Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (4 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4
Szczecin się spotyka.
Napisany 25 luty 2010 - 21:50
ja napiszę tylko, że było to najspokojniejsze spotkanie szczecińskich fanów u2 na jakim do tej pory byłam.
Ale też było fajne, pozytywne.
Tylko najszła mnie sugestia, że jednak środek tygodnia to nie jest dobry wybór na takie spore wypady.
Ale generalnie było spoko. Szkoda tylko, że nie mogliśmy bliżej siebie jakoś siedzieć...
Debiut Kamila (z ilomaśtam "l" w środku) pozytywny bardzo. Marka też miło było poznać
Reszcie, dzięki, że byliście
Ale też było fajne, pozytywne.
Tylko najszła mnie sugestia, że jednak środek tygodnia to nie jest dobry wybór na takie spore wypady.
Ale generalnie było spoko. Szkoda tylko, że nie mogliśmy bliżej siebie jakoś siedzieć...
Debiut Kamila (z ilomaśtam "l" w środku) pozytywny bardzo. Marka też miło było poznać
Reszcie, dzięki, że byliście
Napisany 10 marzec 2010 - 17:59
Zeby nie bylo... wszyscy ostatnimi czasy popadli w jakis marazm zimowo-wiosenny, ja to samo... nikomu sie relacji pisac nie chce, beznadziejnie to nie bylo w ogole, wrecz przeciwnie 
Spotkanie bylo naprawde bardzo pozytywne, super bylo widziec stare jak i mlode jutowe twarze. Sporo nas bylo, dlatego tez, tak jak mowi Margo, troche sie grupki porobily w czasie spotkania, jedni o tym, drudzy o innym temacie dyskutowali, ale przeciez.. nie da sie ogarnac wszystkich!
Za to dj sie spisal na medal, trzy kawalki pod rzad u2, plus the cure i depeche mode - pieknie bylo na parkiecie, szkoda, ze chlopaki oprocz Trawki na parkiet nie wyskoczyli.. Choc slyszalam, ze Kamilllo jest mega dobrym tancerzem, wiec next time Ci nie odpuscimy!
Piekne dziewczyny, seksowne chlopaki, muza u2 oraz inne fascynacje muzyczne. Oby wiecej takich spotkan, wiecej spotkan gdzie pojawiaja sie dawno nie widziani znajomi, gdzie pojawiaja sie nowi wspaniali ludzie..
To co, niedlugo kombinujemy cos znow?
Ale tym razem w weekendowy dzien.. 

Spotkanie bylo naprawde bardzo pozytywne, super bylo widziec stare jak i mlode jutowe twarze. Sporo nas bylo, dlatego tez, tak jak mowi Margo, troche sie grupki porobily w czasie spotkania, jedni o tym, drudzy o innym temacie dyskutowali, ale przeciez.. nie da sie ogarnac wszystkich!
Piekne dziewczyny, seksowne chlopaki, muza u2 oraz inne fascynacje muzyczne. Oby wiecej takich spotkan, wiecej spotkan gdzie pojawiaja sie dawno nie widziani znajomi, gdzie pojawiaja sie nowi wspaniali ludzie..
To co, niedlugo kombinujemy cos znow?

http://www.u2.szczecin.pl
Napisany 18 marzec 2010 - 23:46
No to tak:
Idziemy w poniedziałek na seans o 20:25
Proszę o potwierdzenie obecności na PM do niedzieli do południa bo będę zamawiać wcześniej miejsca (bo to kiniarnia)
A takie spontany jak w środę to lubię. Było irish, zielono, koncertowo, fajnie po prostu. Dzięki Małgoś, że dałaś cynka
Idziemy w poniedziałek na seans o 20:25
Proszę o potwierdzenie obecności na PM do niedzieli do południa bo będę zamawiać wcześniej miejsca (bo to kiniarnia)
A takie spontany jak w środę to lubię. Było irish, zielono, koncertowo, fajnie po prostu. Dzięki Małgoś, że dałaś cynka
Napisany 22 marzec 2010 - 23:57
Dzieki serdeczne za super wypad! Film naprawde swietny, myslalam, ze moze sie wynudze jak zaczna opowiadac szczegoly na temat ich gitar, ale wrecz przeciwnie, wciagnal i to bardzo, a w momentach koncertowych u2, az ciarki przechodzily...
No i mily klimat kiniarni
Tak wiec kolejna propozycja spotkania juz dzis przeze mnie zaproponowana:
27.03. sobota - Depeche Mode Party, Słowianin, do 21 wstęp wolny, po 7 zł
zapraszamy, im nas wiecej tym weselej
No i mily klimat kiniarni
Tak wiec kolejna propozycja spotkania juz dzis przeze mnie zaproponowana:
27.03. sobota - Depeche Mode Party, Słowianin, do 21 wstęp wolny, po 7 zł
zapraszamy, im nas wiecej tym weselej
Napisany 19 maj 2010 - 17:02
Poznań się bawił w sobotę w sumie razem z nami w Szczecinie
Dzięki za życzenia i pozdrowienia.
Tu kawałek szczecińskiej ekipy na moich urodzinach na DM Party:

Chłopaki gdzieś się zapodziali jak robiliśmy tą fotę
Dzięki za świetne urodziny!
p.s. słuchajcie jeśli ktokolwiek coś wie na temat naszej drogiej koleżanki Adrianny (szczecińskiej fanki u2) bardzo proszę o kontakt! gdzie jest, co robi, czy wszystko z Nią ok
Pilna sprawa!
Tu kawałek szczecińskiej ekipy na moich urodzinach na DM Party:

Chłopaki gdzieś się zapodziali jak robiliśmy tą fotę
Dzięki za świetne urodziny!
p.s. słuchajcie jeśli ktokolwiek coś wie na temat naszej drogiej koleżanki Adrianny (szczecińskiej fanki u2) bardzo proszę o kontakt! gdzie jest, co robi, czy wszystko z Nią ok
- (4 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 2
- 3
- 4

Zaloguj się

Dodaj odpowiedź
Multi cytowanie