Tu Trójka
Napisano 04 marca 2010 - 14:36
W sumie pomyślałem, że przyda nam się taki temat. Jakiś czas temu rozmawialiśmy o losach Trójki w temacie Marka Niedźwiedzkiego.
Na pierwszy ogień rzucam odważny wywiad jakiego "Newsweekowi" udzielił ostatnio Wojciech Mann. Polecam! Co prawda, jak sam Mann wspomina, odsunięcie go od audycji miałoby głównie znaczenie sentymentalne to mimo wszystko cieszę się, że wreszcie ktoś powiedział jak jest. Sytuacja jest zła i pewnie lada chwila to wszystko wpłynie na jakość audycji. Szkoda. W sumie słucham Trójki namiętnie od niedawna, bo od pięciu lat ale zdążyłem się już przywiązać.
Napisano 04 marca 2010 - 17:21
Wczoraj włączyłam prywatna kolekcję i jakie było moje ogromne zdziwienie, jak się okazało, że audycja zostałą skrócona o godzine i w jej miejsce był jakis niewiadomo o czym program niby publicystyczny... Oddajcie mi moje radio
Napisano 09 marca 2010 - 10:10
Trójka zawsze kojarzyła mi się z muzyką, nawet wtedy gdy jeszcze mnie muzyka nie pociągała. A teraz... No niedobrze :/ Mam nadzieję, że ktoś mądry wpadnie na pomysł jak zwalczyć politykę w najlepszym polskim radiu.
Nie wiem czy ktoś oglądał wczoraj Szymona Majewskiego. Nawet on zauważył co się dzieje w Trójce (w rozmowach w Tłoku padł tekst):
"O widzę, że tutaj jak w radiowej Trójce - cztery hieny na jednego platformusa" czy coś w tym stylu...
Napisano 17 marca 2010 - 15:38
Jeszcze miesiąc i będzie Radio Teheran.
Napisano 29 marca 2010 - 13:16
Jedna z najciekawszych audycji "Raport o stanie świata" została zdjęta z anteny i zastąpi ją smęcąca "Markomania" Niedźwieckiego. Nie ma to jak kolejne "trafne" decyzje.
???????? Kurna, to była jedna z najfajniejszych sobotnich audycji ://////. Srarkomania!!!!!!!!!!!!!!!!!
Napisano 29 marca 2010 - 15:11
nie śledzę jakoś strasznie uważnie zmian w Trójce, ale zastanawiające jest to, że wraz ze zmianą szefostwa do radia wrócił Niedźwiecki (no i jak widać z korzyścią dla siebie). sam Mann przecież mówił o nim, że 'timing ma kiepski' ;p
Napisano 29 marca 2010 - 16:28
inna sprawa, że czymś go musiał chyba Sobala zachęcić do powrotu.
Napisano 29 marca 2010 - 16:49
nie śledzę jakoś strasznie uważnie zmian w Trójce, ale zastanawiające jest to, że wraz ze zmianą szefostwa do radia wrócił Niedźwiecki (no i jak widać z korzyścią dla siebie).
inna sprawa, że czymś go musiał chyba Sobala zachęcić do powrotu.
Ja tylko przypomnę, że Marek Niedźwiecki podjął decyzję o powrocie jeszcze za czasów Magdy Jethon. I Marek w każdym wywiadzie powtarza, że właśnie to Magdy zasługa jest. Tylko, że po odejściu ze Złotych Przebojów musiał odczekać 3 miesiące bodajże? Nie wiem, nie znam się na tych wszystkich kontraktach, niekontraktach A to, że w międzyczasie nastąpiła zmiana dyrektorów też niezbyt ucieszyła Niedźwieckiego.
Napisano 30 marca 2010 - 15:48
Edit z 1 kwietnia
No to Marek pierwszy raz na antenie. Przywitał się Vangelisem "I'll Find My Way Home" - raz, że dobra tematyka, a dwa to był nr.1 w 1 notowaniu LP3
Potwierdziło się to, że Niedźwiecki z Baronem będą prowadzić LP3 na zmianę.
Napisano 01 kwietnia 2010 - 19:20
Ja tam Jego powrotu nie będę kojarzyć z Sobalą, tylko z tym, że wraca do 3 by pograć jeszcze kawał dobrej Muzy!
A w to, że trzyma kciuki za Lady Zgagę to nie uwierzę
Music can change the world, because it can change people.
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych