Jump to content

Photo

Ogólnie o Bono :)

1894 replies to this topic

#781 chrapcio

chrapcio

Użytkownik

• Moderatorzy
  • 1 938 posts

Posted 09 lipca 2009 - 12:21

Znalezione na Onecie ;]

http://zyciegwiazd.o...ews_detail.html

ciuch ciuch!

Chrapcio7 on Last.FM

#782 Weronika

Weronika

Użytkownik

• Members
  • 2 927 posts

Posted 09 lipca 2009 - 12:22

Bono i 100% seksapilu, haha... :P

#783 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 posts

Posted 25 sierpnia 2009 - 21:55

Dziś jak słuchalem "Tomorrow" w metrze zacząłem się zastanawiać, jakby to wszystko wyglądało, gdyby Iris nie umarła tak wcześnie i tak nagle. Czy w ogóle doszłoby do powstania U2? Może byśmy usłyszeli wówczas o Paulu Hewsonie jako o słynnym malarzu albo szachiście. Dziękuję Bogu, że nie mam takich doświadczeń co Bono (konkretnie - śmierć matki/ojca w młodym, ale już świadomym wieku dziecka) i współczuje wszystkim, którzy przez to przeszli, ale budzi się we mnie też prawdziwy diabelski egoista, który szepcze do ucha, że bez tego wydarzenia nie byłoby mojego ulubionego zespołu i całej jego twórczości, czyli to był dla mnie "szczęśliwy" wypadek. Aż sam się obruszam na własne myśli. Jakoś nieskładnie mi wyszło wyrażenie własnych myśli, ale niech już tak zostanie, musiałem to napisać.
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#784 Guest_Karolus_*

Guest_Karolus_*
  • Guests

Posted 26 sierpnia 2009 - 08:16

ja tam o tym nie mysle w taki sposób po prostu slucham u2 i tyle...

#785 Jeams00

Jeams00

Użytkownik

• Members
  • 155 posts

Posted 26 sierpnia 2009 - 09:05

ja tam o tym nie mysle w taki sposób po prostu slucham u2 i tyle...

...bo nie możesz czuć tego co inni( jak ona). To naturalne.

#786 Guest_Karolus_*

Guest_Karolus_*
  • Guests

Posted 26 sierpnia 2009 - 09:52

no pewnie po prostu U2 jest i nie mysle nad tym co by bylo gdyby ...

#787 Owłos

Owłos

Użytkownik

• Members
  • 5 525 posts

Posted 26 sierpnia 2009 - 10:49

...bo nie możesz czuć tego co inni( jak ona). To naturalne.

Kim jest "ona"?

Jasne, że każdy może twórczość U2 odbierać jak mu się żywnie podoba. Dla mnie to nie jest tylko gitara, bas, perkusja i wokal, ale też pewna historia, więzi i decyzje, które podjęli.
"I went out there
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"

#788 Maja

Maja

lic.

• Members
  • 922 posts

Posted 20 września 2009 - 16:30

Dołączona grafika

#789 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 posts

Posted 20 września 2009 - 19:24

fatalnie.....naprawde, teraz jest lepiej......dużo lepiej.

#790 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 posts

Posted 20 września 2009 - 19:32

Który obrazek nie pasuje do pozostałych?
Dołączona grafika

#791 piotrekk

piotrekk

Użytkownik

• Members
  • 459 posts

Posted 20 września 2009 - 19:38

przesadziłeś !

#792 Margot

Margot

Użytkownik

• Members
  • 1 132 posts

Posted 20 września 2009 - 19:52

Zdecydowanie pierwszy nie pasuje

#793 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 posts

Posted 20 września 2009 - 19:54

obydwa pierwszy i ostatni. Z Wodeckim wyskoczył :lol:
Dołączona grafika

#794 piotrekk

piotrekk

Użytkownik

• Members
  • 459 posts

Posted 20 września 2009 - 19:56

powiedziałbym, że 'Z Bono wyskoczył' !

