Voo Voo
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (12 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »
Off Festival 2010 5 - 8 sierpnia 2010 Dlina Trzech Stawów, Katowice
Napisano 26 grudzień 2009 - 12:03
Użytkownik corso dnia 26-12-2009, 11:44 AM napisał
Ubiegłoroczna edycja nie powaliła.
masz rację ale z drugiej strony bedzie ciężko Rojkowi znależć coś nowego a zarazem na poziomie w takiej liczbie....oczywiście można byłoby przycio0gnąć pare gwiazd które jeszcze do nas nie zawitały ale nie wiem czy Artur będzie wstanie to zrobić.
Napisano 26 grudzień 2009 - 12:16
Użytkownik Mrówa dnia 26-12-2009, 12:08 PM napisał
A zeszloroczne 'gwiazdy' nie bedzie trudno przebic moim zdaniem.
ja znowu licze na większy udział polskich ciekawych kapel, powinna być większa równowaga w tym względzie uważam, ciekawe czy będzie kontynuacja cyklu najważniejsze polskie płyty grane przez swoich autorów, bo to jedna z najciekawszych rzeczy na tym festiwalu była w tym roku i szkoda by było tego dalej nie pociągnąć.
Napisano 26 grudzień 2009 - 12:24
Użytkownik Zigy Stardust dnia 26-12-2009, 12:16 PM napisał
Voo Voo zagra 'Sno-powiązałkę'. strzał w dziesiątkę, bo album jest niesamowity, kawałki z niego rzadko grane na koncertach, a do tego to moja ulubiona płyta z ich dyskografii.
Napisano 28 grudzień 2009 - 00:25
Użytkownik Weronika dnia 27-12-2009, 08:26 PM napisał
nie bylam ale sie zgadzam
"The words 'Fire Department' make it sound like they're the ones who are starting fires, doesn't it? It should be called the 'Extinguishing Department'. We don't call the police the 'Crime Department'. Also, the 'Bomb Squad' sounds like a terrorist gang. The same is true of wrinkle cream. Doesn't it sound like it causes wrinkles? And why would a doctor prescribe pain pills? I already have pain! I need relief pills!"
George Carlin
Napisano 28 grudzień 2009 - 02:17
then: The National = 12/10.
moim zdaniem.
generalnie nie liczyłbym na Waszym miejscu na dużo wielkich gwiazd tzw. "mejnstrimu indie", Rojas powiedział że chce jednak wrócić do korzeni, do bardziej naprawdę 'offowego' festu. liczę zatem na parę świetnych, a mało znanych nazw. jest takich kilka, we'll see. mam nadzieję że da radę.
Użytkownik acr edytował ten post 28 grudzień 2009 - 02:37
Napisano 30 grudzień 2009 - 14:34
Niestety powiedział on, że Artur Rojek biega już po Muchowcach, Ligotach i innych w poszukiwaniu nowego miejsca na Off Festival.
Wszystko przez to, że wybory na prezydenta już jesienią, jeden z nielicznych gorących zwolenników - czyli pan prezydent - odchodzi, a na jego miejsce ma kandydować dzisiejszy przewodniczący Rady Miasta, człowiek którego mam wielką nieprzyjemność znać, ponieważ on jest zdecydowanie za odcięciem Rojkowi dofinansowania.
tym sposobem edycja 2011 w Mysłowicach staje pod ogromnym znakiem zapytania.
tak więc mimo iż gazety już milczą, to problem, niestety, pozostał.
stąd, jak słusznie zauważył Johnny99 (
Napisano 06 styczeń 2010 - 20:02
Napisano 06 styczeń 2010 - 20:45
[*] M-ce
Udostępnij ten temat:
- (12 stron)
-
- 1
- 2
- 3
- →
- Ostatnia »