"U2 360° At The Rose Bowl"
Posted 27 kwietnia 2010 - 14:03
1st of May 2010 - Australia, MAX
10th of May 2010 - Brazil, GLOBO Multishow (incl. Behind The Scenes footage, availiable online after broadcast)
29th of May 2010 - France, Canal+ (60 minutes, 11:00 PM - 12:00 PM)
ciuch ciuch!
Posted 27 kwietnia 2010 - 14:42
Z tego co widać, to taką wersję wyemituje jedynie francuski Canal+
No raczej nie, na max tez tylko 60 minut http://www.maxtv.com.au/max/Shows.aspx, biorąc pod uwagę to co jest napisane w przypadku GLOBO Multishow będą w to wmontowane materiały "za sceny ". Jedyne co mnie ciekawi to rozpoczęcie koncertu, ale wydaje mi się, że rozsądne było by przygotowanie drugiego spoilerowego tematu dla osób oglądających (bo np ja mam zamiar się wstrzymać do otrzymania całości), a to pozostawić tylko na informację o dvd
A tak dla osób zorientowanych, skoro wydanie dvd jest planowane na początek czerwca to kiedy materiał musi trafić do tłoczni ?
...
Posted 29 kwietnia 2010 - 20:40
Materiał jest już dawno wytłoczony i przygotowywany do dystrybucji, jak już wszystko będzie złożone to podadzą w końcu co będzie na poszczególnych wersjach dokładnie.
A skąd taka pewność, że już dawno wytłoczone? Może są w trakcie? Jeszcze ponad miesiąc do premiery, a i jak to znając U2 w dzień premiery jeszcze ciężko będzie o konkretne edycje (np. boxy/deluxe). A zależy jeszcze czy nie zmienili czegoś z Breathe (oby wróciła do głównego show!).
Posted 30 kwietnia 2010 - 09:52
A co do dostepnosci wersji, z reguły jest tak ze trafia do sklepu wersje podstawowe aby się sprzedały a potem z opóźnieniem wersje deluxe/boxy.
Posted 01 maja 2010 - 13:14
SuperDeluxe EDITION
Volume 1
32-pages hardcover book with photos, comments, pictures from the tour etc
Volume 2
Digipack DVD with concert.
Volume 3
1. Making Of - 34 minute documentary - "Squaring The Circle - Creating U2360"
2. Clips from the U2360? Tour - A selection of the best moments recorded by the video director of the tour in several cities, including Milan, Barcelona, Dublin, Rose Bowl, Chicago, Toronto, Poland.
3. A bonus track - "Breathe" live
4. Footage from opening night in Europe - Barcelona
5. Footage from opening night of the North American tour - Chicago
6. Get On Your Boots (Video)
7. Magnificent (Video)
8. I'll Go Crazy If I Do not Go Crazy Tonight (Video, O'Reilly Version)
9. I'll Go Crazy If I Do not Go Crazy Tonight (Video, Courtes Version)
10. The making Of "Get On Your Boots" - (Video)
11. The making Of "Magnificent" - (Video)
Volume 4
Blu Ray disc in digipack
Volume 5
Colored 7" vinyl in a bag
Volume 6
3 guitar picks in a small bag
Volume 7
Tour programme
Volume 8
Illustration of "The Claw"
Volume 9
5 painted postcards
Cena: około 120 Euro
Za Interference
ciuch ciuch!
Posted 01 maja 2010 - 14:40
a kto mówi że nie będzie ?Chorzów będzie również na wydaniu 2 DVD otaz na BluRayu.
Reply to this topic
8 user(s) are reading this topic
0 members, 8 guests, 0 anonymous users