Skocz do zawartości

Zdjęcie

Ogólnie o Bono :)

1894 replies to this topic

#221 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 Postów

Napisano 13 lipca 2007 - 11:32

Bono: "W tytule płyty (Joshua Tree) kryje się śmieszny wątek,ale główny powód jest poważny

I niestety poważnie się skończyło. Fani U2 tłumnie odwiedzali miejsce gdzie rosło to symboliczne drzewko z okładki The Joshua Tree. Niestety drzewo tego nie wytrzymało... Obawy Bono były więc uzasadnione.
Dołączona grafika

#222 Sara

Sara

hermit

• Members
  • 1 856 Postów

Napisano 13 lipca 2007 - 11:53

To był bodaj październik 2000 r., prawda?

edit.: "Q: Gdzie rośnie drzewo z wewnętrznej i tylnej okładki albumu "The Joshua Tree"?
A: Niestety rosło, w październiku 2000r. po kilku aktach wandalizmu przewróciło się. Rosło w Parku Narodowym Joshua Tree w Kalifornii. Zdjęcie z frontowej okładki zostało wykonane w Zabriskie Point w Death Valley w Kalifornii. "

u2.mago.pl

Zapamiętałam ;).
"Long hair is an unpardonable offense which should be punishable by death."

#223 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Napisano 13 lipca 2007 - 12:36

A teraz kolejny fragment Propagandy:

Bono: "W tytule płyty (Joshua Tree) kryje się śmieszny wątek,ale główny powód jest poważny-ten widok zronił na nas powalające wrażenie. Nie wiem czy kiedykolwiek znajdziemy to drzewko. Nie wiem, czy w ogóle ktokolwiek na nie trafi, ale jeśli ktos taki się znajdzie, to mam nadzieje, że go nie zetnie. Nie chcielibyśmy, aby skończyło jako ścienna dekoracja czy gadżet przyniesiony na koncert!! 'Hej Bonoooooo! Mamy tu twoje drzewkoo!' "

Po przeczytaniu tego ostatniego tekstu, o mało co z łóżka nie spadłam :D :D :D

Ejj ludzie na przyszły koncert U2 robimy atrape drzewka i wrzeszczymy do Bono "HEjj Bonooo, we have your tree " :D :P

A jest coś w "propagandzie" na temat kłótni właśnie o nazwę "Joshua Tree"? Bo z tego co wiem,Larry,Edge i Adam nie byli zachwyceni nazwą jaką wymyślił Bono.
Dołączona grafika

#224 Guest_MacPhisto18_*

Guest_MacPhisto18_*
  • Guests

Napisano 13 lipca 2007 - 12:47

A jest coś w "propagandzie" na temat kłótni właśnie o nazwę "Joshua Tree"? Bo z tego co wiem,Larry,Edge i Adam nie byli zachwyceni nazwą jaką wymyślił Bono.

Nie ma ;) Ja nic nie widziałem, żeby pisało o kłotni o nazwe.

#225 madeinpoland

madeinpoland

Użytkownik

• Members
  • 994 Postów

Napisano 13 lipca 2007 - 12:57

Nie ma ;) Ja nic nie widziałem, żeby pisało o kłotni o nazwe.

A ja o tym czytałem,tylko nie pamiętam gdzie. Wydaję mi sie,że w "Conspiracy of hope". Właśnie wertuję książke w poszukiwaniu odpowiedniego fragmentu :P

Znalazłem! No o kłótni to trochę przesadziłem,ale nie od razu wszyscy przyklasnęli na ten pomysł Bono,tak więc przepraszam za wzbudzenie taniej sensacji :].

A oto cytaty"[...]Tytuł "The Joshua Tree"kryje w sobie wiele znaczeń.To optymistyczne podkreślenie życia na pustyni,obraz samej pustyni,symbolizujący osobistą i polityczną jałowość życia w 1986r;jedenocześnie jednak samo brzmienie tytułu wydaję sie nieco absurdalne.Larry wstydził się powiedzieć swojej dziewczynie,jak zamierzają zatytułować nową płytę.[...]"

i drugi cytat:
"[...]The Edge wspomina-" Jechaliśmy drogą prowadzącą przez pustynie i nagle zobaczyliśmy te dziwne kaktusy.Kierowca powiedział: "To są drzewka Jozuego",a ja od razu dostrzegłem ten błysk w oku Bono.[...]"
Dołączona grafika

#226 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 13 lipca 2007 - 13:39

I niestety poważnie się skończyło. Fani U2 tłumnie odwiedzali miejsce gdzie rosło to symboliczne drzewko z okładki The Joshua Tree. Niestety drzewo tego nie wytrzymało... Obawy Bono były więc uzasadnione.

Ponoć miało ok. 80 lat.

#227 Guest_u2megafan_*

Guest_u2megafan_*
  • Guests

Napisano 25 lipca 2007 - 19:54

Wokalista grupy Razorlight Johnny Borrell twierdzi, że po każdej rozmowie z irlandzkim rockmanem jego telefon pada ofiarą tajemniczej usterki technicznej. "Nie znam nikogo, kto miałby w swoich kontaktach numer Bono! Jego numer nie zapisuje się w pamięci telefonu. Kiedy ostatni raz do mnie zadzwonił, z mojego aparatu zniknęły wszystkie zapisane wiadomości tekstowe. To było niesamowite! Może używał telefonu Ala Gore od supertajnych służb, bo nie było sposobu, aby do niego oddzwonić, a na dodatek wykasowała się cała historia rozmów. Myślę, że nikt nie ma numeru do Bono", mówi zaintrygowany Borrell.

