2009-11-05 Live At Berlin's Brandenburg Gate
Posted 28 października 2009 - 21:38
To bedzie koncert w stylu 3 piosenki, czy coś wiecej ?
Z tego co mi wiadomo, to ma trwać całe...20 minut Przynajmniej tyle pokaże MTV.
Gdzieś znalazłem wzmiankę, że po "zejściu" z anteny też jeszcze coś zagrają, ale na więcej jak 30 minut to bym się nie nastawiał...
Posted 28 października 2009 - 22:04
Bilety na koncert U2 rozeszły się w 3 godziny
Dziesięć tysięcy biletów na darmowy koncert irlandzkiego zespołu rockowego U2 w Berlinie z okazji 20. rocznicy upadku muru berlińskiego zostało rozchwytanych w środę w ciągu zaledwie trzech godzin.
Koncert przed Bramą Brandenburską odbędzie się 5 listopada, na cztery dni przed rocznicą. Zespół zaśpiewa cztery piosenki.
Bilety można było rezerwować przez internet od godziny 9. Zainteresowanie było tak duże, że w pewnym momencie nastąpiła awaria serwera firmy biletowej Eventim. O 12 po biletach nie było już śladu.
U2 zagra w dniu rozdania nagród muzycznych MTV i koncert ten będzie transmitowany podczas tej uroczystości.
Album U2 z 1991 r. "Achtung Baby" był częściowo inspirowany pobytem zespołu w Berlinie.
onet.pl
Wiem, że Onet wyrocznią nie jest, ale jest przynajmniej jakieś rozeznanie. Może zespół zdecyduje się zagrać coś poza transmisją.
Stawiam, że wykonają Untila, One, MOS (lub Breathe) i może Stay
ciuch ciuch!
Posted 28 października 2009 - 22:57
#99 Guest_piotrek85_*
Posted 28 października 2009 - 22:59
Crazy to aktualny singiel. Kolejnym podobno ma być Unknown Caller. NYD chyba nie trzeba tłumaczyć? A Until ma być bo tak chcę.A niby skąd Until, NYD albo Crazy ma się tam wziąć? Przecież to będzie promocyjny występ. Coś w stylu tych wykonań 360 Promo Tour. Więc ja stawiam na Get On Your Boots, Magnificent, Vertigo/Beautiful day/Breathe i One (One obowiązkowo, w końcu ich sztandarowy "berlinowy" kawałek )
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users