Skocz do zawartości

Zdjęcie

U2 Tour 2010

• Zamknięty Temat jest zamknięty
578 replies to this topic

#301 Clupus

Clupus

Użytkownik

• Members
  • 83 Postów

Napisano 25 września 2009 - 07:13

Z braku zainteresowania Frankfurtem rozumiem, że to niestety nie Oder.

#302 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 25 września 2009 - 07:16

a co to oder?:) bo mi sie przetłumaczyło "lub"

#303 user420

user420

Użytkownik

• Members
  • 5 213 Postów

Napisano 25 września 2009 - 07:19

chodzi o to, ze frankfurt nad odra :P

a faktycznie, koncert musi byc w tym nad menem

#304 owczarzMT

owczarzMT

"That's how my love goes"

• Members
  • 1 274 Postów

Napisano 25 września 2009 - 07:39

Naturalnie chodzi o ten Nad Menem, tam właśnie jest Commerzbank Arena oraz fakt że Nad Menem mieszka 680 tysięcy ludzi zaś w aglomeracji ponad 5 mln zaś Nad Odrą zaledwie 62 tysiące....
1 VIII - 3 X 1944

Posted Image

#305 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 25 września 2009 - 07:40

no to chyba otchywista ja, ze niumen! :)

#306 bob

bob

Użytkownik

• Members
  • 717 Postów

Napisano 25 września 2009 - 08:03

We Frankfurcie nad Menem mają zajebisty stadion byłem tam w 2006 r. na MŚ w piłce nożnej także z miłą chęcią tam wrócę :D :)

#307 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 25 września 2009 - 08:31

To z propozycji przedłużenia członkostwa.
"And, if you would like to renew your subscription early, and receive another presale access code for use in the upcoming presales."

Czyli przedłużenie na 2010 daje pre-sale. Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości :P

#308 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 25 września 2009 - 08:41

We Frankfurcie nad Menem mają zajebisty stadion byłem tam w 2006 r. na MŚ w piłce nożnej także z miłą chęcią tam wrócę :D :)

http://stadiony.net/stadium.php?s=177

#309 Bremo

Bremo

Kaka demona

• Members
  • 1 816 Postów

Napisano 25 września 2009 - 08:52

To z propozycji przedłużenia członkostwa.
"And, if you would like to renew your subscription early, and receive another presale access code for use in the upcoming presales."

Czyli przedłużenie na 2010 daje pre-sale. Jakby ktoś miał jeszcze wątpliwości :P

Aha, to chyba znaczy też, że powodem tak wczesnej sprzedaży nie jest chęć wyprzedania kont na 2009, prawda? Skoro te na 2010 dają to samo.. Chyba że czego nie rozumiem.

@V kinia
http://www.u2.com/tour/index/ - wszystko masz tutaj, public on-sale to data rozpoczęcia sprzedaży, na razie nie wiadomo kiedy rozpocznie się sprzedaż niemieckich

#310 kinia2742

kinia2742

Użytkownik

• Members
  • 55 Postów

Napisano 25 września 2009 - 09:43

przepraszam, bo już się zgubiłam.. czy ta wczesna sprzedaż biletów dotyczy wszystkich koncertów? tzn mi chodzi akurat o Niemcy czy tylko Wiednia? :huh:
One love. One life.

#311 Jeams00

Jeams00

Użytkownik

• Members
  • 155 Postów

Napisano 25 września 2009 - 10:26

Polski nie ma w legu :o :( :unsure:

#312 OneLazyBastard

OneLazyBastard

Użytkownik

• Members
  • 2 874 Postów

Napisano 25 września 2009 - 10:34

Relax...

Bilety będą u koniów na ebay.de w dobrej cenie jeszcze w sierpniu 2010...
Tak jest zawsze, teraz też nie będzie inaczej.

Period.

Ja kupię pewnie koło grudnia, jak uzbieram kasę. Choć obawiam się, że wtedy mogą być jeszcze drogie.

#313 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 Postów

Napisano 25 września 2009 - 10:51

Relax...

Bilety będą u koniów na ebay.de w dobrej cenie jeszcze w sierpniu 2010...
Tak jest zawsze, teraz też nie będzie inaczej.

Period.

Ja kupię pewnie koło grudnia, jak uzbieram kasę. Choć obawiam się, że wtedy mogą być jeszcze drogie.

Właśnie też się zastanawiam czy nie zaczekać trochę. Przecież w tym roku bilety można było kupić niemalże wszędzie przed samym koncertem. Zaryzykuję tym razem i odłożę trochę pieniedzy i kupię bilet za kilka miesięcy, jak się uda na Wiedeń i Monachium albo Hanower ...

