The Flaming Lips, Lali Puna, The Very Best, Memory Tapes
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (8 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- →
- Ostatnia »
Off Festival 2010 5 - 8 sierpnia 2010 Dlina Trzech Stawów, Katowice
Napisany 05 marzec 2010 - 23:11
powiedzcie mi, jak to jest, że czeka się na to co powie wyrocznia Ziółkowski, który czasem obiecuje że coś ogłosi, a w końcu nawet nie przychodzi do studia, w końcu zaczyna opowiadać o jakimś wykonawcy, gada gada, człowiek sobie snuje różne wizje, a później jest...no okej, fajnie w sumie, ale to nie TO. a tutaj jest sobie taki Rojek, który bez zbędnego pie*dolenia potrafi ogłosić takie COŚ, że 
nadal nie mogę się pozbierać
nadal nie mogę się pozbierać
you can never get lost when you've nowhere to go.
Napisany 05 marzec 2010 - 23:17
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!1111111
ekhm
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!111111111111111
artur rojek jest bogiem.
ekhm
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!111111111111111
artur rojek jest bogiem.
Napisany 05 marzec 2010 - 23:27
Pozamiatali. Wystarczy jeden zespół i od razu Off >>> Open'er (i jeszcze do tego sporo taniej) czyli już wiem na jaki festiwal jadę w lecie. 
Tylko zaraz, zaraz, 12. sierpnia jest Hannover, nie? Mało czasu trochę... Dużo osób wybiera się i na Off'a i do Hannoveru?
Tylko zaraz, zaraz, 12. sierpnia jest Hannover, nie? Mało czasu trochę... Dużo osób wybiera się i na Off'a i do Hannoveru?
Napisany 06 marzec 2010 - 03:15
przepraszam że dziś będę pisał mało merytorycznie na ten temat, ale nie wierzę w to, co się stało.
ej, do you realize? wayne coyne będzie po nas chodził w kuli. będzie sypał confetti a my będziemy naśladować głosy z i can be a frog i w ogóle zagrają materiał z najlepszych płyt dekad, tej i poprzedniej i w ogóle nie wiem. a co do reszty, to w sumie sponio. ale coyne, drozd i ten trzeci, nieważne, kosmos, kosmos, kosmos po trzykroć. nie wiem czy na coś tak czekałem koncertowo w Polsce jak na to.
no dobrze, a już spokojnie - to jest, za przeproszeniem, wydarzenie muzyczne roku w kraju nad Wisłą. nie spodziewałem się, nie śmiałem nawet marzyć, że są realne szanse że gdziekolwiek przyjadą, a tu siedzę sobie spokojnie nad herbatką, nagle sms, bach, drugi, trzeci. odjazd.
co do reszty składu - no zachwytu może nie ma, ale jest bardzo fajnie. dobre memory tapes, dobra lali puna, fajnie że lachowicz (ale szkoda, że nie ścianka), z dzisiejszych ogłoszeń nie znam the very best i 19 wiosen, lao che i ostry nie interesują.
widać że jednak dostali trochę kasy od sponsorów, może ta przeprowadzka do Katowic ostatecznie wyjdzie na dobre. czekam na jeszcze coś wobec tego, mam przeczucie, że jeszcze czymś naprawdę dużym nas uraczą.
i jeszcze jedno - szkoda że pavement i hot chip nie grają na off'ie. fajnie by grzali publikę przed SZOŁSEM lips'ów
.
ej, do you realize? wayne coyne będzie po nas chodził w kuli. będzie sypał confetti a my będziemy naśladować głosy z i can be a frog i w ogóle zagrają materiał z najlepszych płyt dekad, tej i poprzedniej i w ogóle nie wiem. a co do reszty, to w sumie sponio. ale coyne, drozd i ten trzeci, nieważne, kosmos, kosmos, kosmos po trzykroć. nie wiem czy na coś tak czekałem koncertowo w Polsce jak na to.
no dobrze, a już spokojnie - to jest, za przeproszeniem, wydarzenie muzyczne roku w kraju nad Wisłą. nie spodziewałem się, nie śmiałem nawet marzyć, że są realne szanse że gdziekolwiek przyjadą, a tu siedzę sobie spokojnie nad herbatką, nagle sms, bach, drugi, trzeci. odjazd.
co do reszty składu - no zachwytu może nie ma, ale jest bardzo fajnie. dobre memory tapes, dobra lali puna, fajnie że lachowicz (ale szkoda, że nie ścianka), z dzisiejszych ogłoszeń nie znam the very best i 19 wiosen, lao che i ostry nie interesują.
widać że jednak dostali trochę kasy od sponsorów, może ta przeprowadzka do Katowic ostatecznie wyjdzie na dobre. czekam na jeszcze coś wobec tego, mam przeczucie, że jeszcze czymś naprawdę dużym nas uraczą.
i jeszcze jedno - szkoda że pavement i hot chip nie grają na off'ie. fajnie by grzali publikę przed SZOŁSEM lips'ów
.
Ten post był edytowany przez acr dnia: 06 marzec 2010 - 03:16
Napisany 13 marzec 2010 - 16:48
Na farcie znalazłem bootleg Memory Tapes.
Nagrał go kolo, który w sumie nagrywa każdy koncert z kręgów mocnej alternatywy, które odbywają się w NYC.
Wrzucę też Bona Ivera z 2008.
Tymczasem mamy Memory Tapes, w krótkim supportującym seciku. Zważcie na 10 minutowe wykonanie "Bicycle" !
Dźwięk jest ok, matrix soundboardu z audience.
Wszystko ładnie otagowane:
Memory Tapes
2010-02-03
Bell House
Brooklyn, NY USA
Setlist:
[Total Time 30:09]
01 Green Knight
02 Stop Talking
03 Plain Material
04 Graphics
05 Bicycle

http://www.megaupload.com/?d=NS8FS563
Nagrał go kolo, który w sumie nagrywa każdy koncert z kręgów mocnej alternatywy, które odbywają się w NYC.
Wrzucę też Bona Ivera z 2008.
Tymczasem mamy Memory Tapes, w krótkim supportującym seciku. Zważcie na 10 minutowe wykonanie "Bicycle" !
Dźwięk jest ok, matrix soundboardu z audience.
Wszystko ładnie otagowane:
Memory Tapes
2010-02-03
Bell House
Brooklyn, NY USA
Setlist:
[Total Time 30:09]
01 Green Knight
02 Stop Talking
03 Plain Material
04 Graphics
05 Bicycle

http://www.megaupload.com/?d=NS8FS563
Napisany 20 marzec 2010 - 14:46
No to obrodziło! 
Tindersticks = moc. Kto jeszcze nie słyszał tegorocznej Falling Down A Mountain, nadrobi
Mew wiadomo, mam nadzieję tylko, że zagrają sensowną ilość starszego materiału.
Atlas Sound cieszy, Tallest Man On Earth a jakże, również. Szelest Papierków... doceniam, ale słuchać tego live jednak chyba nie dam rady. Nie znam tego projektu Cieślaka natomiast, a Pablopavo jedynie mi się gdzieś przewinął w tekście czytanym, ktoś pomoże?
Tindersticks = moc. Kto jeszcze nie słyszał tegorocznej Falling Down A Mountain, nadrobi
Atlas Sound cieszy, Tallest Man On Earth a jakże, również. Szelest Papierków... doceniam, ale słuchać tego live jednak chyba nie dam rady. Nie znam tego projektu Cieślaka natomiast, a Pablopavo jedynie mi się gdzieś przewinął w tekście czytanym, ktoś pomoże?
- (8 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- →
- Ostatnia »

Zaloguj się