#795 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 20 września 2009 - 23:42

Przykład jak można wkurzyć Bono. :P

#796 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 posts

Posted 21 września 2009 - 01:06

Bo taka jest prawda ! W sumie mu się nie dziwię ... Na cholerę jej zdjęcie Bono i to w dodatku zrobione komórką (czyli jakość do tyłu nie podobna) jak na internecie jest masa jego zdjęć ? :huh: Ja jak idę na koncert wprawdzie zabieram aparat ale nigdy nie mogę zrobić jakiejś fajnej foty czy dobrze nagrać fragmentu koncertu, bo chce cieszyć się koncertem na żywo ! ;) Amerykanie chyba mają przesyt U2. Gdybym ja stał metr od Bono to byłbym wpatrzony w niego jak w obrazek i nawet bym się nie ruszył. :P Zresztą to jest rockowy koncert a nie jasełka !

#797 Jeams00

Jeams00

Użytkownik

• Members
  • 155 posts

Posted 21 września 2009 - 12:10

Bo taka jest prawda ! W sumie mu się nie dziwię ... Na cholerę jej zdjęcie Bono i to w dodatku zrobione komórką (czyli jakość do tyłu nie podobna) jak na internecie jest masa jego zdjęć ? :huh: Ja jak idę na koncert wprawdzie zabieram aparat ale nigdy nie mogę zrobić jakiejś fajnej foty czy dobrze nagrać fragmentu koncertu, bo chce cieszyć się koncertem na żywo ! ;) Amerykanie chyba mają przesyt U2. Gdybym ja stał metr od Bono to byłbym wpatrzony w niego jak w obrazek i nawet bym się nie ruszył. :P Zresztą to jest rockowy koncert a nie jasełka !

Tak, bo Amerykanie to są dziwni,zbalazowani,cyniczni,pozbawieni romantyczności. Ale są wyjątki....Dylan,Morison,Dean,Bruce,Allen.

#798 kite

kite

Użytkownik

• Members
  • 40 posts

Posted 21 września 2009 - 14:31

Bono czeka na spotkanie z Benedyktem XVI. Czy Papież przymierzy jego ciemne okulary?

Wokalista słynnej grupy U2 czeka na spotkanie z Benedyktem XVI, który zaprosił piosenkarza wraz z innymi artystami do Watykanu. Celem jest odnowienie przymierza między wiarą i sztuką.

Kiedy Bono spotkał się z Janem Pawłem II w 2005 roku, Ojciec Święty miał się zainteresować jego słonecznymi okularami. - Ojcze Święty, czy chciałbyś przymierzyć moje ciemne okulary? - zaproponował Bono według muzycznego bloga Twenty Four Bit. Jan Paweł II z radością je założył. - Teraz, gdyby zechciał je także przymierzyć Benedykt XVI, kolekcja zdjęć muzyka byłaby uzupełniona – czytamy.

Na stronie internetowej inicjatywy Tradition In Action, której celem jest obrona Magisterium Kościoła i Katolickiej tradycji, zaprezentowano zdjęcie Benedykta XVI publikowane w 2005 roku przez „Time”, na którym Ojciec Święty jest w słonecznych okularach. Ilustrację podpisano: „Pokazujemy, że Papież jest nowoczesny i adaptuje się do współczesnego świata, Benedykt XVI nosi designerskie okulary.”

Znamy na razie tylko kilka nazwisk artystów zaproszonych na watykańskie spotkanie. Na pewno będą na nim: włoski kompozytor Ennio Morricone, reżyser awangardowych przedstawień teatralnych Bob Wilson, architekt Daniel Libeskind i Bono. Arcybiskup Gianfranco Ravasi, przewodniczący watykańskiej Rady Kultury, powiedział, że wybór gości został dokonany na podstawie reputacji jaką mają poszczególne gwiazdy, a także nagród jakimi zostały wyróżnione.

Ponad 500 artystów ze świata teatru, literatury, muzyki przybędzie na spotkanie z Benedyktem XVI pod legendarnym freskiem Michała Anioła w Kaplicy Sykstyńskiej 21 listopada. Na liście gości są także postaci związane ze sztukami wizualnymi, architekturą, poezją, kinem i telewizją.

źródło: fronda.pl

#799 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 21 września 2009 - 17:18

w 2005 roku

ekhm.

#800 Rotunda

Rotunda

Użytkownik