"U2 360° At The Rose Bowl"
Posted 31 marca 2010 - 01:10
szkoda, że Breathe nie ma w zasadniczym koncercie tylko dane jest to jako bonus. no ale chyba nie będziemy się chlastać z tego powodu. obejrzałem za to filmik na stronie promujący dvd, nawet im to wyszło, dynamicznie i takie tam. mamy też ujęcia z powietrza.
Posted 31 marca 2010 - 02:08
Posted 31 marca 2010 - 05:58
Nie podobaja mi sie dodatki, bo cos czuje ze:
-Squaring The Circle: Creating U2360° Documentary
-U2360° Tour Clips
-Berlin Timelapse Video
to filmiki, ktore bardzo dobrze znamy z YTB z kanalu U2...
Posted 31 marca 2010 - 07:58
Posted 31 marca 2010 - 08:20
ciekawe czy znowu nie bylo miejsca;P haha, chociaz na blu by mogli normalnie zrobic...
I ciekawe czy znowu (Slane!) beda sie tlymaczyc ze inaczej nakrecone i nie pasowalo do calosci!
Filmy z U2.com byly krecone kamera ktora wygladala na HD takze spokojnie jakosc bedzie dobra.
Oprocz oczywistego video ... licze na Vertigo z Wembley z Elmo w roli glownej ;P ELMO
nie ukrywam ze liczylem na caly Somerville w HD lub tego typu dodatek a tu jak zwykle dosc kicha,
cena 2DVD Super Delux w U2.com shop 40$ wiec normalniej... ciekawe czy bedzie 2CD do tego czy co...
czekamy na dalsze info
Posted 31 marca 2010 - 08:21
I nie mogę pogodzić się z brakiem Breathe, wciąż czekam wkrótce mają być podane jeszcze jakieś informejszyn może się coś wyjaśni. No a brak Kingdom czy Space Oddity to już jest przegięcie pałki Mam tylko nadzieję, że nasza chorzowska flaga się tam znajdzie bo jeśli nie to będzie fatalnieeeee
ale jeśli chodzi o zapis koncertu to z tego co kiedyś było udostępnione na stronie U2 mogę wywnioskować, że będzie się bardzo fajnie oglądało (ciekawym momentem jest ISHFWILF bo ta kamera tak fajnie tam wędruje i zajebisty efekt jest) zresztą publiczność też dobrze wypadła porównując np. do tej czikagowskiej z Vertigo
09.08.09 Zagrzeb
10.08.10 Frankfurt
najwspanialsze dni mojego życia. dziękuję i kocham U2
Posted 31 marca 2010 - 08:27
kingdom i space moga byc... raczej nie beda sie tym chwalic w trackliscie!
Posted 31 marca 2010 - 08:34
09.08.09 Zagrzeb
10.08.10 Frankfurt
najwspanialsze dni mojego życia. dziękuję i kocham U2
Posted 31 marca 2010 - 08:35
Contains:
- 2 DVD
- 24 page book
- Poster
- Set-list
- Replica Tour Programme
- 7" Vinyl
wow... ale bajer ;P
Posted 31 marca 2010 - 08:49
Strategia koncernu muzycznego (mam tylko nadzieję, że nie chłopaków z U2) jest prosta: wyssiemy kasę od fanów na maxa dając im gówno zapakowane w jeszcze większe gówno...
Tyle mam do powiedzenia w kwestii tego wydawnictwa. Żal, że to wszystko jednak zdąża w takim kierunku...
No...I co teraz ?
Ciekawe kto się zbuntuje i nie kupi tego DVD? Zakładam, że raczej nie będzie takiego. Wszyscy sobie ponarzekamy, po czym i tak pójdziemy do sklepów i kupimy któreś z wydań na pamiątkę. Szkoda tylko, że faktycznie to będzie zwykła pamiątka, a nie jakaś szczególna po którą będziemy tak chętnie sięgać na półkę jak po Popmart czy Elevation ze Slane czy Bostonu...
Ot, kupi się, raz czy dwa obejrzy i tyle...
#637 Guest_piotrek85_*
Posted 31 marca 2010 - 08:55
Jeśli chodzi o brak New Year's Day'a to na przyszłym ewentualnym koncercie U2 w Polsce flagi robić nie będę.
Posted 31 marca 2010 - 09:07
Zbych znów spamuje , tak się przejął zawartością wydania ... I wierzę, że jego frustracja jest bardzo, bardzo wielka...
matko nie nadazam edytowac zeby sie nie powtarzalo ;P haha frustracja dobre
admins pliz help! ja wiecej jak 2x nie nadusilem wyslij hehehe
houston mamy problem! ... rose bowl mamy problem ;P
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users