2009-11-05 Live At Berlin's Brandenburg Gate
Posted 28 października 2009 - 11:38
A z jakiego miasta?Mam drugi!!!!!!!!!! :D:D
Pewnie będę jechać samochodem... Mam wolne 2-3 miejsca
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Posted 28 października 2009 - 11:42
Hmm szkodakraków
Nieopodal mężczyzna w kowbojskim kapeluszu i skórzanej kurtce udziela instrukcji innym osobom. Zdumiony basista pyta archanioła: Czy, to Bono? Nie wiedziałem, że umarł. Gabriel odpowiada: Nie, to nie jest Bono. To Jezus Chrystus. Wydaje mu się tylko, że jest Bono."
Posted 28 października 2009 - 11:50
mam 3 x B (cokolwiek to znaczy...)
ktos z wawy sie wybiera?
Jeśli dostanę urlop to ja, mam na zbyciu 2 na B jakby co.
Posted 28 października 2009 - 11:52
Także powtarzam, że jeśli ktoś ma ochotę się zabrać to będziemy jechać z Krk przez Wro i na berlin... 2 miejsca wolne
Posted 28 października 2009 - 11:54
co do wyprawy z w-wy - to zupełnie bez sensu i pewnie mi odbiło, ale jak się uda zdobyć... a co tam, raz się żyje.
Wlasnie, raz sie zyje. Z drugiej strony - leciec na 2 czy 3 kawalki przez pol Europy?... Ale z Warszawy pojechalbym na 100%, 6h pociagiem i jestescie
Posted 28 października 2009 - 12:14
to szalenstwo siedziec od 9 rano i naciskac F5 kiedy nie ma sie ani kasy ani czasu na podroz do Berlina, ale kto by sie tym przejmowal?
święta racja olive!
ja jak już mi wyskoczy, że są wejściówki (a są!) to i tak później mi błąd wyskakuje, i diupa ;/
Music can change the world, because it can change people.
Reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users