no znowu nie tak zaraz....Przecież DTS jest zaraz obok Muchowca...
Off Festival 2010
Started by
Max
, gru 26 2009 11:24
226 replies to this topic
Posted 26 lutego 2010 - 23:04
BILETY:
KARNETY CZTERODNIOWE - dostępne tylko do 30.06.2010 !
* Upoważniają do wstępu na wszystkie imprezy odbywające się w ramach OFF Festival w dniach 5-8.08 (tj. koncert Matmos i wszystkie imprezy w Dolinie Trzech Stawów)
do 30 kwietnia - 120 zł
1 maja - 30 czerwca - 150 zł
KARNETY TRZYDNIOWE
* Upoważniają do wstępu na wszystkie imprezy odbywające się w ramach OFF Festival w dniach 6-8.08
do 30 kwietnia - 99 zł
1 maja - 5 sierpnia - 120 zł
od 6 sierpnia - 140 zł
BILETY JEDNODNIOWE
*Upoważniają do wstępu na koncerty odbywające się w jednym wybranym przy zakupie dniu:
- 5.08 - koncert MATMOS, godz. 21.00 - 50 zł
- 6.08 lub 7.08 lub 8.08 - 69 zł
KARNETY CZTERODNIOWE - dostępne tylko do 30.06.2010 !
* Upoważniają do wstępu na wszystkie imprezy odbywające się w ramach OFF Festival w dniach 5-8.08 (tj. koncert Matmos i wszystkie imprezy w Dolinie Trzech Stawów)
do 30 kwietnia - 120 zł
1 maja - 30 czerwca - 150 zł
KARNETY TRZYDNIOWE
* Upoważniają do wstępu na wszystkie imprezy odbywające się w ramach OFF Festival w dniach 6-8.08
do 30 kwietnia - 99 zł
1 maja - 5 sierpnia - 120 zł
od 6 sierpnia - 140 zł
BILETY JEDNODNIOWE
*Upoważniają do wstępu na koncerty odbywające się w jednym wybranym przy zakupie dniu:
- 5.08 - koncert MATMOS, godz. 21.00 - 50 zł
- 6.08 lub 7.08 lub 8.08 - 69 zł
Posted 27 lutego 2010 - 11:36
Mi taka cena odpowiada, bo za 3 dni zabawy zaplace 100 zl (no bez zlotowki jednej). Ciekawe tylko, jak rozwiaza problem pola w tym roku. Myslalem, ze za te monetki dostane juz pole no ale jak sie okazuje pewnie bedzie trzeba osobno sie z tym meczyc.
Poki co zadnej informacji na temat pola namiotowego nie ma, oprocz takiej, ze na terenie imprezy takowe bedzie:P
Poki co zadnej informacji na temat pola namiotowego nie ma, oprocz takiej, ze na terenie imprezy takowe bedzie:P
Posted 27 lutego 2010 - 11:43
pewnie standardowo, trzeba będzie wpłacać na jakieś tam konto oddzielnie. dziwny to sposób, ale da się ogarnąć.
w ogóle, może będzie bliżej tym razem, byłoby miło z ich strony.
w sumie w temacie off'a chciałem napisać tyle, że szkoda że ziółko zgarnął rojasowi np. taki pavement.
generalnie ciekawe jak tam sprawa ze sponsorami, finansami będzie teraz wyglądać i czy w związku z tym będzie naprawdę off, czy można liczyć na jakieś bardziej znane nazwy.
w ogóle, może będzie bliżej tym razem, byłoby miło z ich strony.
w sumie w temacie off'a chciałem napisać tyle, że szkoda że ziółko zgarnął rojasowi np. taki pavement.
generalnie ciekawe jak tam sprawa ze sponsorami, finansami będzie teraz wyglądać i czy w związku z tym będzie naprawdę off, czy można liczyć na jakieś bardziej znane nazwy.
Edited by acr, 27 lutego 2010 - 11:44 .
Posted 27 lutego 2010 - 12:50
Mysle, ze po tym, jak oglosili The Fall, bedzie mozna spodziewac sie jeszcze kilku calkiem smacznych wykonawcow :>
idealnie by było gdyby każdego dnia na głównej scenie występowała jakaś gwiazda alternatywna np. pierwszego dnia Lenny Valentino, drugiego Magazine( cholernie bym chciał zobaczyć na żywo w 2008-09 byli w trasie więc nie jest to kompletnie nie możliwe choć bardzo mało prawdopodobne...) itd itp myśle że pomogłoby to troche uporządkowac cały headline
Posted 27 lutego 2010 - 15:28
wiem ze w porownaniu z oupim taniocha, bo mniej wiecej tyle kosztuje jeden dzien festiwalowy tam;p ale stwierdzam fakt. ech, caly czas sie zastanawiam, jak to bedzie nie w myslowicach. chociaz w sumie off zawsze dawal rade (no moze gorzej bylo tylko w aspektach gastronomicznych na terenie samego festiwalu, ale dawalo to pretekst do licznych odwiedzin biedronki, wiec), wiec teraz pewnie tez bedzie git.
Posted 05 marca 2010 - 22:37
ADAŚ na Offie!!!!!! http://2010.off-fest...0&dat=&szcz=198
miałam cichą nadzieję, że może.., ale i tak jest zaskoczenie, bo w sumie mogli go już zaprosić nie raz, a tego nie zrobili
miałam cichą nadzieję, że może.., ale i tak jest zaskoczenie, bo w sumie mogli go już zaprosić nie raz, a tego nie zrobili
Reply to this topic
10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users