2010-09-06 - Ataturk Olympic Stadium - Istambuł, Turcja
Posted 05 września 2010 - 15:50
http://webtv.sabah.c...kan_ile_bulustu
Obserwacje: deszczowa pogoda, zachmurzony Larry, angielski tureckiego premiera niczym u polskich polityków i sztywna atmosfera całego zajścia
Posted 05 września 2010 - 15:53
Ahaaaa - pytasz czy jeszcze są w sprzedaży. Myślałem, że myślałeś , że Bono wręcza U2owego iPoda.Co do Classic U2 to może jeszcze gdzieś zalega na magazynach.
Posted 05 września 2010 - 16:15
Tylko się niech do Ataturka nie porównuje, bo on tam jest jak świętość.Dlaczego podejrzany ?
Pierwszy koncert w Turcji i Bonias będzie mógł się pomęczyć jak przestawić zespół
Eeeee, czy ja wiem Jak dla mnie 1 Leg był ciekawszy. ty intro kombinowane, jasno jak w dzień. 4 Leg może być ciekawy, chociażby dla samego One Tree Hill!!!Co nie zagrają, i tak 3 leg jest najlepszy z całego 360 tour
Larry wygląda jak by miał depresję. Słowo daję
Oby tylko mu się granie nie znudziło Reszta zespołu wygląda super. Edge ma humor jak nigdy (jeszcze coś solo zaśpiewa, zobaczycie!!), Adam nowe ciuszki i ciągle uśmiech. Bonias ma nowe plecy.
Nie wiem, Larry ponoć nie lubi podróżować, gdzieś daleko jeździć, więc może klimaty Turcja Rosja itp. to nie dla niego
To fakt, trampki, nie trampki, na luzie.Rok stars to jednak mają fajnie. Nawet na spotkanie z premierem mogą w dżinach iść i w tiszercie.
A co do Desire na lotnisku to super sprawa dla fanów. No nie spodziewałbym się jeszcze takich rzeczy po nich. Może mieli gitarę w samolocie i Edgu z Boniasem kombinowali nad nowymi utworami!??
Posted 05 września 2010 - 16:29
Doczekamy się Numb ?
w międzyczasie jak czekasz, poobserwuj sobie zmienność oceanu:
Posted 05 września 2010 - 16:32
Ojoj co to by się działo!!! Jeśli już jakiś solowy Edga, to najbardziej Numb - plus aranżacje ala ZooTV i gotowe.Doczekamy się Numb ?
A mogli by się pokusić o Cedars Of Lebanon, bliżej Libanu grać nie będą. Pasowałoby nawet.
Ciekawe czy tutaj też wojsko i policja będą pilnowały na koncercie?
Posted 05 września 2010 - 16:46
Adam: kto puścił bąka?
Edek: kurcze, nie zdążyłem...
Bono: nie musisz nam mówić...
Larry: nadal mam to w dupie!
Posted 05 września 2010 - 17:02
Adam: kto puścił bąka?
Edek: kurcze, nie zdążyłem...
Bono: nie musisz nam mówić...
Larry: nadal mam to w dupie!
Olive.. ty masz naprawde talent! Az sie za brzuch musialem trzymac, jak to czytalem! hehehe-
A to mi sie tylko tak wydaje, ze sie ostatnio jakos wyraznie poprawily "reportaze" przed koncertami chlopakow ??
Posted 05 września 2010 - 17:08
Olive.. ty masz naprawde talent! Az sie za brzuch musialem trzymac, jak to czytalem! hehehe-
A to mi sie tylko tak wydaje, ze sie ostatnio jakos wyraznie poprawily "reportaze" przed koncertami chlopakow ??
Orionstar - bo poprzeczkę podniosłeś
Bono: wiesz co, jednak się rozmyśliłem...
oraz b(B)onus całkiem nie związany z tematem:
Ali: kochanie, mam dla Ciebie smutną wiadomość...
)
Posted 05 września 2010 - 17:21
Posted 05 września 2010 - 17:43
Eeeee, czy ja wiem Jak dla mnie 1 Leg był ciekawszy. ty intro kombinowane, jasno jak w dzień. 4 Leg może być ciekawy, chociażby dla samego One Tree Hill!!!
Właśnie, co do 4 legu: może nakręcom tam DVD z trasy, bo wszędzie po 2 koncerty
Posted 05 września 2010 - 17:47
Właśnie, co do 4 legu: może nakręcom tam DVD z trasy, bo wszędzie po 2 koncerty
oby!
mam już dość tej amerykańskiej "sunday-bloody-dajcie-hotdoga-sunday" publiki...
Posted 05 września 2010 - 17:50
łysy pająk:
))))))))))))))
Posted 05 września 2010 - 18:05
Posted 05 września 2010 - 18:06
Posted 05 września 2010 - 18:08
Turecki Edge(coś marny )
To chyba brat bliźniak rosyjskiego Edge'a.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users