No bardzo ciekawe. No ja myśle, że Daniel Lanois, Brian Eno, Paul McGuiness mają....

#228 Guest_Mrówa_*

Guest_Mrówa_*
  • Guests

Napisano 25 lipca 2007 - 22:20

A po co komu nr. telefonu do jakiegoś Bono?

#229 Guest_jakubbaranowski_*

Guest_jakubbaranowski_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2007 - 09:23

Czyżby Bono dopuścił się skandalu??? Ja w to osobiście nie wierzę... więcej na moim blogu ADRES PONIŻEJ....

#230 Guest_jakubbaranowski_*

Guest_jakubbaranowski_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2007 - 17:10

Hej ludzie !!! NO nie wiecie co się dzieje!!!!!!!!!!!!!! Czy Bono kręci coś z Penelope Cruz ????? Pojawiło się już video jak razem bez komantarza dla dziannikarzy wsiadają do auta i dokladnie widac ze jeszcze o tej sytuacji rozmawiaja!!!!!!!!!!!!!! Co sie dzieje??? Czy to tylko przyjacielskie spotkanie???

#231 matt

matt

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 28 lipca 2007 - 18:06

Hej ludzie !!! NO nie wiecie co się dzieje!!!!!!!!!!!!!! Czy Bono kręci coś z Penelope Cruz ????? Pojawiło się już video jak razem bez komantarza dla dziannikarzy wsiadają do auta i dokladnie widac ze jeszcze o tej sytuacji rozmawiaja!!!!!!!!!!!!!! Co sie dzieje??? Czy to tylko przyjacielskie spotkanie???

Moglbyś podać źródło swoich rewelacji?

#232 Guest_jakubbaranowski_*

Guest_jakubbaranowski_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2007 - 18:32

Jasne!!! Na moim blogu znajdziesz odnosnik!!! tak napisala gazeta Dialy Mail.Poza tym na stronie Bono www.bonoonline.com jest film jak Bono przepycha sie bez komentarzy miedzy dziennikaerzami trzymajac za reke penelope

#233 matt

matt

Użytkownik

• Members
  • 996 Postów

Napisano 28 lipca 2007 - 18:55

najprawdopodobniej tania sensacja

#234 Guest_jakubbaranowski_*

Guest_jakubbaranowski_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2007 - 19:08

Być może ale trzymać się za ręce w obecności kamer?? Nie mówiąc już o tym że penelope była jednak niezbyt zahcywcona ze uchwycila ja kamera!!! Być może i rzeczywiscie sensacja, ale gdyby to byla prawda odpukac!!! to chyba bym stracil szacunek do Bono :mellow:

#235 komandos

komandos

Kawał cholery!

• Members
  • 737 Postów

Napisano 28 lipca 2007 - 20:29

Być może ale trzymać się za ręce w obecności kamer?? Nie mówiąc już o tym że penelope była jednak niezbyt zahcywcona ze uchwycila ja kamera!!! Być może i rzeczywiscie sensacja, ale gdyby to byla prawda odpukac!!! to chyba bym stracil szacunek do Bono :mellow:

Ejże, a czy ludzie trzymają się za ręce tylko wtedy, kiedy mają romans. Poza tym, Penelope to drobna kobieta - pewnie Bono zaproponował pomoc w przejściu przez tłum dziennikarzy ;)

A i jeszcze jedno - umieszczanie informacji na forum tylko po to, żeby rozreklamować bloga, imo niezbyt fajne :/
"U2's music lifts you up. It's big enough to do that. And in this turbulent year - where Hate has hit the headlines and Hope is in the small print - we've really needed it. Needed it all over the world."

Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.

#236 Guest_MacPhisto18_*

Guest_MacPhisto18_*
  • Guests

Napisano 28 lipca 2007 - 22:02

Czy Bono kręci coś z Penelope Cruz ????? Pojawiło się już video jak razem bez komantarza dla dziannikarzy wsiadają do auta i dokladnie widac ze jeszcze o tej sytuacji rozmawiaja!!!!!!!!!!!!!! Co sie dzieje???

:huh:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bzdura totalna...

Ale humor mi się poprawił jak to przeczytałem...

#237 Guest_jakubbaranowski_*

Guest_jakubbaranowski_*
  • Guests

Napisano 29 lipca 2007 - 07:00

Nie umieściłem tej informacji by rozreaklamowac bloga. Jak być może przeczytałeś ja też w to nie wierzyłem i nie wierzę, ale co by było jednak gdyby to była prawda??? W końcu to forum można pogdybać prawda??? ;)

#238 Max

Max

nocny tabaskowicz

• Moderatorzy
  • 9 091 Postów

Napisano 29 lipca 2007 - 09:34

"One Campaign" i tyle.

#239 Lmollu

Lmollu

Użytkownik

• Members
  • 1 003 Postów

Napisano 29 lipca 2007 - 10:20

Phi... gdybym był Bono to też nie odmówiłbym sobie potrzymania Penelope za rękę. I nie tylko Penelope :D Zresztą, widać, że Bono w stosunku do kobiet jest niezwykle szarmancki - widać to podczas wspólnych występów z niewiastami (patrz The Corrs, Beyonce czy Alicia Keys) ;)

#240 conr4d

conr4d

Użytkownik

• Members
  • 2 255 Postów

Napisano 29 lipca 2007 - 10:56

No tak, ale z drugiej strony Ali musi to wytrzymać! ;-)

Dodaj odpowiedź

Użytkownicy przeglądający ten temat: 4

0 użytkowników, 4 gości, 0 anonimowych