2009-11-05 Live At Berlin's Brandenburg Gate
Posted 28 października 2009 - 23:01
Beautiful Day (to pasuje wszędzie gdzie się coś świętuje)
New Years Day (być może to pobożne życzenie, ale jak dla mnie kawałek pasuje do imprezy jak najbardziej)
One (wiadomo - jeden z największych hitów zespołu, dodatkowo z berlińskim podtekstem)
Magnificent (jakoś ten utwór najbardziej pasuje mi z NLOTH)
Pride (trzeba połechatać dumę Niemców)
Na pewno zespół zagra też kilka kawałków poza transmisją. Na 200 % będą to kawałki grane na trasie - stawiam na Ultraviolet, Stay, Elevation i Vertigo
#103 Guest_madredeus_*
Posted 28 października 2009 - 23:03
Moim skromnym na 100 % pojawią się kawałki:
Beautiful Day (to pasuje wszędzie gdzie się coś świętuje)
New Years Day (być może to pobożne życzenie, ale jak dla mnie kawałek pasuje do imprezy jak najbardziej)
One (wiadomo - jeden z największych hitów zespołu, dodatkowo z berlińskim podtekstem)
Magnificent (jakoś ten utwór najbardziej pasuje mi z NLOTH)
Pride (trzeba połechatać dumę Niemców)
Na pewno zespół zagra też kilka kawałków poza transmisją. Na 200 % będą to kawałki grane na trasie - stawiam na Ultraviolet, Stay, Elevation i Vertigo
Jeśli naprawdę zagrają coś więcej niż 4 kawałki to wyznam Ci dozgonną miłość
Posted 28 października 2009 - 23:11
cokolwiek i ilekolwiek zagraja, to i tak bedzie to wspaniale przezycie, zarowno jako lek na zespol odstawienia po trasie jak i wydarzenie, o ktorym bedzie mozna powiedziec z duma, ze sie tam bylo...
trzeba sie udac do sklepu osiedlowego po flage znaczy sie
Posted 29 października 2009 - 05:25
"Just after the band wrap up the 360° Tour for 2009, they are heading to Germany for a very special appearance in Berlin. Next Thursday, 5 November 2009, U2 are going to perform in front of the Brandenburg Gate. It will be broadcast as part of MTV's 2009 Europe Music Awards, and is a prelude to the 20th anniversary "Fall of the Wall" celebrations in Berlin. An article (in German) on MTV Germany's website indicates U2's set will be approximately 20 minutes long and begin at 6:30pm.
The concert will be free. However, admission will be regulated, and if you want to go, you have to apply for an e-ticket. These are limited to a maximum of two per applicant and are available on a first-come, first-served basis as of later this morning. Registration begins at 9am Berlin time, Wednesday 28 October."
of Future Past
the magician longs to see...
one chants out
between two worlds
Fire - walk with me.
Posted 29 października 2009 - 09:50
Nie wiem czy już to ktoś podawał więc wklejam. Z u2gigs
"(...) U2's set will be approximately 20 minutes long and begin at 6:30pm. (...)"
Na biletach też jest napisane : 18.30 Uhr.
Za to mylić mogą informacje podawane na U2.COM,
1) w oficjalnym komunikacie o tym koncercie podają wyłącznie godzinę rozpoczęcia gali MTV Music Awards w berlińskiej hali O2 (21.00), a nie występu naszych chłopaków
2) a jeszcze w dodatkowym newsie napisali:
The free public tickets to attend the band's short set at Berlin?s Brandenburg Gate next Thursday were all snapped up this morning.
The rest of us will have to settle for catching the set on MTV. (9pm CET, November 5th).
I jak tu się nie zamieszać
PS. Do wszystkich co się wybierają i mają wejściówki do sektora "B"
Może jakoś się wspólnie umówimy w jednym miejscu przed koncertem, co by skonsolidować nas w większą - lepiej widoczną grupę ?
#109 Guest_madredeus_*
Posted 29 października 2009 - 09:56
PS. Do wszystkich co się wybierają i mają wejściówki do sektora "B"
Może jakoś się wspólnie umówimy w jednym miejscu przed koncertem, co by skonsolidować nas w większą - lepiej widoczną grupę ?
I dopchnąć się jak najbliżej (chociaz pewnie w przypadku B to i tak będzie daleko). W grupie siła
Jestem za
Posted 29 października 2009 - 12:25
2. zbych / B
3. +1 / B
4. madredeus / B
5. mihnik / B
6. +1 / B
7. +1 / B
8. +1 / B
9. ghostgirl / B
10. depe / B
11. Mars_2000 /B
12. +1 /B
13.dredziarz /b
14+1/b
15. achtung / A
16. +1 / A
17. Małgosia / B
18. brat Małgosi / B
http://www.u2.szczecin.pl
Posted 29 października 2009 - 14:03
2. Zagrają na 1000% ONE i na 90% STAY (przeciez za nimi w tle będzie widać to
3. Przylecą specjalnie na 15, 20 minut do Berlina z okazji obalenia muru czytaj ... obalenia komunizmu i żelaznej kurtyny w 1989 roku. które zaczeło sie w ... no coments - rocznica Solidarności bez której nie było by muru nie miała przecież transmisji w MTV dla gówniarzy z pryszczami ... Do tego na 100% Bono walnie jakiś spicz, które z każdym kocenrtem są coraz bardziej kretyńskie.
4. Jestem zainteresowany 2 biletami. Kontakt PM :-)
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users