Ogólnie o Bono :)
Napisano 30 grudnia 2009 - 11:50
Prezentują się pieknie - w końcu kupiłen 6 par :-) (nakręciłem znajomych i zgodzili się:-)
16 zł za parę - nie jest źle.
Zakupów można dokonywać w sklepach Nike na terenie całego kraju.
Love & Peace!!
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 30 grudnia 2009 - 11:57
W tym filmie Bono nie grał siebie i nie on był głównym "bohaterem", a losy tych dwojga. Nie kombinuj, bo rola fajna ale nie powalająca na opatki. Umiar z uwielbieniem we wszystkim.ło! dopiero teraz zauważyłem, no wybornie po prostu. popieram - ksiażka świetna (btw. w końcu przeczytałem, mogę oddać ), mam nadzieję że filmu nie spieprzą. najfajniej byłoby gdyby jako Bono wystąpił Bono himself (tak z myślą o Entropii którą sobie ostatnio przypomniałem, gdzie zagrał siebie - to by było coś).
Napisano 01 stycznia 2010 - 22:33
ciuch ciuch!
Napisano 04 stycznia 2010 - 22:51
LACE UP SAVE LIVES:
Bono's been in London to mark the launch of (NIKE) RED with some of the world's finest footballers including Didier Drogba, Joe Cole, Andrei Arshavin, Marco Materazzi and Denilson.
The first product launch is (NIKE) RED laces, specifically designed for football boots... but apparently Bono's been wearing them regularly on the 360° tour.
Nike will sell the custom-designed red laces under the banner 'Lace Up. Save Lives,' and the proceeds will be split between the Global Fund to Fight AIDS, Tuberculosis and Malaria and football-based community programmes aimed at educating people about AIDS.
The plan, said Bono, is to 'turn up the heat' on politicians over the HIV and Aids crisis in South Africa because it's possible to turn the situation around, especially with the world's focus on South Africa ahead of the 2010 World Cup.
Proponuję wpisywać się na listę, kto dokonał zakupu:
Przypominam, że zakupu możemy dokonać w sklepach NIKE na terenie całego kraju - 16 zł za parę :-)
01. smoke
02. (+1)
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 25 lutego 2010 - 20:43
Napisano 25 lutego 2010 - 20:44
znalazłam na interference taki oto skan z jednej z powyższych aukcji:
wymiary Bono
Napisano 25 lutego 2010 - 20:51
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 0
0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych