Jump to content

Photo

"U2 360° At The Rose Bowl"

1279 replies to this topic

#821 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 02 maja 2010 - 20:51

11. Moment of Surrender
12. Beautiful Day

he, he, he...
beLIEve...

#822 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 02 maja 2010 - 20:56

he, he, he...
beLIEve...

Że niby ściemniam? ;)

#823 acr

acr

mam tu fajne drzewko

• Moderatorzy
  • 17 742 posts

Posted 02 maja 2010 - 21:00

Że niby ściemniam? ;)

ależ ja nie mówię, że Ty ;)
z tą kolejnością, w sensie, mi się nie podoba, że nas (w sensie takim szerokim - widzów) ktoś w wała robi znów jak już próbował zrobić z Breathe ;)

#824 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 02 maja 2010 - 21:03

ależ ja nie mówię, że Ty ;)
z tą kolejnością, w sensie, mi się nie podoba, że nas (w sensie takim szerokim - widzów) ktoś w wała robi znów jak już próbował zrobić z Breathe ;)

Dla mnie też taka kolejność jest bez sensu. Z tego co wyczytałem to Beautiful Day było w creditsach.

#825 TUFKAK_U2

TUFKAK_U2

BejsmenT

• Members
  • 2 607 posts

Posted 02 maja 2010 - 22:59

Ech szkoda słów :?

#826 hannah

hannah

blue sadness

• Members
  • 937 posts

Posted 03 maja 2010 - 14:20

Pytanie z innej beczki. Jeśli w Polsce premiera jest w czerwcu, a już teraz Pasadena jest sprzedawana na aukcjach, to czy są to wyłącznie piraty? Za owymi nie przepadam, gdyby tak się sprawa miała, wolę poczekać i dla św spokoju kupić w sklepie. Jak wygląda dystrybucja, niech ktoś słowo rzeknie. I tak przy okazji ku potomności - jak odróżnić złodziejstwo od legala?
The world belongs to the enthusiast who keeps cool

#827 Dudzio

Dudzio

Użytkownik

• Members
  • 616 posts

Posted 03 maja 2010 - 16:25

to niekoniecznie muszą być piraty. sprzedawca może dać adnotację, że towar wysyła dopiero po premierze.

#828 kkingstoun

kkingstoun

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 03 maja 2010 - 16:42

Płyty są nowe i oryginalne .

PRMIERA i WYSYŁKA 05.06.2010 Zamów już dziś, żeby otrzymać jako jeden z pierwszych.

I takie coś widnienie chyba na wszystkich aukcjach;)

#829 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 03 maja 2010 - 18:23

Pytanie z innej beczki. Jeśli w Polsce premiera jest w czerwcu, a już teraz Pasadena jest sprzedawana na aukcjach, to czy są to wyłącznie piraty? Za owymi nie przepadam, gdyby tak się sprawa miała, wolę poczekać i dla św spokoju kupić w sklepie. Jak wygląda dystrybucja, niech ktoś słowo rzeknie. I tak przy okazji ku potomności - jak odróżnić złodziejstwo od legala?

I tak zaraz po premierze wychodzi zawsze taniej w sklepach, dwa duże, pewne i tanie w polsce to fan.pl i rockserwis.pl dodatkowo merlin czy nawet empik, bo na allegro nawet jak bedzie bardzo tania płyta to będzie kosmiczna cena wysyłki :P Generalnie nie ma chyba się co śpieszyć z zamawianiem zbytnio.

... :P

#830 One_U2 - fan

One_U2 - fan

Użytkownik

• Members
  • 2 857 posts

Posted 03 maja 2010 - 19:59

http://merlin.pl/U2-...t/4,769760.html
z merlin
Dołączona grafika

#831 Guest_Mac_*

Guest_Mac_*
  • Guests

Posted 03 maja 2010 - 20:19

http://merlin.pl/U2-...t/4,769760.html

Tutaj taniocha dla tych co chcą mieć koncert a nie podcierają się Zygmuntem Starym.

