No cóż. Spora ilość angoli tak właśnie się wypowiada o Bono nic odkrywczego. Każdy wie swoje. Dyskutować nie warto moim skromnym...Od kilku dni dyskutuję o Bono z jakimś Johnnym z UK na TEJ stronie. Koleś uważa że Bono jest idiotą, więc zapytałam go, dlaczego tak sądzi, a on mi na to że Bono prawi kazania, ale nie postępuje wg. nich, że jest skrajnie chciwy a osądza innych o bycie takimi itd.
Zresztą sami możecie zobaczyć. Zapraszam do przyłączenia się do dyskusji
I ciągle nazywa go Bozo. Spytałam dlaczego, a on na to że to bez różnicy (!) czy Bono czy Bozo
Ogólnie o Bono :)
Napisano 31 sierpnia 2008 - 17:56
Napisano 31 sierpnia 2008 - 19:53
No cóż. Spora ilość angoli tak właśnie się wypowiada o Bono nic odkrywczego. Każdy wie swoje. Dyskutować nie warto moim skromnym...
Może masz rację, ale dziwię się. Rozmawiasz z człowiekiem, przytaczasz mu argumenty popierające to, że Bono pomaga Krajom Trzeciego Świata, a ten Ci na to, że on to robi z rozgłosem i chodzi mu o komercję, a nie o to, żeby pomóc ludziom.
No to ja nie rozumiem czegoś takiego.... Nawet jeśli robiłby to dla komercji (???), to i tak pomaga tym ludziom, więc po co się zastanawiać po co to robi? Są przecież inne sposoby na uzyskanie rozgłosu...
Napisano 01 września 2008 - 18:22
Dokładnie ! Ale są ludzie i taborety... niestety (haha juz wierszem zaczynam pisać )Może masz rację, ale dziwię się. Rozmawiasz z człowiekiem, przytaczasz mu argumenty popierające to, że Bono pomaga Krajom Trzeciego Świata, a ten Ci na to, że on to robi z rozgłosem i chodzi mu o komercję, a nie o to, żeby pomóc ludziom.
No to ja nie rozumiem czegoś takiego.... Nawet jeśli robiłby to dla komercji (???), to i tak pomaga tym ludziom, więc po co się zastanawiać po co to robi? Są przecież inne sposoby na uzyskanie rozgłosu...
Napisano 21 września 2008 - 16:43
Bono kibicuje Celticowi ? Od kiedy pierwsze słyszę
Z tego co mi wiadomo od bardzo dawna. Ale to zupełne naturalne, Celtic został przecież założony przez emigrantów z Irlandii. Klub ten zawsze też budził sympatię Irlandczyków m.in. dlatego zawsze nawiązywał do tradycji katolickiej. W latach 90-tych Bono i Jim Kerr z Simple Minds chcieli kupić udziały w klubie.
Napisano 23 września 2008 - 09:33
And I found alcohol
I was looking for The Soul
And I bought some style
I wanted to meet God
And they sold me religion...
I still haven't found what I'm looking for...
Napisano 23 września 2008 - 15:13
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych