Tu Trójka
Started by
U2roopa
, mar 04 2010 14:36
177 replies to this topic
Napisano 16 czerwca 2010 - 13:27
http://www.press.pl/...az.php?id=22902 bez komentarza, bo i co można powiedzieć. Hoffmana ze stanowiska odwołali, Wronę wywalili, a teraz jeszcze to, jea..
Napisano 16 czerwca 2010 - 14:10
<buuu>
Zdegustowana jestem.
Ostatnio zaczęłam właśnie więcej słuchać trójki wieczorami i nocami, z racji sesji i takich tam. A teraz mają mi pozabierać audycje?
Pewnie wcisną dywagacje o zdrowym trybie życia pani Dobroń i wszystkie polityczne debaty.
Nie chcę ;(
Zdegustowana jestem.
Ostatnio zaczęłam właśnie więcej słuchać trójki wieczorami i nocami, z racji sesji i takich tam. A teraz mają mi pozabierać audycje?
Pewnie wcisną dywagacje o zdrowym trybie życia pani Dobroń i wszystkie polityczne debaty.
Nie chcę ;(
Music can change the world, because it can change people.
Napisano 16 czerwca 2010 - 14:16
No to jest praktycznie gwóźdź do trumny dla Trójki. Z racji na zmianowy tryb pracy często słuchałem Trójki w nocy. Miałem swoje ulubione audycje: studio El-muzyki, Strzały Znikąd, Trzecia Strona Księżyca, sobotnio/niedzielna audycja Anki Gacek, potem Zapach Poranka chociaż to już się chyba zaliczało do porannej audycji. Jednym słowem dużo tego było.
Szczerze mówiąc Trójka "z puszki" w nocy to najgorsze co mogło nas spotkać.
Też się nie mogę doczekać :///.
Szczerze mówiąc Trójka "z puszki" w nocy to najgorsze co mogło nas spotkać.
słuchanie powtórek 'za, a nawet przeciw' = bezcenne
...
Też się nie mogę doczekać :///.
#54 Guest_piotrek85_*
Napisano 30 czerwca 2010 - 14:29
Wczoraj podczas wieczornej audycji słuchałem jak kolejny prowadzący żegna się ze słuchaczami sugerując, że po wakacjach może już nie wrócić. A teraz w Trójce leci jakaś pisowska agitka. Rozumiem, że Gintrowski może być przeciw PO bo ta partia ma swoje grzeszki ale żeby pieprzyć o zamachu w Smoleńsku i tym podobne pierdoły? Jeśli tak ma wyglądać Trójka to chyba lepiej byłoby gdyby to radio upadło. Nie jestem zwolennikiem żadnej z czołowych partii ale słuchając takie głupoty zaczynam być gorącym zwolennikiem Komorowskiego i Platformy Obywatelskiej.
Napisano 30 czerwca 2010 - 18:48
Ech, niestety w Trójce źle się dzieje, może po wyborach coś się zmieni jak Komorowski wygra, chociaż ja tam nikomu nie wierzę, że ma czyste intencje w stosunku do mediów publicznych. Od lat TVP skakało to tu to tam, a w radiu jakoś było OK, teraz dorwali się za radio i robią burdel.
Polityki kiedyś w PR3 było tyle ile trzeba, trochę soboty, trochę w tygodniu, teraz jacyś "nowi" powsadzani na siłę pseudo redaktorzy cisną ile się da I to widać, że obiektywni nie są. Dobrze, że przynajmniej odwołano tego dyrektora, Sobalę chyba... ale czy to coś da?
Polityki kiedyś w PR3 było tyle ile trzeba, trochę soboty, trochę w tygodniu, teraz jacyś "nowi" powsadzani na siłę pseudo redaktorzy cisną ile się da I to widać, że obiektywni nie są. Dobrze, że przynajmniej odwołano tego dyrektora, Sobalę chyba... ale czy to coś da?
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych