Survivor 1 - Zooropa
Posted 03 marca 2007 - 12:32
Wobec tego niech będzie Stay
Posted 03 marca 2007 - 12:48
Posted 03 marca 2007 - 12:52
Posted 03 marca 2007 - 14:12
W moim prywatnym rankingu wszystkie utwory stoją właściwie równo.. poza Wanderer, który jest zdecydowanym numerem 1.
Rozczarowałeś mnie Johnny. Wydawało mi się, że ulubionym fragmentem tej płyty będzie dla Ciebie, ta syrena na samym jej końcu płyty.
Wanderer to zbyt mało oryginalny wybór jak na Twoje mozliwości.
Tracisz formę?
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 03 marca 2007 - 15:42
Rozczarowałeś mnie Johnny. Wydawało mi się, że ulubionym fragmentem tej płyty będzie dla Ciebie, ta syrena na samym jej końcu płyty.Wanderer to zbyt mało oryginalny wybór jak na Twoje mozliwości.
Tracisz formę?
Ja - oryginalny ? No coś Ty A syrena jest rzeczywiście boska Jak już pisałem, dla mnie Wanderer to jeden z najlepszych utworów U2 w ogóle, nie tylko na Zooropie.
Posted 03 marca 2007 - 16:27
Ale i tak najbardziej podobały mi się 4 i 3 od końca: Dirty Day i Zooropa.
A teraz czas na pokazanie jak wyniki przedstawiały sie w ankiecie Heha na temat tej płyty: Heh.pl: Zooropa - najlepszy utwór
Hi hi! wyniki obu rankingów są bardzo podobne.
1. U2 * 2. Queen * 3. Metallica * 4. Marillion * 5. Pink Floyd * 6. R.Stones * 7. Iron Maiden * 8. Radiohead * 9. Deep Purple * 10. D.Mode
U2 TOP 10: The Unforgettable Fire, Exit, Luminous Times, All I Want Is You, Ultra Violet, Acrobat, The Ground Beneath Her Feet, Electrical Storm, Sometimes You Can't Make It On Your Own, Magnificent
Posted 03 marca 2007 - 16:48
Ale nasz ranking jest bardziej miarodajny, bo tam się wybierało swój ulubiony kawałek, a u nas cała hierarchię...
Sposób rzeczywiście może i lepszy, tylko jest mały haczyk: tam głosowało 93 osoby, tytaj w rankingu bierze udział około 20 osób.
Ale zabawa jest fajna, to przyznam.
Posted 03 marca 2007 - 16:50
Posted 03 marca 2007 - 17:05
STAY bo mam słabość do Lemon
Novia zresztą sama wiesz
No Dagasia Twój głos właśnie przechyla szalę (po raz pierwszy) na korzyść Lemon. Jeśli dobrze się doliczyłem...
Posted 03 marca 2007 - 18:08
Posted 03 marca 2007 - 21:41
ok, zrobię to normalnie:
Koniec tury..bla bla
Zostaje Lemon 10
1. Lemon
2. Stay (Faraway, So Close!)
3. Zooropa
4. Dirty Day
5. Daddy's Gonna Pay For Your Crashed Car
6. The First Time
7. Some Days Are Better Than Others
8. The Wanderer
9. Numb
10. Babyface
Cieszę się niezmiernie, że Wam się zabawa podoba. Co do pomysłu Pablosa, o ile dobrze pamiętam, problemu z liczeniem głosów nie byłoby, dla mnie to bez znaczenia, ale skoro odpada i tak jeden kawałek, to wyjdzie na to samo A liczę na to, że ilość głosów się zwiększy, bo więcej osób się przyłączy do zabawy Pytałam się jaką płytkę chcecie następną, pojawiły się nieliczne głosy za AB, HTDAAB i TJT.. ja myślę, że na TJT jeszcze troszkę za wcześnie Zebrała się więc rada w czterech osobach i postanowiliśmy, że na następny ogień pójdzie jednak October Zaraz zakładam nowy temat
Chciałam serdecznie podziękować wszystkim, którzy głosowali (na Lemon ) i zachęcam do dalszej zabawy
Your signature is more powerful than you think
Posted 03 marca 2007 - 22:07
#296 Guest_Mrówa_*
Posted 03 marca 2007 - 22:18
po stokroć świństwo!!!!Świństwo! Świństwo! Świństwo!
#297 Guest_depe_*
Posted 03 marca 2007 - 23:27
Żenada!
Skandal!
Jesteście beznadziejni!
... POP-Generation...
d//d
Posted 04 marca 2007 - 01:20
Lemon nad Stay...
Żenada!
Skandal!
Jesteście beznadziejni!
d//d
I dobrze nam z tym! Cieszę się, że wspaniały kawałek jakim jest Lemon został doceniony
Posted 04 marca 2007 - 02:03
I dobrze nam z tym! Cieszę się, że wspaniały kawałek jakim jest Lemon został docenionyLemon nad Stay...
Żenada!
Skandal!
Jesteście beznadziejni!
... POP-Generation...
d//d
jasne, że nam dobrze, Atomic, przybij piątkę! depe, trzeba było głosować od początku, a nie teraz się marszczyć publicznie zapraszam więc do następnęgo topicu
masz coś do POPu?
"The world isn't fair, Calvin."
"I know Dad, but why isn't it ever unfair in my favour?"
Your signature is more powerful than you think
#300 Guest_depe_*
Posted 04 marca 2007 - 03:52
masz coś do POPu?
"The world isn't fair, Calvin."
"I know Dad, but why isn't it ever unfair in my favour?"
Mam coś do POPłuczyn..
Zwiastun ich już zauważyliśmy już
na ZOOROPIE, (patrz: LEMON)
Totalne dno!
Ech wy.. 'jutufani'...
Nie zdziwię sie wcale jak na POPie wygra taki chłam jak MOFO czy MIAMI...
POP-FUCKIN'-GENERATION...
No cóż .. takie czasy
d//d
PS
Gratuluję Wam smaku i gustu.. a podobno nie powinno się o tym dyskutować..?
Jestem innego zdania!
Powinno!
Ale.. to tylko zabawa!
PS2:
d&n: spadajcie! dzieki za szczerość na priv! mam was.. wiecie gdzie!
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users