U2forums on Tour 2010
Posted 09 grudnia 2009 - 21:55
Tak sobie myślałem, że można by wynając jakiś wesoły busik, który by nas zabrał z polski przez dwa koncerty i spowrotem.
Zupełnie nie orientuję się w kosztach i jak to wszystko załatwic, ale przede wszystkim moje pytanie brzmi:
Czy ktoś się pisze na taki wyjazd?
Posted 10 grudnia 2009 - 13:36
najlepiej zeby ludki byly z okolic Poznania w kierunku na zachod
ja z ZG, mam prawko, wiec bedzie mozna wynajac cos w stylu VW Transportera na 8-9 osob (wraz z kierowca )
jesli z busem by nie wyszlo, to bede jechal osobowka... to wtedy tez bym poszukiwal kilku osob..
co prawda do koncertu full czasu, ale nieoficjalnie mozna juz o busiku (ew. osobowce) na hannover powoli myslec...
ot takich kilka mysli sie zrodzilo w przerwie w pracy
pozdro!
Posted 10 grudnia 2009 - 13:42
A ja bym moze zaproponowal organizacje busa tylko na sam Hannover...
najlepiej zeby ludki byly z okolic Poznania w kierunku na zachod
ja z ZG, mam prawko, wiec bedzie mozna wynajac cos w stylu VW Transportera na 8-9 osob (wraz z kierowca )
jesli z busem by nie wyszlo, to bede jechal osobowka... to wtedy tez bym poszukiwal kilku osob..
co prawda do koncertu full czasu, ale nieoficjalnie mozna juz o busiku (ew. osobowce) na hannover powoli myslec...
ot takich kilka mysli sie zrodzilo w przerwie w pracy
pozdro!
ja sie na to pisze tez wybieram sie tylko na Hannover
Posted 10 grudnia 2009 - 13:51
mysle, ze tego busika daloby rade zapelnic ludkami na Hannover..
jeszcze z zapisami nie ma sie co spieszyc
ale nieoficjalna liste mysle, ze mozna tworzyc
a wiadomo, ze zawsze lepiej pojechac wieksza, i co za tym idzie, radosniejsza grupa
no i wtedy razem... szturmowac bramy
Posted 10 grudnia 2009 - 22:17
Cóż, właściwie to bilet na Hannover mam już w szufladzie, ale chciałem upiec 2 pieczenie na jednym ogniu.
W każdym razie, fajnie że jest jakieś zainteresowanie!
jak nie masz innej opcji to 2,5 tys. to mało,ale ja podawałem te 2,5 tys. na frankfurt i hannover za 5 dni to wychodzi 1,30 za kilometr x 1800 kilometrów daje ok. 2,5 za 8 osób
Posted 14 marca 2010 - 11:28
Posted 14 marca 2010 - 19:01
350 zł za 2 noclegi to dużo czy mało?
Anyway, jade! Będzie fajnie, w kupie zawsze raźniej.
hhmm.. to chyba będę się musiał przedstawic osobiscie na jakims zlocie..
zależy jaką opcje bierzesz..my wzięliśmy na 8 osób i wyszło 18 euro na łebka we Frankfurcie..ale 350zł to chyba niewiele...
Posted 18 marca 2010 - 21:09
Jest sprawa , szukam osób z Zielonej Góry lub okolic ( Dobra, mogą byc nawet osoby przejeżdżające przez Zielona Górę lub okolice ,heh ) które mają bilet na płytę
i wybierają sie autkiem / busem / statkiem kosmicznym .... na koncert . Szukam osób , którym zależy na jak najszybszym
dotarciu do Hanoveru i koczowaniem na Golden CIrcle ..
Chętnie ja i jeszcze jedna osoba by sie z takimi osobami zabrała na koncert , lub ewentualnie stworzylibysmy ekipę i razem uderzyli na Awd Arena Hannover
Posted 06 lipca 2010 - 14:07
Kontakt na priv
Posted 30 lipca 2010 - 02:17
Juz nie przesadzaj, przy autostradach za duzo drzew nie ma. Najgorsze co ich moze czekac to zasniecie ... barierka ... dachowanie ... lot helikopterem do szpitala.Bez noclegu? W ogóle? Jeśli chcecie na drzewie skończyć w drodze powrotnej, to rzeczywiście brzmi jak świetny pomysł...
Poza tym swietny pomysl, 0 toalet itp. Podniesie rece do gory i doga do GC otworem ;]
Tak, sorki za wyolbrzymienie/ironizowanie ale popre OLBa. Nie sadze by byl to najlepszy pomysl. Znajdzcie jakis motel/hostel pomiedzy miastami, przekimajcie sie, ogarnijcie. Chcemy was jeszcze zobaczyc.
Powaga.
Everything You Know Is Wrong
Reply to this topic
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users