Ej! Ta w środku to wredna zimna jest?trzecie zdjęcie od dołu miecie
Off Festival 2010
Napisano 17 sierpnia 2010 - 12:13
edit: pierwszy koncert od hennwilla już jest - paula i karol
http://www.hennwill....la-i-karol.html
Napisano 18 sierpnia 2010 - 14:22
kto nie doznaje LV, ten puszcza Ariela Pinka z komy na Basińskim, rzekłem.
(a kto jeszcze nie napisał swojej relki z Offa ten acr, przypomnijcie mi że mam się kopnąć i ogarnąć z tym
Napisano 18 sierpnia 2010 - 20:13
eeej, czuję się obrażonaa kto jeszcze nie napisał swojej relki z Offa ten acr
ja w sumie do końca nie wiedziałam, czy iść na LV, czy na Efterklang, przeklinałam Rojasa za to, że właśnie te dwa koncerty się pokrywają, ale w sumie bardziej się nastawiałam na Lenny'ego, aczkolwiek pewien miły Pan zamącił nam w głowach ["idziecie na Lenny'ego? - no raczej! - ale wiecie, z Efterklangiem będzie Czesław, więc ja sam już nie wiem - o! eej, teraz to i my nie wiemy, dzięki.."] i decyzja ostateczna to był praktycznie rzut monetą - Efterklang. i nie żałuję tej decyzji, bo raz, że dupy by nam zmoczyło;p, a dwa, że, podobnie jak iwej, zaliczam Efterklang do top3 Offa [ale "tylko" na trzecie miejsce].soreczka Acr, ale ja nie byłam na LV, nie czułam magii, ostatnim razem byłam i normalnie (oprócz tej atmosfery pt. uuuuu reaktywacja!!!), za to Efterklang jest w mojej trójeczce najlepszych koncertów Off Festynu :-)pozdrawiam!
o miejsce pierwsze była spora wojna, bo zarówno Mew jak i Flamingi wgniotły mnie w grunt, aczkolwiek ostatecznie wygrywa Mew.
żałuję, że: nie mogłam iść na Toro; zamiast iść na Rodia Dept słuchałam Dinozaurów [z karetki -.&]; poszłam na Pulled Apart By Horses; nie wiem jak wyglądał koncert Gaby Kulki
nigdy nie zapomnę: w pół do Borysa, odkrycia tajemnicy piątego Bitelsa, suodkiej przytulanki po The Horrors, wszechobecnego Remka i jego miny, płaszczyka Jonasa Bjerre <3, średniej wieku fanów Lao Che, no i oczywiście całej tej akcji przed Flamingami, przez którą o mało się nie zlałam. a, i konfetti, które jako jedyne poszło w cycki.
Napisano 19 sierpnia 2010 - 11:23
jeśli chodzi o Kulkę to wparowałam tam około pierwszej z balonem Lipsów, było tam z 30 osób (?), zostałam na dwóch piosenkach, bardzo fajnie, wyszły lepiej niż na koncercie w Krk. Ale tyle. Bardzo ciemne światło, nie wiem czy to dlatego, że oświetleniowcy nie chcieli, żeby Kulka zobaczyła, ile osób przyszło, czy co ;-)
Napisano 19 sierpnia 2010 - 20:38
Szkoda, miałem nadzieję, że jednak Tindersticks nagra.
Aha, widać w secie że Plejsiki miały grać Missing You a nie zagrały, też szkoda, bo to mój ich ulubiony.
Napisano 19 sierpnia 2010 - 21:06
Aha, widać w secie że Plejsiki miały grać Missing You a nie zagrały, też szkoda, bo to mój ich ulubiony.
No pewnie dlatego że się rozbujali na innych kawałkach i nie starczyło czasu (chociaż może i nie, nie wiem, bo chyba skończyli trochę wcześniej)... W sumie to był typowy koncert "na zniszczenie" (a bootleg brzmi całkiem całkiem, dość dobrze oddaje co się tam działo), więc co by nie zagrali to i tak byłbym happy.
(edit: poprawka, najbardziej rozkręcili się na 2 ostatnich numerach, czyli po ewentualnym Missing You, czyli przyczyna musiała być jednak inna
Ej, a Ty byłeś na Tindersticks w tym czasie? Znaczy ja wiem, oni są w sumie spoko, ładnie plumkają, ale jak po Place'ach poszedłem na chwilę pod scenę główną to strasznie gejowsko to brzmiało.
Napisano 19 sierpnia 2010 - 21:17
No wyszliśmy z Plejsów jakoś w okolicach połowy koncertu i uważam że słusznie bo Tindersticks mi się bardzo podobało, taki już ze mnie nudziaż
Nie no, ja też raczej smęty wybierałem, ale raz trzeba się było zniszczyć.
A w ogóle to czekam na bootleg z Mew (znaczy wiem że już jest na dime, ale nie chce mi się tam rejestrować
Napisano 30 sierpnia 2010 - 11:22
Napisano 02 września 2010 - 09:27
Napisano 02 września 2010 - 14:42
Napisano 06 września 2010 - 19:31
fajne covery grała, no ALE..
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 6
0 użytkowników, 6 gości, 0 anonimowych