Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (14 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- →
- Ostatnia »
Napisz mi tu recke - w szóstej serii poznajemy Eddy Current Suppression Ring
Napisany 10 marzec 2010 - 02:57
Ok, czas rundy pierwszej oficjalnie minął!
Powinno być tak, że kto nie napisał, nie dostał pracy u mnie w redakcji, niech idzie szukać szczęścia w Teraz Rock'u. No to spójrzmy, mam tu listę:
1. acr - wiadomo.
2. anja.s - jest.
3. roopa - jest.
4. derka - jest.
5. mrowa - jest.
6. witas - jest.
7. dMONIKAb - jest.
8. piotrekk - jest.
9. Lookost - brak!
10. Max - jest.
11. Mirbal - jest.
12. KKingstoun - jest.
13. reic_diov - jest.
14. anton - jest.
15. TUFKAK_U2 - jest.
16. el_f - jest.
17. Stalker - jest.
18. Johnny99 - jest.
19. Mac - w drodze wyjątku zwolniony ze względu na to, że późno dołączył.
Ale ponieważ była to runda pierwsza, pisałem, że być może czas zostanie wydłużony, że zobaczymy czy tydzień starczy, a poza tym, chciałbym na zakończenie jeszcze coś dopisać do wątku z recenzjami, odnieść się do wszystkich po kolei po parę słów i trochę obronić album, a dziś już nie mam siły, wyjątkowo przedłużam termin do jutra, do godziny 23:00. I to już będzie ostateczny. Dziękuję za uwagę.
Powinno być tak, że kto nie napisał, nie dostał pracy u mnie w redakcji, niech idzie szukać szczęścia w Teraz Rock'u. No to spójrzmy, mam tu listę:
1. acr - wiadomo.
2. anja.s - jest.
3. roopa - jest.
4. derka - jest.
5. mrowa - jest.
6. witas - jest.
7. dMONIKAb - jest.
8. piotrekk - jest.
9. Lookost - brak!
10. Max - jest.
11. Mirbal - jest.
12. KKingstoun - jest.
13. reic_diov - jest.
14. anton - jest.
15. TUFKAK_U2 - jest.
16. el_f - jest.
17. Stalker - jest.
18. Johnny99 - jest.
19. Mac - w drodze wyjątku zwolniony ze względu na to, że późno dołączył.
Ale ponieważ była to runda pierwsza, pisałem, że być może czas zostanie wydłużony, że zobaczymy czy tydzień starczy, a poza tym, chciałbym na zakończenie jeszcze coś dopisać do wątku z recenzjami, odnieść się do wszystkich po kolei po parę słów i trochę obronić album, a dziś już nie mam siły, wyjątkowo przedłużam termin do jutra, do godziny 23:00. I to już będzie ostateczny. Dziękuję za uwagę.
Napisany 11 marzec 2010 - 12:46
jestem sory, ale czy ktoś z szybkim netem mógłby tego downa wrzucić jeszcze raz na jakiegoś megauploada bo z rapida znikł ;( ? będę dźwięczny za pm'a z linkiem
@nikt? ej bo popełnię coś bardzo złego! coś, czego każdy będzie żałować! dam do zrecenzowania comę! nie no, jak uzyskam tego downa to będzie miło ;P
@argument z comą podziałał, dzięki. jak coś to można tego posta wywalić w kosmos, albo nie.
@nikt? ej bo popełnię coś bardzo złego! coś, czego każdy będzie żałować! dam do zrecenzowania comę! nie no, jak uzyskam tego downa to będzie miło ;P
@argument z comą podziałał, dzięki. jak coś to można tego posta wywalić w kosmos, albo nie.
Napisany 15 marzec 2010 - 05:57
Generalnie małe sprostowanie, bo zamiast wcisnąć "wyślij później", wcisnąłem "wyślij". W związku z tym zawczasu przygotowane linki do mojej propozycji zostały rozesłane do 7 osób. Nie będę więc już czekał do środy, bo wtedy powinien nastać czas na mój album. Już teraz roześlę go do reszty, a stosowny temat z uzasadnieniem wyboru pojawi się we wtorek wieczorem.
