak wielka moc sprawczą to ide w zaparte :D
Lemon

No to jest właśnie przykład błędnego używania mocy sprawczej. -_- Pamiętaj Eva, zawsze możesz jeszcze edytować post i wyjść na remis i chociaż częściowo naprawić złą decyzję. :D

#547 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:56

Tak jest ! Eva głosuj na TFT !!!

#548 Szczotecz-kal

Szczotecz-kal

FlowerPower

• Moderatorzy
  • 2 544 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 19:57

Eva nie daj się zwieść! :) Bądź konsekwentna! :)

#549 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 20:06

Przecież Lemon>TFT !!! Wszyscy o tym dobrze wiecie ! :D

#550 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 20:11

No to jest właśnie przykład błędnego używania mocy sprawczej. -_- Pamiętaj Eva, zawsze możesz jeszcze edytować post i wyjść na remis i chociaż częściowo naprawić złą decyzję. :D

Ja wiem, wiem, chciałbyś żebym zaglosowała na na The first time, ale nic z tego B) :P
A tak poważnie myślałam nad tym jak wykorzystać moja wielka moc :D...tylko doszłam do wnosku, że po pierwsze to mi się nie chce tego wszystkiego liczyć i co godzine aktualizować wyników, a po drugie, jeszcze mnie posądzą o mataczenie :P , a to na prawde był spontan, rypło mi się i tyle :D. A poza tym to świadomy wybór, ot co :). I prosze mnie tu nie bajerować :D
"Każdy, kto balansuje na krawędzi przepaści i spojrzy w dół, zobaczy odchłań bez dna. Wiedząc o tym, a mimo wszystko patrząc w dół, zdobywamy odwagę. Wiesz, jakie istnieje ryzyko. Możesz wtedy odwrócić się plecami do przepaści i próbować znaleźć spokój i bezpieczeństwo w swoim klimatyzowanym koszmarze." - Bono

#551 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 20:13

:( F.v.c.k. Opamiętajcie się please ! :D

#552 MartinTexas

MartinTexas

Użytkownik

• Members
  • 2 595 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 20:44

Ja wiem, wiem, chciałbyś żebym zaglosowała na na The first time, ale nic z tego B)
A tak poważnie myślałam nad tym jak wykorzystać moja wielka moc :D...tylko doszłam do wnosku, że po pierwsze to mi się nie chce tego wszystkiego liczyć i co godzine aktualizować wyników, a po drugie, jeszcze mnie posądzą o mataczenie :P , a to na prawde był spontan, rypło mi się i tyle :D. A poza tym to świadomy wybór, ot co :). I prosze mnie tu nie bajerować

A nie do końca :P Bo głosów raz oddanych nie można zmienić, ja mówiłem o "remisie" - edytowanie postu anulowało by twój głos i tyle, kto mówi o głosowaniu na TFT? :D It tak już na TFT nie możesz zagłosować, ale pomóc możesz. Pamiętaj masz czas do wtorku do 23:59!!!! Każdy (w tym anulowany) głos się liczy.

Apel do sztabu wyborczego Lemon: szukać i zgłaszać wszystkie możliwe nieprawidłowości przy głosach oddanych na cytrynę! :P

#553 zooshe

zooshe

Użytkownik

• Members
  • 768 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 21:00

Widzę że cytryna stała się gatunkiem zagrożonym więc The First Time
"Basista umiera i idzie prosto do rock and rollowego nieba, u którego bram wita go Archanioł Gabriel. Tuż za nim widać w ożywionej rozmowie Jimiego Hendrixa, Johna Lennona, Elvisa Presleya, Janis Joplin i Keitha Moona.
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."

#554 anton

anton

.

• Members
  • 1 310 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 21:02

The First Time

lemon to czad, idealne do słuchania w nocy albo w długiej podróży.

#555 louise_76

louise_76

Użytkownik

• Members
  • 327 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 21:05

The First Time
...Blue-eyed boy and this brown-eyed girl...

#556 gum

gum

Użytkownik

• Members
  • 782 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 21:41

Wykorzystam to, że że ma parę promili we krwi (mam wrażenie, że to procenty :) ). Mianowicie: zauważyłem, że utwory takie jak numb, lemon , zooropa są często negowane przez osoby, które z urzędu są przeciwne klimatowi AB hmm , ale, że z trudem trafiam w lawisze to o dalszych przemyśleniach napiszę w przyszłości.... i tak guzik to wszystkich obchodzi
słuchacz łan, wertigo i bejbe bejbe

#557 Eva

Eva

Użytkownik

• Members
  • 863 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 22:27

Wykorzystam to, że że ma parę promili we krwi (mam wrażenie, że to procenty :) ). Mianowicie: zauważyłem, że utwory takie jak numb, lemon , zooropa są często negowane przez osoby, które z urzędu są przeciwne klimatowi AB hmm , ale, że z trudem trafiam w lawisze to o dalszych przemyśleniach napiszę w przyszłości.... i tak guzik to wszystkich obchodzi

To ja się na trzeźwo ustosunkuje do tych zarzutów...jeśli o mnie chodzi to pudło. :P
Z tej całej zabawy to niezła ideologiczna walka się robi. :D

#558 pjkrupa

pjkrupa

Użytkownik

• Members
  • 124 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 23:05

The First Time

Kocham TFT, ale chcialbym zauwazyc, ze 'Midnight is where the day begins' to najlepszy one-liner w historii ;)

#559 Loony

Loony

dziecko

• Members
  • 867 Postów

Napisano 22 marca 2010 - 23:06

Lemon

#560 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 Postów

Napisano 23 marca 2010 - 00:36

Mianowicie: zauważyłem, że utwory takie jak numb, lemon , zooropa są często negowane przez osoby, które z urzędu są przeciwne klimatowi AB hmm

nieprawda ;) poza tym te kawałki z klimatem ab wiele wspólnego nie mają, bliżej im już (całe szczęście :P ) do pop ;)

Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych