DVD / Multicam z Chorzowa '09 / Trailer
Napisano 20 września 2009 - 21:04
Nie spodziewałem się czegoś takiego...
brak mi słów...
to jest...nie wiem co napisać...wgniotło mnie w fotel...
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...
Napisano 20 września 2009 - 21:16
Fajnie że są ujęcia fali, ale pewnie nie znajdzie się dla niej miejsce na filmie.. Nie wiem, po tym trailerze w pełni Ci ufam, chyba jak wszyscy, Chorzowska spuścizna jest w dobrych rękach
Napisano 20 września 2009 - 21:17
Totalny szok, wygląda to WSPANIALE! PRZEOGROMNY szacun!!
Zgadzam sie z przedmowca. Trailer wyglada jak Intro, az chcialoby sie zadac pytanie na YT gdzie jest reszta. I kolejne pol roku w stresie, napieciu i siedzeniu przy komputerze aby njiusow nie przeoczyc.
- Karolina
Napisano 20 września 2009 - 23:17
Hamish juz drzy o swoja posade. Teraz pozostaje tylko wybrac urocza ambasadorke, ktora po konczeniu multicamu wybierze sie z nim do Dublina, zaczaruje ochrone w klubie i przekaze go chlopakom podczas jakiejs imprezy. Jakies kandydatki?
Napisano 20 września 2009 - 23:27
Nie napisze nic oryginalnego: ten trailer to absolutne CUDO.
Hamish juz drzy o swoja posade. Teraz pozostaje tylko wybrac urocza ambasadorke, ktora po konczeniu multicamu wybierze sie z nim do Dublina, zaczaruje ochrone w klubie i przekaze go chlopakom podczas jakiejs imprezy. Jakies kandydatki?
oh, ba, to by było spełnienie marzeń
Tym bardziej Prosiaczka tam nie było
Napisano 21 września 2009 - 00:01
We know, we know, tyle, że już nie miałem siły tego poprawiać, bo liczyłem, że NIKT się nie doczepi ;D
Poprawię, spoko
To jeszcze spend na spent.
Napisano 21 września 2009 - 09:41
Tak trzymać! Czekamy z niecierpliwością na efekt końcowy. Ale nie śpieszcie się - pośpiech jedynie szkodzi.
Napisano 21 września 2009 - 10:14
Jedna uwaga: ta czerwień przy prezentacji zespołu za bardzo mi się z VT kojarzy.
in search of experience
to taste and to touch
and to feel as much
as a man can
before he repents"
Napisano 21 września 2009 - 10:58
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 8
0 użytkowników, 8 gości, 0 anonimowych