Ogólnie o Bono :)
Napisano 24 września 2008 - 15:49
Napisano 27 października 2008 - 08:07
Znany ze swojego oddania żonie Bono przechodzi, poważnie spóźniony, kryzys wieku średniego. Muzyk został przyłapany przez dziennikarzy na flircie z dwiema studentkami w St Tropez, we Francji.
Bono doskonale bawił się w towarzystwie dwóch nastolatek ubranych jedynie w bikini. Dziewczyny piły i jadły za pieniądze gwiazdora. W zamian pozwoliły mu znów poczuć się młodo, gdy obściskiwał ich prawie nagie ciała. Świadkowie zeznali, że muzyk całował nastolatki w usta, szyje i dekolt. W zabawie uczestniczył bliski przyjaciel Bono, Simone Carmody. Po wypiciu kilku drinków towarzystwo przeniosło się na prywatny jacht gwiazdora, gdzie spędzili upojną noc.
Po szalonej nocy nastolatki umieściły zdjęcia z imprezy na swoim profilu w Facebooku. Fotografie zostały zrobione między innymi w barze, który słynie z tego, że goście oblewają się w nim nawzajem szampanem i spijają go potem ze swoich ciał. Na stronie znalazły się także zdjęcia z jachtu. Na jednym z nich nastolatka ma na głowie ukochaną czapkę Bono, której nigdy nikomu nie pozwalał zakładać.
Bono i jego żona Ali są po ślubie 26 lat, a ich związek zawsze wolny był od skandali. Reakcja żony gwiazdora na zamieszczone w sieci zdjęcia była natychmiastowa. Spakowała swoje rzeczy i wyjechała nie informując męża gdzie zamierza się zatrzymać.
ja oczywiscie bym miala watpliwosci, ale są zdjecia...
klik!
ale wiecie, zdjecia z fankami w bikini to jeszcze nie dowod zdrady --'
ciekawa jestem czy Ali rzeczywiscie sie wyniosla.
tylko ze ta po prawej to podobna do jego corki.
zreszta co ja tam wiem, dawno sie nie interesowalam zyciem muzykow tylko czekam spokojnie na plyte.
Napisano 27 października 2008 - 13:36
Napisano 27 października 2008 - 13:54
Napisano 27 października 2008 - 19:28
Nie wierzę,żeby coś takiego kiedyś mogło mieć miejsce.
Ja też nie. Dać sobie strzelić fotkę, jak pierwszy naiwny ???? Jeśli to prawda, to musiał być nieźle urżnięty
#575 Guest_Mac_*
Napisano 27 października 2008 - 19:50
Ja też nie. Dać sobie strzelić fotkę, jak pierwszy naiwny ???? Jeśli to prawda, to musiał być nieźle urżnięty
No zabijcie mnie jak nie był
Jakby rzeczywiście coś takiego się zdarzyło to by umieścili zdjęcia i infirmacje na wszystkich stronach internetowych o U2 lub Bono
a nie tylko na stronie pudelka. Dziwne nie.?
Czemu dziwne? Może po prostu nikogo nie interesują takie pierdoły, po co robić z igły widły. Nie widze tam żadnych zdjęć rodem z redtube, można się najwyżej pośmiać. Aha, i nie jestem Max, jakbym był to bym Was wszystkich zbanował już dawno
Napisano 27 października 2008 - 23:46
po co czytać pierdy dla 10-latków ??
:
Napisano 28 października 2008 - 17:50
Bono was on holiday in St Tropez with long-time friend Simon Carmody, a musician and former member of Irish band Golden Horde.
The Irishmen met up with two 19-year-olds, American fashion student Andrea Feick and her British friend Hannah Emerson.
Feick said their relationship had never crossed the line beyond friendship. "For somebody who's much older than I am ... no thank you," she said.
The images show Bono wearing his trademark hat and sunglasses while drinking with the two girls at the Nikki Beach bar in St Tropez.
Later that evening, they took a stroll along the beach, then made their way to a luxury yacht, thought to be the Cyan, a $12 million, 140ft yacht with six cabins owned by U2 guitarist The Edge.
Bono, Carmody and the girls partied into the night on the yacht.
Feick lists her occupation on Facebook as Jean Paul Gaultier party planner, while Emerson says on the website she is a second-year Reading University student.
Bono's 26-year marriage to wife Ali is famously strong.
czytam sobie komentarze na pudelku, mam niezly ubaw.
bardzo sie ciesze ze wyroslam z tego wieku/okresu, gdy pewnie bym sie niesamowicie tym przejmowala.
grac, nie srac, nie kazac nam na nowa plyte czekac!
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 5
0 użytkowników, 5 gości, 0 anonimowych