#314 Mars_2000

Mars_2000

Użytkownik

• Members
  • 804 Postów

Napisano 25 września 2009 - 11:40

Właśnie też się zastanawiam czy nie zaczekać trochę. Przecież w tym roku bilety można było kupić niemalże wszędzie przed samym koncertem. Zaryzykuję tym razem i odłożę trochę pieniedzy i kupię bilet za kilka miesięcy, jak się uda na Wiedeń i Monachium albo Hanower ...

To fakt. Na koncerty na Wembley, bilety na płytę można było kupić na ebay'u za ok. 60-65 funtów jeszcze na 1-2 dni przed koncertami (face value było 55).
Może zatem nie warto aż tak się spieszyć...

#315 morfeusz

morfeusz

Użytkownik

• Members
  • 1 064 Postów

Napisano 25 września 2009 - 12:04

jak juz móiwłem wczesniej po tych newsach z nowym legem euro, jak sie nie dostanie normlanie to na bank pod stadionem za nawet niższa cenę:)

#316 GhostGirl

GhostGirl

Acrobat

• Members
  • 978 Postów

Napisano 25 września 2009 - 12:07

jak juz móiwłem wczesniej po tych newsach z nowym legem euro, jak sie nie dostanie normlanie to na bank pod stadionem za nawet niższa cenę:)

Chyba Ci zaufam.... i też zaczekam :)

#317 Zigy Stardust

Zigy Stardust

senior forumowy

• Members
  • 1 570 Postów

Napisano 25 września 2009 - 13:41

szczerze mówiąc nie wydaje mi się żeby fani U2 w Rosji to było jakies zagłebie głosów popierające obecnego prezydenta...

zresztą jakie ma to znaczenie, oni wydają mnóstwo kasy na tą trasę żeby dostarczyć nam pięknym wrażeń.... a chyba nie oczekujesz że robią to charytatywnie...kurde najpierw marudzenie że bilety za drogie, teraz, nie podobają się niektórym miejsca koncertów....kurcze może za darmo w ogóle powinni grać i tylko w takich krajach które nie są uwikłane w żadne konflikty....czyli pewnie nigdzie

chodzi o to że jako zespół mocno związany z takimi organizacjami jak AI czy GP jadą dać koncert do kraju który ma prawa człowieka i nie tylko za przeproszeniem w dupie, gdzie opozycyjnych dziennikarzy wysyła się na tamten świat strzałem w łeb albo skróceniem o głowe....oczywiście jeżeli już tam jadą mam nadzieję że podczas koncertu padną jakieś słowa prawdy na ten temat ale mimo wszystko komunikat w świat pójdzie taki że Rosja to normalny kraj jak każdy bo przecież gdyby tak nie było to u2 by do nas nie przyjechało.

uważasz,że rosjanie mają wolne wybory i demokracje???pooglądaj troszkę telewizji i poczytaj trochę książek do historii i nie tylko to może dowiesz się,że tak nie jest...
Jak dla mnie to nie pazerność a raczej starannie zaplanowana taktyka,ponieważ bilety na 1 leg nie wyprzedały się bo jak wiemy jest "kryzys" i ludzi nie stać tak do końca,żeby wydać tyle kasy daltego większa ilość czasu wydaje mi się zagwarantuje większą publikę,stadiony będą wypełnione a nie tak jak ostatnio gdzie nie wyprzedali chociażby Mediolanu,Barcelony,Amsterdamu czy Chorzowa.

stary to była ironia......nie musze czytać książek by wiedzieć jak tam jest.....

#318 Witas

Witas

Użytkownik

• Members
  • 7 064 Postów

Napisano 25 września 2009 - 14:00

A co to, nie ma demokracji w Federacji Rosyjskiej?

#319 lookass

lookass

Użytkownik

• Members
  • 1 423 Postów

Napisano 25 września 2009 - 14:19

A co to, nie ma demokracji w Federacji Rosyjskiej?

Owszem jest tzw. fasadowa :P

#320 wrobel221

wrobel221

Użytkownik

• Members
  • 7 Postów

Napisano 25 września 2009 - 14:37

A ktoś się wybiera do Grecji? Ja sobie tak myślę że od razu bym sobie wakacje zrobił;) Tylko boję się trochę o to że to wrzesień czyli możliwa 'kampania wrześniowa' na polibudzie;/ No ale pożyjemy zobaczymy

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych