Barcelońskie soundchecki i dress rehearsale
Posted 21 czerwca 2009 - 21:50
Tylko dlaczego nie mogę tego zobaczyć? "This video is not available in your country due to copyright restrictions"(sic!). Jak może nie być dostępne ze względów braku jakichś tam pozwoleniem dla mojego kraju, jeśli to jest o moim kraju...w związku z pojawieniem się (również na U2.com) klipu KE z muzycznym, jutowym tłem.
#286 Guest_piotrek85_*
Posted 21 czerwca 2009 - 22:00
Youtube nie ma litości. Dostęp do wideo w Polsce został zablokowany.Tylko dlaczego nie mogę tego zobaczyć? "This video is not available in your country due to copyright restrictions"(sic!). Jak może nie być dostępne ze względów braku jakichś tam pozwoleniem dla mojego kraju, jeśli to jest o moim kraju...
Posted 21 czerwca 2009 - 22:36
Boisz się, że będzie głośno!!??? To może i na cały koncert załóż!In A Little While, TUF i Drowning Man bardzo cieszy, natomiast brak POPa -
Miałem taką nadzieję na IGWSHA, Velvet Dress, Please i WUDM.
Błagam, tylko nie Even Better i Ultraviolet, zakładam wtedy słuchawki na uszy...
Daruj sobie.... Sam jesteś chała....Aż się dziwię że brakuję wam POPA. Przecież ta płyta to HAŁA
Ty nie masz uczuć pisząc tak o tym kawałku. Na płycie może i się nawet zgodzę, ale Live?? Z Chicago, z Am. Południowej i w ogóle na całej trasie, gdy ekran rozbłysł, moc świateł, itd... ale co będę tłumaczył...City of Blinding light:Zero emocji,zero uczuć,zero satysfakcji,zero życia,zero zero,WRONG
Even Better Than The Real Thing (Perfecto Mix with band playing)
Co to u licha jest?? No proszę potrafią nadal zaskakiwać, coś w stylu Desire (Hollywood Remix) z ZooTV!?
He to mogłoby być ciekawe, widać od PopMartu stronią, ale do ZooTV zerkają - sentyment?
To jest właśnie wg mnie zmiana w granym od dawna (choć ostatnio ni często) utworze! Ja jestem na TAK.
#291 Guest_depe_*
Posted 22 czerwca 2009 - 12:52
Fotka konsoli U2. W lewym górnym rogu widać przyklejoną setlistę rehearsal'u.
Najwyraźniej jest to setlista z 20.06. Tytuły da się odczytać.
In a little while
Angel of Harlem
Bono's speech
Unknown Caller
Unforgettable Fire
City of Blinding lights
Even better than the real thing
Pride
MLK (during Desmon Tutu speech)
Streets
Ultraviolet
With or without you
Walk on
-------------------------
Vertigo
I'll Go Crazy
Moment of Surrender
I jeszcze takie dwie fotki:
Posted 22 czerwca 2009 - 13:42
depe niezłe zdjęcia!Fotka konsoli U2. W lewym górnym rogu widać przyklejoną setlistę rehearsal'u.
Najwyraźniej jest to setlista z 20.06. Tytuły da się odczytać.
In a little while
Angel of Harlem
Bono's speech
Unknown Caller
Unforgettable Fire
City of Blinding lights
Even better than the real thing
Pride
MLK (during Desmon Tutu speech)
Streets
Ultraviolet
With or without you
Walk on
-------------------------
Vertigo
I'll Go Crazy
Moment of Surrender
I jeszcze takie dwie fotki:
Po pierwsze to zdjęcie (na tle sceny) jest świetne Widać już jakieś animacja w tle (kojarzy mi się z Medium, rare and Remastered ). Ale zespół super wyszedł na tle tej sceny - tło wygląda jakby było komputerowo zrobione.
Po drugie - co do setlisty to myślę, że UV ma na razie pozycję pewną na kilka pierwszych koncertów i jeśli im będzie w miarę wychodził i bedą z tego zadowoleni to zostanie na dłużej (oby!).
Pamiętacie jak i jakie utwory grano na początku PopMartu Do You Feel Loved i Angels próżno szukać w późniejszych częściach trasy - więc liczę, że i o nas zahaczą z kilkoma kawałkami, których później mogą nie grać (choć chyba na więcej z NLOTH nie ma co liczyć niż te 7/8 ale chyba Stend Up zaniechali ).
Co do MLK i przejście do Street, które może być niezłe to oby przemowa Desmonda Tutu nie wchodziła na pierwsze dzwięki ze Street Bo on z całym szacunkiem dla jego działalności, będzie "gadał", a Streets w tle... Właśnie słucham Streets z Slane: All I Want ---> Streets chyba tamto było najlepszym przejściem ze wszystkich i ten krzyk Bono
Mają jeszcze parę dni, myslę, że 2 lub 3 utwory mogą nowe dojść, ale nie więcej. Już chyba nie ma co liczyć na Bulleta czy Luminous Times, po prostu nie mają przygotowanych wersji i tyle. Z Bulletem jest ten problem, że to zawsze jest spektakl; bez animacji i odpowiedniego ustawienia świateł, które trzeba kilka razy przećwiczyć oni tego nie zagrają. A z tego co słychać to nie ćwiczą. Podobnie z utworami z Popu - takie Mofo, Miami, czy nawet Gone wymagają zgrania wszystkiego razem. Może na kolejnych częściach trasy coś dołożą!
Posted 22 czerwca 2009 - 13:48
No to mamy powtórkę z trasy P. Gabriela z rowerkiem. Przypadkowo raczej tam nie jest, więc możemy się spodziewać pedałującego Boniasa (broń Boże nie nawiązuję do dyskusji z 'na temat w offtopiku).
P. Gabriel + rower = Solsbury Hill:
http://www.youtube.c...h?v=eMwn_hnoS5Y
Edited by Max, 22 czerwca 2009 - 13:52 .
Posted 22 czerwca 2009 - 14:06
(...)
Bono's speech
(...)
Nie wiem czy to pytanie już tu padło, ale do kogo Bono przemawia na próbach?
Do mrówek?
.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 22 czerwca 2009 - 16:45
o matko gdyby setlista tak wygladała to byłoby bosko te piosenki,które wymienił depe + kilka stałych rarytasów typu ONE,B.Day,Elevation,The Fly,New Year's Day po prostu jak dla mnie zapowiada się nieziemska ekstaza
w końcu ktoś normalny
Bono powinien raczej pobiegać bo wybiegu a nie myśli na rowerku zasuwać, tak nie schudnie
za Bulletem nie przepadam ale będzie mi go brakować w Chorzowie
Posted 22 czerwca 2009 - 17:06
w końcu ktoś normalny
Bono powinien raczej pobiegać bo wybiegu a nie myśli na rowerku zasuwać, tak nie schudnie
za Bulletem nie przepadam ale będzie mi go brakować w Chorzowie
Ceasar mogę się z Tobą założyć o flachę martini bianco,którą obalimy na malcie jeśli będziesz,że bullet będzie w Chorzowie zagrany i wykrzyczymy tą 1 i 2 stówę też
Reply to this topic
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users