Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (13 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- →
- Ostatnia »
Open'er Festival 2010
Napisany 11 marzec 2010 - 19:56
no żenuła z tym klaxons, oby czwarty wykonawca dał radę
edit: no jak ziółkowski powiedział, że reggae i że ortodoksyjny Żyd, to już było wiadomo..Matisyahu.
no nie wiem, średnio mnie to interesuje, znam wprawdzie tylko jego jedną płytę, 'Youth', ale w ogóle mnie nie powaliła, nie moje klimaty po prostu
generalnie, średnio dziś
edit: no jak ziółkowski powiedział, że reggae i że ortodoksyjny Żyd, to już było wiadomo..Matisyahu.
no nie wiem, średnio mnie to interesuje, znam wprawdzie tylko jego jedną płytę, 'Youth', ale w ogóle mnie nie powaliła, nie moje klimaty po prostu
generalnie, średnio dziś
you can never get lost when you've nowhere to go.
Napisany 16 marzec 2010 - 16:48
Napisany 17 marzec 2010 - 13:57
Weronika, o 10 March 2010 - 19:02 , napisał:
niech już ogłosi to air i modest mouse;p
ale najpierw chyba Skunk Anansie
Skunk Anansie will be announcing a festival date for Poland tomorrow 
http://www.facebook....27662418?v=wall
Napisany 23 marzec 2010 - 21:56
właśnie się zreflektowałem że arcade fire włóczy się w lecie po europejskich festiwalach <brawoo!!!>
myślicie że mamy jakieś szanse? wg lasta grają 4ego w belgii, więc 1,2,3 why not in poland?
myślicie że mamy jakieś szanse? wg lasta grają 4ego w belgii, więc 1,2,3 why not in poland?
Napisany 23 marzec 2010 - 23:07
no to ostatnio tez zaprzata moja glowe.
ale rojek w tym roku wyczynia tak kosmiczne rzeczy, ze nie zdziwilabym sie gdyby to on, a nie ziolo ICH sprowadzil. w kazdym razie, gdziekolwiek by nie byli, to ebdzie wiecej niz genialnie i spelnienie marzen.
ale rojek w tym roku wyczynia tak kosmiczne rzeczy, ze nie zdziwilabym sie gdyby to on, a nie ziolo ICH sprowadzil. w kazdym razie, gdziekolwiek by nie byli, to ebdzie wiecej niz genialnie i spelnienie marzen.
you can never get lost when you've nowhere to go.
- (13 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- →
- Ostatnia »

Zaloguj się