#832 reic_diov

reic_diov

Użytkownik

• Members
  • 625 posts

Posted 03 maja 2010 - 23:28

http://merlin.pl/U2-...rowse/product/4,769760.html

Tutaj taniocha dla tych co chcą mieć koncert a nie podcierają się Zygmuntem Starym.

chyba było, ale nie jestem pewien, jak cos to jeszcze taniej na:
http://rockserwis.pl...=12&mcat=12&l=1
i nawet jeszcze taniej na:
http://www.fan.pl/sh...adena_Rose_Bowl
a skoro to jest cena polska to może się okazać, że w sklepach da się znaleźć w cenie poniżej ceny z fan.pl + przesyłka

... :P

#833 smoke

smoke

Użytkownik

• Members
  • 1 593 posts

Posted 04 maja 2010 - 08:38

To DVD w innej okładce niż oryginał, które pojawia się na allegro (wydane przez apocaliptic sound) to po prostu obraz z You Tub'a (Global Webcast) przerobione na DVD :D

Np to:
http://allegro.pl/it...vd_rarytas.html
12.08.2010-AWD Arena-Hannover/Germany
Never, ever, to be forgotten...
The best birthday in my life...

#834 orfeusz25

orfeusz25

Użytkownik

• Members
  • 1 posts

Posted 04 maja 2010 - 12:38

Cena rynkowa boxu wg. merlin.pl to 515,99 ZŁ !!!
http://merlin.pl/U2-...t/4,774356.html

#835 U2roopa

U2roopa

Użytkownik

• Root Admin
  • 6 527 posts

Posted 04 maja 2010 - 12:49

Przy całym moim szacunku dla zespołu U2 ale to wydawnictwo to jest kpina i zgroza. Nie wydam na to 500zł - ani dziś, ani jutro, ani za 10 lat. Chrzanię! Są pewne granice, których przekraczać nie wypada. Dobra 200zł, 250zł. Ale 500?????? Za coś co i tak będzie się kurzyło u mnie na półce?

Czuję się trochę jak gość, który gra w pokera i w pewnym momencie musi zrezygnować, bo stawka jest za wysoka. Trochę mi przykro, że w czuję się tak przez mój ulubiony zespół.

Chciałbym mieć ten BOX ale to nie jest tyle warte.

#836 Daniel84

Daniel84

• Members
  • 3 657 posts

Posted 04 maja 2010 - 13:46

Mnie po prostu na taki box nie stać. Może za 2 lata będzie dostępny nadal za połowę ceny?

#837 matt

matt

Użytkownik

• Members
  • 996 posts

Posted 04 maja 2010 - 16:00

za 500zl to chyba jednak pojade na kilka dni na wakacje, zawsze staralem sie kupowac wersje full madafaka wypas ale to poraża i przeraża:/

#838 jadzik

jadzik

Użytkownik

• Members
  • 500 posts

Posted 04 maja 2010 - 16:31

oż kuźwa, cena zaporowa. jakoś nie mogę się połapać w tych wersjach, ale czy ten dodatek kręcony w Polsce będzie tylko na tej najbardziej wypasionej i najdroższej wersji?

#839 Atomic_Mario

Atomic_Mario

Użytkownik

• Members2
  • 5 734 posts

Posted 04 maja 2010 - 16:38

oż kuźwa, cena zaporowa. jakoś nie mogę się połapać w tych wersjach, ale czy ten dodatek kręcony w Polsce będzie tylko na tej najbardziej wypasionej i najdroższej wersji?

Nie ten dodatek będzie również na wersjach 2 DVD i BluRay. Wypasiona wersja będzie różniła się tylko dodatkowymi gadżetami, a nie zawartością muzyczną. Dlatego uważam, że nie ma co rozpaczać. Osobiście nigdy nie byłem kolekcjonerem gadżetów.
Dołączona grafika

#840 Guest_piotrek85_*

Guest_piotrek85_*
  • Guests

Posted 04 maja 2010 - 17:07

Cena zwala z nóg. Nie zdziwi mnie jak jakiś Chińczyk zacznie sprzedawać podróbki super hiper deluxa w niższej cenie.:D A tak poważniej to nie ma się czemu dziwić. Wytwórnie coraz bardziej tracą na sprzedaży fizycznych nośników i stąd wynika mnogość wersji z tak dużym rozrzutem cen - od 32 do 400 złotych.

Reply to this topic

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users