Voo Voo
Off Festival 2010
Posted 26 grudnia 2009 - 12:03
No nie wiem...
Ubiegłoroczna edycja nie powaliła.
masz rację ale z drugiej strony bedzie ciężko Rojkowi znależć coś nowego a zarazem na poziomie w takiej liczbie....oczywiście można byłoby przycio0gnąć pare gwiazd które jeszcze do nas nie zawitały ale nie wiem czy Artur będzie wstanie to zrobić.
Posted 26 grudnia 2009 - 12:16
Moze w koncu sprawdza sie pogloski o Beirucie. Byloby smerfastycznie. Juz rok temu sporo o tym mowiono ale na spekulacjach sie to wszystko skonczylo.
A zeszloroczne 'gwiazdy' nie bedzie trudno przebic moim zdaniem.
ja znowu licze na większy udział polskich ciekawych kapel, powinna być większa równowaga w tym względzie uważam, ciekawe czy będzie kontynuacja cyklu najważniejsze polskie płyty grane przez swoich autorów, bo to jedna z najciekawszych rzeczy na tym festiwalu była w tym roku i szkoda by było tego dalej nie pociągnąć.
Posted 26 grudnia 2009 - 12:24
Voo Voo zagra 'Sno-powiązałkę'. strzał w dziesiątkę, bo album jest niesamowity, kawałki z niego rzadko grane na koncertach, a do tego to moja ulubiona płyta z ich dyskografii.ciekawe czy będzie kontynuacja cyklu najważniejsze polskie płyty grane przez swoich autorów, bo to jedna z najciekawszych rzeczy na tym festiwalu była w tym roku i szkoda by było tego dalej nie pociągnąć.
Posted 28 grudnia 2009 - 00:25
no na tegorocznym Offie najfajniejsze było U2
nie bylam ale sie zgadzam
Posted 28 grudnia 2009 - 02:17
then: The National = 12/10.
moim zdaniem.
generalnie nie liczyłbym na Waszym miejscu na dużo wielkich gwiazd tzw. "mejnstrimu indie", Rojas powiedział że chce jednak wrócić do korzeni, do bardziej naprawdę 'offowego' festu. liczę zatem na parę świetnych, a mało znanych nazw. jest takich kilka, we'll see. mam nadzieję że da radę.
Edited by acr, 28 grudnia 2009 - 02:37 .
Posted 28 grudnia 2009 - 12:12
Rojas powiedział że chce jednak wrócić do korzeni, do bardziej naprawdę 'offowego' festu.
Tłumacząc na polski: sorry, wiara, ale nie mam kasy na żadne gwiazdy, muszę znacząco obniżyć stawki - ale postaram się mimo to znaleźć wam kogoś fajnego.
Posted 30 grudnia 2009 - 14:34
Niestety powiedział on, że Artur Rojek biega już po Muchowcach, Ligotach i innych w poszukiwaniu nowego miejsca na Off Festival.
Wszystko przez to, że wybory na prezydenta już jesienią, jeden z nielicznych gorących zwolenników - czyli pan prezydent - odchodzi, a na jego miejsce ma kandydować dzisiejszy przewodniczący Rady Miasta, człowiek którego mam wielką nieprzyjemność znać, ponieważ on jest zdecydowanie za odcięciem Rojkowi dofinansowania.
tym sposobem edycja 2011 w Mysłowicach staje pod ogromnym znakiem zapytania.
tak więc mimo iż gazety już milczą, to problem, niestety, pozostał.
stąd, jak słusznie zauważył Johnny99 (
Posted 06 stycznia 2010 - 20:02
Posted 06 stycznia 2010 - 20:45
[*] M-ce
Reply to this topic
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users