Z góry przepraszam za zamieszanie!!
Z góry przepraszam za zamieszanie!!
Napisany 16 marzec 2010 - 05:21
@deadline: termin nadsyłania prac mija za 19 godzin. w sensie, wtorek, 23:59. zdaje się, że Sikoreczka napisała co innego, ale wobec tego że zrobiło się z tym troszkę zamieszania, niech wygra opcja wygodniejsza.
@reni: z tego co zdążyłem przesłuchać, ładny i dobry jak na polskie warunki pop. reni nieco miejscami przynudza, ale odrobiła lekcje z dokonań female-vocalists z odpowiednich muzycznych okolic. a intro to jakiś zapomniany kawałek sigur rós z okresu między nawiasami i takk. dobra, resztę sobie zostawię na właściwą reckę, bo nie będę miał o czym pisać jak teraz powiem za dużo. ale jak to lekko idzie... a z Down się męczę i nie mogę, ech
@reni: z tego co zdążyłem przesłuchać, ładny i dobry jak na polskie warunki pop. reni nieco miejscami przynudza, ale odrobiła lekcje z dokonań female-vocalists z odpowiednich muzycznych okolic. a intro to jakiś zapomniany kawałek sigur rós z okresu między nawiasami i takk. dobra, resztę sobie zostawię na właściwą reckę, bo nie będę miał o czym pisać jak teraz powiem za dużo. ale jak to lekko idzie... a z Down się męczę i nie mogę, ech
Napisany 18 marzec 2010 - 20:19
no tak. ponieważ niektórym się nie chce albo mają jakieś inne zajęcia, nie mają czasu, coś, wiadomo jak to bywa, postanowiłem wprowadzić nową zasadę.
można nie napisać jednej recenzji w całym cyklu. bez konsekwencji. natomiast w przypadku nie napisania jeszcze jednej, czyli łącznie, pominięciu dwóch, wypada się z listy.
czyli jest tak:
1. acr - XTC / Down
2. anja.s - XTC / Down
3. roopa - XTC / Down
4. derka - XTC / Down
5. mrowa - XTC / Down
6. witas - XTC / Down
7. dMONIKAb - XTC / Down
8. piotrekk - XTC / Down
x. Lookost - XTC / Down - niestety, jestem zmuszony skreślić.
9. Max - XTC / Down
10. Mirbal - XTC / Down
11. KKingstoun - XTC / Down
12. reic_diov - XTC / Down
13. anton - XTC / Down
14. TUFKAK_U2 - XTC / Down
15. el_f - XTC / Down
16. Stalker - XTC / Down
17. Johnny99 - XTC / Down (tamte 5 zdań bez oceny to nie recenzja, sory;) )
18. Mac - XTC / Down
czyli. jedno czerwone spoczi. dwa czerwone, dziękujemy.
oczywiście jeśli będzie taka chęć, można wrócić do łask, obiecać poprawę i dopisać się znów, tyle że na końcu kolejki.
można nie napisać jednej recenzji w całym cyklu. bez konsekwencji. natomiast w przypadku nie napisania jeszcze jednej, czyli łącznie, pominięciu dwóch, wypada się z listy.
czyli jest tak:
1. acr - XTC / Down
2. anja.s - XTC / Down
3. roopa - XTC / Down
4. derka - XTC / Down
5. mrowa - XTC / Down
6. witas - XTC / Down
7. dMONIKAb - XTC / Down
8. piotrekk - XTC / Down
9. Max - XTC / Down
10. Mirbal - XTC / Down
11. KKingstoun - XTC / Down
12. reic_diov - XTC / Down
13. anton - XTC / Down
14. TUFKAK_U2 - XTC / Down
15. el_f - XTC / Down
16. Stalker - XTC / Down
17. Johnny99 - XTC / Down (tamte 5 zdań bez oceny to nie recenzja, sory;) )
18. Mac - XTC / Down
czyli. jedno czerwone spoczi. dwa czerwone, dziękujemy.
oczywiście jeśli będzie taka chęć, można wrócić do łask, obiecać poprawę i dopisać się znów, tyle że na końcu kolejki.
- (14 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- →
- Ostatnia »

Zaloguj się