2009-11-05 Live At Berlin's Brandenburg Gate
Posted 28 października 2009 - 12:40
Nie wydaję mi się, aby były to wyłącznie 2-3 piosenki bo wówczas większość fanów z Europy (tych co doleci samolotami lub przejedzie grubo ponad 1000 km autami) byłaby wściekła.
Ja obstawiam, coś ok. 1 godziny...
Kurde...żona mnie zabije, jak zaledwie dla kilku piosenek przeciągnę ją 1000 km tam i z powrotem i do tego w listopadzie
Już wykazała się w tym roku zgadzając się na mój Londyn i na wspólny Hannover w 2010.
Heh...dobrze, że jest w Berlinie muzeum z wystawą egipską, to może jej zrekompensuję ewentualne obiekcje i rozczarowania.
Posted 28 października 2009 - 12:52
Beda 1-2 piosenki, to 16th MTV Europe Music Awards wiec nie beda mieli czasu na wiecej. Sprawdzcie poprzednie rozdania nagrod, czy ktorys z wykonawcow dawal dluzsze wystepy? (nie przypominam sobie)Nie wydaję mi się, aby były to wyłącznie 2-3 piosenki bo wówczas większość fanów z Europy (tych co doleci samolotami lub przejedzie grubo ponad 1000 km autami) byłaby wściekła.
Ja obstawiam, coś ok. 1 godziny...
Everything You Know Is Wrong
Posted 28 października 2009 - 13:26
na blogu mtv ema:
CYTAT
We can now announce that U2 will be giving a short, exclusive set in front of the Brandenburg Gate on 5th November as part of the EMAs!
Kurde...To jest akurat ta mniej fajna wiadomość.. Bo faktycznie, ściągać rzesze fanów z całej Europy dla 15minut wydaje mi się być lekkim przegięciem.
#57 Guest_madredeus_*
Posted 28 października 2009 - 13:28
Kurde...To jest akurat ta mniej fajna wiadomość.. Bo faktycznie, ściągać rzesze fanów z całej Europy dla 15minut wydaje mi się być lekkim przegięciem.
Wiesz, nikt nikgo nie zmusza, by przyjechał na te parę minut.
Zapewne w Niemczech znalazłoby się te 10 000 osób, które chętnie by skorzystały z oferty.
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users