dokładną lokalizacje podam niebawem;]
Zmień widoczność shoutboxa Shoutbox
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
- (6 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6
Krakowskie spotkania ;) inni mają więc niech i Kraków ma :)
Napisany 05 marzec 2010 - 16:43
GhostGirl, o 05 March 2010 - 14:53 , napisał:
Och widzę, że chętni walą drzwiami i oknami
Dejw
... jak tak dalej pójdzie to nici z naszych organizacji 
Dejw
Heh,spokojnie...może nie wszyscy czytali jeszcze:)Mam nadzieje że wszystko wypali:)
Konkrety...?:)Może dzisiaj wieczorem,mamy dwa fajne miejsca na oku:)
Napisany 05 marzec 2010 - 22:16
No to chyba moge napisac, ze wpadne. Oczywiscie chcialbym aby ci wszyscy co tak byli pelni entuzjazmu, tez sie wpisali. No bo co, oczywiscie ze wpadne, tylko glupio tak samemu, nie?
Poznaniu, Szczecinie, Warszawo i inni: spotykacie sie u siebie, to moze czas na wycieczke po Polsce i przywitaniu wiosny w Krakowie? Wbijajcie no, chcialbym powtorki z czerwca 09'
Poznaniu, Szczecinie, Warszawo i inni: spotykacie sie u siebie, to moze czas na wycieczke po Polsce i przywitaniu wiosny w Krakowie? Wbijajcie no, chcialbym powtorki z czerwca 09'
Napisany 05 marzec 2010 - 23:31
Dziękuje Asiu:)
Wiec konkrety:
Data: 27.03.2010
Miejsce: LochNess Pub ul. Sławkowska 14 31-016 Kraków
http://www.lochness.pl/pub/pub.html
Mamy osobną sale z wielkim telewizorem,miejsca nie jest dużo ale wystarczająco.Jest możliwość zorganizowania karaoke:P także atrakcji nie zabraknie.Knajpa jest dość tania jak na rynek.Więc nic tylko się spotkać;]W razie pytań służę pomocą;]
Cała organizacja w tym klubie zależy od ilości osób.Także fajnie byłoby wiedzieć kto będzie.
Czekam;]
Wiec konkrety:
Data: 27.03.2010
Miejsce: LochNess Pub ul. Sławkowska 14 31-016 Kraków
Mamy osobną sale z wielkim telewizorem,miejsca nie jest dużo ale wystarczająco.Jest możliwość zorganizowania karaoke:P także atrakcji nie zabraknie.Knajpa jest dość tania jak na rynek.Więc nic tylko się spotkać;]W razie pytań służę pomocą;]
Cała organizacja w tym klubie zależy od ilości osób.Także fajnie byłoby wiedzieć kto będzie.
Czekam;]
Napisany 06 marzec 2010 - 01:49
Mrówa, o 05 March 2010 - 22:16 , napisał:
ej kurcze, powtórkę z tamtego to ja oczywiście bardzo, bardzo chętnie, ale gdyby nikt teraz nie napisał w szałtboksie, nawet bym nie skumał że coś ktoś chce robić (i podejrzewam że wiele osób ma tak samo, więc jeśli chcecie jakiś większy event, sugerowałbym jednak założenie osobnego wątku ze wszystkimi konkretami, zrobienie trochę dymu wokół tego, no wiecie chyba, o czym mówię), no i druga sprawa, nie wiem czy dam radę tak teraz do krk wybić : (
Ten post był edytowany przez acr dnia: 06 marzec 2010 - 01:54
Napisany 06 marzec 2010 - 10:51
acr, o 06 March 2010 - 01:49 , napisał:
ej kurcze, powtórkę z tamtego to ja oczywiście bardzo, bardzo chętnie, ale gdyby nikt teraz nie napisał w szałtboksie, nawet bym nie skumał że coś ktoś chce robić (i podejrzewam że wiele osób ma tak samo, więc jeśli chcecie jakiś większy event, sugerowałbym jednak założenie osobnego wątku ze wszystkimi konkretami, zrobienie trochę dymu wokół tego, no wiecie chyba, o czym mówię), no i druga sprawa, nie wiem czy dam radę tak teraz do krk wybić : (
ależ Ty musisz być!!! jesteś jak magnes:P bez Ciebie na pewno się nie uda!
- (6 Stron)
-
- « Pierwsza
- ←
- 4
- 5
- 6

Zaloguj się

Dodaj odpowiedź
Multi cytowanie