Przejazd [Kraków Balice] - stadion w Chorzowie
Napisano 31 maja 2009 - 19:41
Napisano 03 lipca 2009 - 14:01
Hej,też jestem zainteresowana przejazdem z okolic Krk,czyli jeśli ktoś jest w stanie zabrać dwóch fanów,to my się piszemy:D
Ja jadę, ale pociągiem... i to pewnie dość wcześnie rano/późno w noc )
Pociąg do Katowic i tramwajem (11 lub 6) pod stadion w Chorzowie.
Napisano 04 lipca 2009 - 16:10
Zapraszam.
KRAKOW <> CHORZOW - JUZ NIEAKTUALNE
Everything You Know Is Wrong
Napisano 05 lipca 2009 - 13:55
Jade z bratem z Bialegostoku do Chorzowa z 'miedzylądowaniem' w Krakowie (5 sierpnia) i odlatuje na koncert 6 i oczywiscie wracam do Krakowa na miedzyladowanie [na razie nie mam chetnych na podroz z Bialego] to moge zabrac 2-3 osoby na trasie Krak >> Chorz >> Krak a jak komus pasuje dalej i 7 to tez zapraszam.
Zapraszam. Informacje na PW (prywatna wiadomosc), mail: bezecik@interia.pl lub gg: 2070544
O, w takim razie ja najprawdopodobniej jestem zainteresowana
Napisano 06 lipca 2009 - 14:09
Mianowicie:
wyjeżdżam pociągiem osobowym o godzinie 3.55 z Krakowa Głównego, w Katowicach jestem na miejscu o 5.49. Schodkami prowadzącymi w dół z dworca głównego w Katowicach zbiegam na tramwaj linii 11 i nim jadę pod bramę Stadionu Śląskiego. Na miejscu planuję być przed godziną 7.00
Zajmuję miejsce w kolejce przy bramie i czekam na jej otwarcie. Biegnę co sił... i już jestem w środku
Napisano 06 lipca 2009 - 14:24
Piszę przy czym ja już mam zaplanowaną podróż... I jeśli ktoś równie szalony jak ja ... to zapraszam, niech się przyłączy.
Mianowicie:
wyjeżdżam pociągiem osobowym o godzinie 3.55 z Krakowa Głównego, w Katowicach jestem na miejscu o 5.49. Schodkami prowadzącymi w dół z dworca głównego w Katowicach zbiegam na tramwaj linii 11 i nim jadę pod bramę Stadionu Śląskiego. Na miejscu planuję być przed godziną 7.00
Zajmuję miejsce w kolejce przy bramie i czekam na jej otwarcie. Biegnę co sił... i już jestem w środku
jak pojawie sie pod stadionem to zadzwonie .....
musimy sie spotkac .....
zreszta o ile pamietam to wieksza ekipa umawiala sie pod brama 7 ????
czy mam jakies omamy ????
pozdrawiam
Napisano 07 lipca 2009 - 12:07
nie chce wam sie wpieprzac do tematu, ale ja rowniez bede kolo 7 pod jedynka, a i z tego co widac po postach, to duzo ludzi z forum bedzie i o tej godzinie wiec sie wszyscy spotkamy i mozna sobie zajac jakas wieksza miejscowe :]
Napisano 08 lipca 2009 - 09:46
wlasnie wlasnie, bylo ustalane ze pod brama 1 sie ustawiamy zreszta zazwyczaj te brame jako pierwsza otwieraja.
nie chce wam sie wpieprzac do tematu, ale ja rowniez bede kolo 7 pod jedynka, a i z tego co widac po postach, to duzo ludzi z forum bedzie i o tej godzinie wiec sie wszyscy spotkamy i mozna sobie zajac jakas wieksza miejscowe :]
+1, a raczej +2. Przyprowadzę koleżankę.
Wielka, zielona, kosmata prawda, którą każdy ma swoją i nieustannie obrabia innym.
Napisano 17 lipca 2009 - 16:57
Kraków Główny
Katowice
06.08.09
odjazd z Krakowa Głównego: 03:55
przyjazd do Katowic: 05:49
kto będzie jechał tym pociągiem?
1. Max
2. Ghost Girl
jest jeszcze taka opcja:
odjazd 05:12 - przyjazd 06:56
Użytkownik Max edytował ten post 17 lipca 2009 - 17:00