VOTE FOR 360 U2 - CHORZÓW
Napisano 20 sierpnia 2009 - 15:25
VOTE FOR 360
U2 - CHORZÓW !!!!!!!!!!!!!
http://www.u2.com/ne...e/demand-u2-360
GŁOSUJEMY:)
Jak na razie Chorzów ma 60 głosów
A więc do dzieła:)
PODAJCIE DALEJ ZNAJOMYM, WKLEJCIE GDZIE POPADNIE, NAWET NA NASZĄ KLASĘ (Z OPISEM I LINKIEM), NA OPISIE GG
PZDR
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:17
1. Demand your favorite artist!
The artist with the most demanders will win the Eventful Fans' Choice Award for Best Concert of the Year.
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:25
dno i wodorosty....
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:26
Jeśli sobie zobaczycie z jakimi tuzami show businessu U2 rywalizują i o ile mają oni przewagi nad U2 to pozostaje tylko powiedzieć "Boże widzisz i nie grzmisz...." Beyonce, Jonas Brothers, Paramore, Britney Spears i inne śmiecie zwane "artystami"
dno i wodorosty....
piona
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:32
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:33
piona
Z Tobą zawsze, masz jak w banku !
Osobiście nie sądzę aby miało to jakąkolwiek się oddziaływania na zespół, natomiast do ludzi głosujących na taki miernoty to można przytoczyć słowa Korwin Mikkego "Generalnie jestem przeciw aborcji, bo jak pokazało, pokazuje i zapewne będzie pokazywać życie, wyskrobano nie tych co trzeba"
@ bee oczywiście że nie, podobnie jak Elthon John i Billy Joel, ma się rozumieć że nie, myślę że na tym forum każdy to potrafi odróżnić...
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:38
Napisano 20 sierpnia 2009 - 23:42
Ale pieprzycie, U2 z nikim nie rywalizuje. A już nazywanie niektórych artystów "dnem i miernotą" jest poniżej takiego poziomu, do którego (jak dotąd sądziłem) fani jutu się nie zniżają
nie rozśmieszaj mnie bo zajadów dostanę...poziom ? Gdy jeden na drugiego na tym forum jechał parę dni temu to jakoś wtedy z poziomem nie wyskakiwałeś...zresztą tutaj nie chodzi o rywalizację ale o sam fakt że tak wiele mogący zaoferować artyści dostają znacznie mniej głosów niż miernoty wytworzone przez koncerny muzyczne i tv...tyle
Napisano 21 sierpnia 2009 - 14:24
wpisalam Trojmiasto, ale w e-mailu potwierdzajacym przebakuja o Warszawie...
- Karolina
Jak ja glosowałam to już było 7 głosów na Szczecin . Jest pare osób z mojego miasta jak widać na forum, a jeszcze z niektorymi nie miałam przyjemnosci.. (wypić piwka, oczywiście )
http://www.u2.szczecin.pl
Dodaj odpowiedź
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych