Ogólnie o Bono :)
Started by
Johnny99
, mar 22 2007 17:05
1894 replies to this topic
Napisano 01 maja 2009 - 11:09
mwehehehe.
Ale faktycznie na tym pierwszym wygląda jak ten z The Prodigy xD
Ale faktycznie na tym pierwszym wygląda jak ten z The Prodigy xD
Napisano 02 maja 2009 - 16:30
Ali jest jak wino. Świetnie na tej fotce wyszła.
tez tak sadze :-) Mimo wieku wciaz jesr urodziwa kobieta
Bono ma szczescie, ze ma taka laske przy sobie
Napisano 02 maja 2009 - 20:31
Fryzura ją zdecydowanie odmładza.
I te zwiewne sukienki
Napisano 03 maja 2009 - 11:07
No Bono ma szczęście że ma Ali.
A Ali ma szczęście że ma takiego kolesia jak Bono.
Nie ma co-dobrali się idealnie...
Co do zdjęcia...aaaaaaaaaaaaa!! Bono wygląda...okropnie w tych pomalowanych oczach!Zabrał chyba kredkę do oczu swojej żonie Bono zmyj makijaż, lata świetności MacPhisto już mineły
A co ostatnio widziałam w gazecie typu "Twoje imperium" na pierwszej stronie?? Bono w tropikach grzebiący w gatkach Uśmiałam się nieźle
A Ali ma szczęście że ma takiego kolesia jak Bono.
Nie ma co-dobrali się idealnie...
Co do zdjęcia...aaaaaaaaaaaaa!! Bono wygląda...okropnie w tych pomalowanych oczach!Zabrał chyba kredkę do oczu swojej żonie Bono zmyj makijaż, lata świetności MacPhisto już mineły
A co ostatnio widziałam w gazecie typu "Twoje imperium" na pierwszej stronie?? Bono w tropikach grzebiący w gatkach Uśmiałam się nieźle
we can be heroes...just for one day
Napisano 05 maja 2009 - 18:32
Ali w nieodłącznej czerni (podobnie jak ja xd) ... pieknie
Napisano 05 maja 2009 - 19:52
Ale chyba lepsze te, niz te takie brązowe z obcasem?
Napisano 05 maja 2009 - 20:16
Mnie się tamte nie podobały
Napisano 07 maja 2009 - 17:31
Bono oda do Elvisa Presleya
Bono nigdy nie krył podziwu dla Elvisa Presleya. Jako wielki fan swego czasu napisał nawet wiersz poświęcony królowi rock and rolla. Teraz liryczne dzieło trafi do szerokiego odbiorcy.
Nie, lider U2 nie szykuje tomiku poezji. Wiersz zostanie zaprezentowany 13 maja na antenie BBC Radio 4. Jak twierdzą osoby, które już zapoznały się z rymami (wiersz był wcześniej wydany, nigdy jednak nie był recytowany publicznie) jest to sentymentalna oda do Presleya. W poetyckim tekście pojawiają się zdania: "Elvis wynalazł The Beatles" czy "Elvis obudził me serce".
Muzyczny dorobek Bono i jego kolegów z grupy zamyka longplay "No Line On The Horizon", który miał premierę w lutym 2009 roku.
Irlandczycy 6 sierpnia zagrają na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
http://www.nuta.pl/news.html?nid=30103
Może ktoś to nagra i się podzieli?
Bono nigdy nie krył podziwu dla Elvisa Presleya. Jako wielki fan swego czasu napisał nawet wiersz poświęcony królowi rock and rolla. Teraz liryczne dzieło trafi do szerokiego odbiorcy.
Nie, lider U2 nie szykuje tomiku poezji. Wiersz zostanie zaprezentowany 13 maja na antenie BBC Radio 4. Jak twierdzą osoby, które już zapoznały się z rymami (wiersz był wcześniej wydany, nigdy jednak nie był recytowany publicznie) jest to sentymentalna oda do Presleya. W poetyckim tekście pojawiają się zdania: "Elvis wynalazł The Beatles" czy "Elvis obudził me serce".
Muzyczny dorobek Bono i jego kolegów z grupy zamyka longplay "No Line On The Horizon", który miał premierę w lutym 2009 roku.
Irlandczycy 6 sierpnia zagrają na Stadionie Śląskim w Chorzowie.
http://www.nuta.pl/news.html?nid=30103
Może ktoś to nagra i się podzieli?
''Beautiful Country Beautiful Day'' - Bono 5.07 2005 !
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 4
0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych